Şimdi Ara

1 GB, 600 SMS/Dakika 79₺ (Akıllı Çocuk Saati Alana 29₺) Teknosacell (Türk Telekom) ile sizlerle! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
50
Favori
58.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taahhüt vermemişsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilen biri cevaplar ise sevinirim. Çocuk icin yeni hat alıcam evdeki eski telefon icin (akılli saat yok ) hangi tarifeye ne diyerek geçebilirim. Hemen almam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gül_ym kullanıcısına yanıt

merhaba vodafone v yaşam tarifesi uygun 62 tl şu an için bende geçiş yapacak bayi arıyorum ankarada bulundugunuz şehirdeki bayilere sorun saatsiz geçiş olarak

• cuzza kullanıcısına yanıt

Yukarda arkafastan fazla cekim yapılmış akıllı saat ile kullanmadığım için sorun olurmu acaba ?

• gül_ym kullanıcısına yanıt

henüz ben geçiş yapamadım kullanan arkadaşlar 62tl demişler sıfır hat alımı olabilir o fiyat farkı

400 tl hat ücreti Türk Telekom ana bayisine gittim dün 600 istedi. V yaşam tarifesi olmaz ise Türk Telekom hit tarifesini alırım tabi 400 hat satan bayi bulur isem

• Kızımın Wiky Watchta kullanıdığımız Türk Telekom hattını, az önce Ümraniye - Çolakoğlu Vodafone bayisinde sorunsuz şekilde v-yasam tarifesine taşıdım.

Arkadaş hiç sorun çıkarmadan halletti, 5 dk sürdü işlem.

Hat kullanıma açılınca ayrıca bilgi yazarım.

Gitme imkanı olanlar için harita bağlantısını da bırakıyorum, belki bir işe yarar

• Arkadaşlar ankarada v yaşam tarifesine saat olmadan geçiş yapabilen varsa yardımcı olabilirmi

• Kaç günde bir hat taşıma oluyor?

• Azstek kullanıcısına yanıt

3 günde işlem tamamlanıyor normalde

Buna her bayi geçiş yapmıyor mu,neden ?

• özket kullanıcısına yanıt

kimi yeni hat satmak istiyor kimi bu kampanya kapandı diyor daha çok komisyon alabilecekleri tarifelere yönlendiriyorlar 10 tane bayi aradım bugün sonuç yok

Bayi aramakla düzgün,doğru yanıt alma ihtimaliniz daha düşük hocam,bayi çalışanlarının hayatı yalan.

• Taşıma yapmak istiyorum görevli yalan üstüne yalan söylemeden yardımcı olmuyor ki,

Keşke online nfc ile işlem yapıp adrese veya mağazadan sim kartın teslim alsak bakın görün talep nasıl uçuyor...

• özket kullanıcısına yanıt

bir bayideki arkadaş gelin sistem izin verirse yaparız dedi bakalım yarın deneyecegim sonuç yazarım

Hadi umarım.

• Cocuk için akıllı saat alanlar ve kullananlar, neyi tavsiye edersiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone v yaşam tarifesine katılmak için bayilerde sormanız gerekli ben 4 aydır kullanıyorum aylık 60 tl ödüyorum tavsiye ederim 👍

Yapabildiniz mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acyhn A kullanıcısına yanıt

henüz gidemedim

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.