Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
53
Favori
62.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran görüntüsü paylaşın çocuk tarifesine saat tarifesi hiç demeyin karıştırmayın bu tarifeye taahhütlü geçmek istiyorum demeniz yeterlidir tabletten geçiş 5 dk sürüyor isleminiz bitiyor ben iki kere yaptım
    Bayiler böyle tariflere geçirmek yada geçişi bilmedinden işlem yapmak istemiyorlar prim alamadıkları için ilgilenmiyor da olabilirler bizlere uygun degilde anne baba çocuklar için uygun bir tarife diyebilirim umarım faydalı olmuşuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 27 Mayıs 2024; 9:6:25 >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

internetten mi başvuru yaptınız? bayiyle uğraşmadan eve sim gelse daha iyi aslında ama🤔

teşekkür ederim hocam

• vodafone bayisine sorduk, saat alma şartı öne sürmüşler .
  • codred kullanıcısına yanıt
    Başvuru bayiden yapılıyor ama her bayi yapamıyor işine gelmiyor
  • Turkcell deki tarifeye geçiş rahat yapılıyor mu arkadaşlar?
  • Son güne kadar güzel bir teklif bekledim netgsm e taşıyıp geri telekoma geçecektim bu arada kampanya biter diye risk almak istemedim bana sundukları en ucuz teklif 162 tlye 1000 dk 1000 sms 4 gb internet+2 gb hediye internet paketini kabul ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeli3543 -- 31 Mayıs 2024; 0:40:3 >
  • Egeli3543 E kullanıcısına yanıt
    Aynı kampanya 25 GB banada 250 TL veriyor

Kime ne tuttururlarsa artık benimde baska bir hesabıma en uygun 304 tl teklif ediyor

• babamın hattı başka bir vodafone da sorgusuz 5dk. da taşıdım şuan kullanıyor . hem de kendisini getirmeden kimlik ikametgah la yaptı adam. ve yaşam 3gb çocuk tarifesinin tek farkı limit bitiminde durma özelliğinin olmaması. o da yaşlılara zaten yetiyor sorun olmuyor.

doğru bayiyi bulursan işler çok kolay oluyor işte.  

• Şu an en uygun akıllı saat tarifesi hangisi arkadaşlar? Teknosacell in taahhütü bitiyor çünkü
  • Ben de yaşlı birisi için tuşlu telefonda sadece dakika kullanacak ucuz bir tarife arıyorum şehirde Vodafone saat tarifesine geçecek bayi bulamadım bunun dışında öneri varsa bekliyorum
  • Alp-1905 A kullanıcısına yanıt
    Netgsm.
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Mevcutta onu kullanıyor fakat konuşmalarda hiçbir şey anlaşılmıyor 3G olduğu için
  • Alp-1905 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya? Çevremde çok insan geçti, sms olayı hariç memnunlar. Ağustosta ben de geçeceğim.
    Bizde geçtik netgsm'e 2 aydır pişman etti,arayan ulaşamıyor..
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

vowifi ve volte 'nin olmamasi bu kadar etkiliyor mu hakkaten

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Daha birşeyleri oturtamamışlar..yani sms sorunları neysede şu arayanın ulaşamaması durumu saçmalık
  • vodafone v yaşam kullananlar ne kadar ödüyor şu an? 61+15 lira üzerinden anlaşma yaptım sene başında ama 164 lira çekmiş.

Aylık toplasanız 50 dakika konuşan birisiyim fakat 3G konuşma kadar rezil bir şey yok buralardan kısarak zaten fiyatları bu kadar ucuz olması gayet normal oluyor o yüzden parasına değmeyeceğini düşündüm bir ay sonra dayanıp Turkcell’den yeni hat kampanyasıyla kendime uygun bir tarife aldım 3G bir de bölgesel olarak çok fark ediyor hani bilemiyorum sizin bölgenizde belki Turkcell 3G iyidir biraz daha iyi bir kalite verir ama ben kesinlikle memnun kalmadım
    Ayrıca destek tarafında kalitesiz olduğunu belirtmem lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.