Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
53
Favori
61.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mevcut Vodafone hattı olan saat tarifesi alabilir mi
  • Annemin taahhtü ay sonu bitiyordu, tekliflerde sadece 10 GB 208 TL + telsiz tarifesi çıkıyordu. Bugün müşteri hizmetlerini tekrar aradım, nasıl olduysa ek %10 daha indirim tanımlayalım telsiz vergisi dahil 157 TL gibi bir fatura çıkar dedi.

Eğer böyle bir fatura gelirse çok iyi fırsat oldu, bugüne kadar 223 TL altında teklif sunmuyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 26 Kasım 2024; 14:18:48 >
  • Saat tarifesi kapatılacakmış usulsüz kullanıldığı için,mh nin verdiği bilgiye göre..forum birşeyin daha bokunu çıkardı tebrik ederim.
  • SpinalTap kullanıcısına yanıt
    3 ayrı mağazaya sordum hepsi saat ile olur taşıma olmaz dedi. Müşteri hizmetleri öyle birşey olmaz diyor, saçmalık diyor ki hattınızı kapatın buradan aldın.. :D diyorum ki sadece hat almak istesem de vermiyor ki diyorum illa saat alacaksın diyor dedim. Olmaması lazım diyor :D bıraktım ben valla
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Çok ilginç. Ben İstanbul'da Kadıköy Optimum AVM ve Ümraniye'deki Meydan AVM'de 2 ayrı hattı taşıdım. Geçen hafta Alanya'daydım, orada da annemin hattını taşıdım. 3 mağazada da direk hattı taşıdılar ve 61 TL'lik tarifeye geçirdiler. Hiç olmaz, yapılmaz, hat almanız lazım falan birşey demediler.

Ben de yarın mediamarketten geçeceğim

Tarife detayları nasıl tam olarak?
    Kaç GB kaç dk ne kadar geliyor?

o tarifeyi yapan bayi bulmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey.

• V yaşam Tarife yaptık ama bazen arayan ulaşamıyor bazen şebeke sıkıntısı oluyor çok görüşme yapanlara önermem
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Ankara 6 farklı yere sordum asla yapmadılar. Ben de pttcel’e geçtim

bende telekom 2gb 120 tl geçtim telekom mağaza kampanyasıydı ama bugün baktım bitmiş.

Yapmak istemiyor çoğu bayi o yüzden yapanı bulmak zor biz denk geldi işimizi hallettik

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.