1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (40. sayfa)
-
-
bende 4 hat var vyaşamda hocam aysonu taahhüt bitiyor, taahhüt uzatamıyoruz hiçbir şekilde. Geçiş yapabilcek bayi bulursanız haberleşelim bimcele taşıyıp geri geleceğim son ihtimal.
-
Başka bayiye gitme vaktim şansım olmadı. Ama orda bazı tanıdıklara sordum kapanan bayideki elamanın telefonunu aldım aradım ama devamlı kapalı. ulaşırsam nereye gittiklerini öğreneceğim. Bu arada üst mesajlarda bazı forumdaşlar istanbul da bazı bayi isinmlerini yazmıştı işlem yaptırdıkları yer olarak.
ben asıl hattımı Türkcel e taşıdım ( ceza faturası ne çıkıcak bakacağım 2 ay kalmıştı)
telefondaki 2. ıskarta hattaım vodafone v-yaşamda birkaç aydır . birkaç defa kullandım aradım , arandım, şehir dışına çıkınca netini lazım oldu kullandım. Arada çark çevirip beleş internet geldi vs. çift hatlı telefonumda sıkıntı yok çalışıyor yani bu tarife.
3. hat valide de onunda son 3-4 ayı. Fatura kesim 31.aralık , o gün natulus AVM ye gidip Türkcelin 1000dk 10GB 250dk tarifesine geçiş yapmöayı planlıyorum. Eğer en fazla 48 saat süren geçişe rağmen 185 TL den 12 ay oluyorsa diye sordum Olur dedi bayi. Ceza çıkacak en azından 1 ay az çıksın diye. Nedense cezası çok çıktı diye erteliyorum. Martın sonu sanırım sözleşme bitimim. Yeni yıla kalmadan cezasıyla kaçacağım .
bu arada Türkcel açıldı sabah.
ilk süpriz size özel 3 ay beleş fatura servisi deyince işgillendim baktım aylık 14.99 TL bir servis imiş. 3 ayı beklemeden iptal ettim.
ikinci süpriz bir mesaj geldi sizi arayan numara siz meşgul iken vs vs hayret telefon meşgul değil kapalı değil vs ..... baktım mesajta dinlemek için şu bu . hemen sekreteri iptal ettim. tüm yönlendirmeleri ##002# komutuyla iptal ettim. zorla bazı yerlerde Türkcel ikletişim izinlerini kapatınca tekrar tekrar Türkcel ve yandaşları ve ekürüleri ve iştiraklerine illa izin isteyip duruyor hem arama hem sms kapatınca illa programa her girişte dışarı atıp tekrar giriş yaptırtıp hizmet şartlarımızı değşiştirdik diye onayıma sunuyor illalah getirtip onamı aldı. Neyse ilerde IYS ile cebelleşip kapatacağım. Güzel tuzaklar kurmuşlar. Aynısını v yaşmda okumak için dahi falanca kampanya var size özel tıklayınca , sanki siz istenişsiniz gibi hemen ev interneti, fiber, bilmem neye katıldınız yapıyor sizin bilgileri veriyor. Kapatsanızda sonra tekrar açıyor. Nkolay mesela aynı şekilde sizi gastroklube, falanca servişse üye yapıyor. Telefon firmaları daha çakal. Sanki siz istemişcesine hemde. Akbank yapar ya girince ön kredi banneri çıukar yukarda çarpıdan kapatırsanız YARIM KALAN KREDİ İLŞLEMİNİZE devam için der... Yada kredikartı önerir okumak için tıklayım dersiniz hoop bir bakarsınız adınıza 1 yılı ücretsiz kredi kjartınız hazırlandı der. Hatta sormadan yollarlar, hatta şu anda şubede derler. ÇAKALLIK. Siz ne kadar uyanık olsanız dikkat etseniz bir şekilde bir katakulli yapıyorlar. İşleri bu bizi dolandırmak kandırmak. Etmizden süğtümüzden yünümüzden faydalanmak.
Yukarda attığım görsele göre yeni gelene bu tür saat kampanyasında en uygun TeknoSaCell saat hattı desede çatırçatır çalışan akıllısaattarifesi, ardından Türktelekom a yeni gelene ve vodofon v-yaşama yeni gelene. bunlarda çalışıyor. Ama Türkcel saat vs hattı alanların bazılarında hep uyarı çıkmış saat dışı olunca kapanır vs. yada çeker gibi olur çekmez bilemedim.
işler iyice çetrefilleşip karmaşıklaşıyor.
şöyle sağlam bir firma gelse 5G ile al sana şlu tarife Honor Magic v3 ayda 1 Euro gibi yurtdışı örnekli kampanyalar. Deli hızlı gigabaytlı, hatta yurtdışını dahi barındıran kampanyalı tarifelerle gelse. NETGSM vardı daha tanışamadan onlarda boykot etmiş kendilerine dayatmaları.
Hoşgeldine cenneti vaad edip sonra demosuyla idare ettirip sözleşme tarife bitiminde cehennemi yaşatan firmalar yok olsun umarım hayatımızdan.
-
@DiagraM bu mesajda bak bir bayi önerilmiş idi. Ben valideye güvenemiyorum v-yaşam tarifesi dakkası oan yetmez o sebeble şimdilik 1 yıl Türkcelin en ucuz bahsettiğim geçiş yaptığım 185 TL lik tarifeye geçiş yapacağım 3. hattımı. Yada optımum avm ye gidip yada bana ters olan bu çolakoğlu ümraniye vodafone bayisini bulup halledeceğim. Ama dedimya üst mesajlarda konuşma bitince durma servisi bile ana tarifeden pahalı olan vodofone valideye uymayacak gibi kendim takip ederim diye 2. ıskarta hattım aylardır v-yaşamda
sonrasında OPTUMUM AVM içindeki MediaMarkt var ( başka şubeleride kesin yapıyordur) onlarda vodofone v-aşam akıllı saat çocuk tarifesine geçişte sıkıntı yaratmıyormuş.
sonrasında şöyle bir baktım izmir , buca, antalya, alanya vs yaptıranlar var galiba.
-
şikayetvara yazdım, mh aradı 1000 dk+ 1gb 60tl teklif etti ama interneti az olduğundan onaylamadım. Dileyen v yaşam kullanıcısı şikayetvara yazıp bunu değerlendirebilir.
Üstteki haritadaki bayi elalmışta görünüyor, benim geçiş yaptığım kavacık dörtyoldaydı ikisinede uğrayabilirim teşekkürler, işin ilginç tarafı benim geçiş yaptığım bayide bu elalmştaki gibi tali bayi gibi küçük minik bayiydi bunlar büyüdükçe tötleri kalkıyoır heralde
Asıl merak etttğim, tarife taahhütünü uzatabileceklermi yoksa başka operatöre gitgel mi gerekecek bakalım.
-
özelden şikayet var linkini ve yazdığınızı atarmısınız. ben şikayet varı vs hiç kullanmadım bakalım becerebilecekmiyim.
1000dk çok cazip ama 1 gb benide endişelendirdi. valide yanlışlkla elini çarpsa hoop içer o interneti :D
-
bugün bir tanıdık ile tuzladan geliyorduk. Kasım ayında vodofone a taşımışlar hatlarını, ama dediğine göre aralıkta çok daha cazip tarife çıkmış fiyat düşmüş.
kampanya hangisi bilemedim. mutlaka bakın kıyaslayın dedi. bende şansa Türkcele geçmiş bulundum artık. 3. hat için yeni yılda marta kadar bir kampanya bakıcam yada cezasına razı olup geciş yapacağım 31.aralık.2024 de fatura kesiliyor ya 1 gün öncesi akşam saatlerinde yada yılın songünü şansımı deneyeceğim bir ihtimal. ( gfeciş işlemi 31aralıkta başlatsam yeni yıla sarkınca 1 ay daha az cezası çıkıyor)
vodafoneFaturalı Tarifeler & Paketler | Faturalı Hat Fiyatlarıhttps://www.vodafone.com.tr/tarifeler/faturali-tarifeleryada şunlardan mı bilemedim
www.vodafone.com.trNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/ALL?icmp=C2D_mobacq_tariffpage_all_tariffcard_redesigned20 GB
1000 DK + 250 SMS
Taahhütsüz Aylık Tarife Ücreti: 358TL
Yalin Firsat 2024 20 GB Paketi ismi ile müşteriye sunulan bu teklif Yalin Firsat 2024 20 GB Paketi Tarifesi ve Sansli Hosgeldin Kampanyası ile oluşturulmuştur.
Yalin Firsat 2024 20GB Paketi
₺179/ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Aralık 2024; 23:27:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X