< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (34. sayfa)
-
-
Bilen biri cevaplar ise sevinirim. Çocuk icin yeni hat alıcam evdeki eski telefon icin (akılli saat yok ) hangi tarifeye ne diyerek geçebilirim. Hemen almam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba vodafone v yaşam tarifesi uygun 62 tl şu an için bende geçiş yapacak bayi arıyorum ankarada bulundugunuz şehirdeki bayilere sorun saatsiz geçiş olarak
-
Yukarda arkafastan fazla cekim yapılmış akıllı saat ile kullanmadığım için sorun olurmu acaba ?
henüz ben geçiş yapamadım kullanan arkadaşlar 62tl demişler sıfır hat alımı olabilir o fiyat farkı
-
400 tl hat ücreti Türk Telekom ana bayisine gittim dün 600 istedi. V yaşam tarifesi olmaz ise Türk Telekom hit tarifesini alırım tabi 400 hat satan bayi bulur isem
Kızımın Wiky Watchta kullanıdığımız Türk Telekom hattını, az önce Ümraniye - Çolakoğlu Vodafone bayisinde sorunsuz şekilde v-yasam tarifesine taşıdım.
Arkadaş hiç sorun çıkarmadan halletti, 5 dk sürdü işlem.
Hat kullanıma açılınca ayrıca bilgi yazarım.
Gitme imkanı olanlar için harita bağlantısını da bırakıyorum, belki bir işe yarar
-
Arkadaşlar ankarada v yaşam tarifesine saat olmadan geçiş yapabilen varsa yardımcı olabilirmi
-
Kaç günde bir hat taşıma oluyor?
3 günde işlem tamamlanıyor normalde
-
Buna her bayi geçiş yapmıyor mu,neden ?
-
kimi yeni hat satmak istiyor kimi bu kampanya kapandı diyor daha çok komisyon alabilecekleri tarifelere yönlendiriyorlar 10 tane bayi aradım bugün sonuç yok
-
Bayi aramakla düzgün,doğru yanıt alma ihtimaliniz daha düşük hocam,bayi çalışanlarının hayatı yalan.
-
Taşıma yapmak istiyorum görevli yalan üstüne yalan söylemeden yardımcı olmuyor ki,
Keşke online nfc ile işlem yapıp adrese veya mağazadan sim kartın teslim alsak bakın görün talep nasıl uçuyor...
-
bir bayideki arkadaş gelin sistem izin verirse yaparız dedi bakalım yarın deneyecegim sonuç yazarım
-
Hadi umarım.
-
Cocuk için akıllı saat alanlar ve kullananlar, neyi tavsiye edersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone v yaşam tarifesine katılmak için bayilerde sormanız gerekli ben 4 aydır kullanıyorum aylık 60 tl ödüyorum tavsiye ederim 👍
Yapabildiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
henüz gidemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X