Şimdi Ara

1 gb ddr 1 400 mhz ram mi ? Yoksa ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimi biraz hızlandırmayı düşünüyorum. 1 tane 1 gb ddr 400 mhz ram ile mi yapmalıyım. Yoksa 2 tane 512 mb ddr1 400 mhz ram ile mi yapmalıyım bunu ? Hangisinde daha iyi performans olur ? Fark eder mi ?

• yeni takacak olduğun 1 gb olmuş ya da 512 mb olmuş bunun arasında sorarsan fark etmez ama mevcut ram ile yeni takacak olduğun ramleri karşılmaştırmamız gerekli

sistem üzerindeki mevcut ramin ne kadr ?

sistemini yaz
  • Sistemim eski.
    İntel Celeron.
    Cpu 2,66 Ghz
    Ram 256

Yeni ram alırsam bu ram i çıkartıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Anger *

Sistemim eski.
    İntel Celeron.
    Cpu 2,66 Ghz
    Ram 256

Yeni ram alırsam bu ram i çıkartıcam.

kullandığın anakart nedir büyük ihtimalle o da eski chipsetlerden bi kart

eski chipsetli anakartlara ram yatırımı yapmak mantıklı olmayacaktır. yaptığın yatırıma karşılık faydası az olacaktır.

ram olarak 1 gb alma bu sisteme ram takacaksan ddr 400 512 mb tak bu sistemde 1 gb ram atıl kalır yani yaptığın masrafla kalırsın 1 gb üstünü kullanamazsın celeron sistemde ve eski chipsetlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 7 Ağustos 2010; 14:31:07 >
  • Evet anakartta eski Anakart modeli :Gigabyte GA-8I865GME-775-RH
    şuan ne yapmam gerekiyor yada hangisi daha iyi sonuç verir? 1 tane 1 gb ddr1 400 mhz ram mi ? Yada 2 tane 512 mb ddr1 400 mhz ram mi ?
  • Hocam bişeyi yeni fark ettim. Everest ile bakıyorum sistemin özelliklerine Ram Yuvaları : 2DDR DİMM yazıyor. Benim ddr1 almam gerektiğini arkadaşım söyledi artık bunu neye dayanarak söyledi bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.