Şimdi Ara

1 Gb Mmc Kart 6600'a Uyar Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    512'yi bile zor kaldırıyor
  • N-GAGE de 1 gb kart kullanıyom bi sorun olmuyo tek sorun şu mp3 leri atıyon ya üstüne sahte oyun kurarsan(crackli oyun yani) müzik çaların açılması 1 dakika falan oluyo öbür türlü crackli oyun kurmazsan 10-15 sn de açılıyo
  • ben olayın mantığını söyleyim sen kararını ver

hafıza kartları yüklenen şeyin içeriğine göre kapasite seçimi yapılırsa maximum fayda sağlanmaktadır

bunu bir örnekle açıklamak gerekirse, karta program video fotograf vb. yüklenirse 128 mb den sonrası telefonun açılışını ve menüler arası geçişi yavaşlatırken mp3 film setup vs yüklenirse sınır önemli değildir

peki bu fark neden kaynaklanmaktadır

telefonlarda bilgisayar mantığı ile çalışan aletlerdir ve örneğin yüklenen her program karta yüklenmiş olsa bile telefon hafızasına dll ve rsc gibi uzantıları nı eklerlerki, telefonun kartla arasında köprü oluşturmak için.

o yüzden telefon dahili hafızası büyüklüğüne göre bu dosyalar telefonun işlemci hızınıda etkilediğinden(6600=180 yada 220 mhz sanırım) giderek yavaşlamaya neden olur.

ancak bu durum mp3 lerde ve setuplarda geçerli değildir çünkü mp3 ler tamamen bağımsız çalışan materyallerdir ve telefon sadece sorgulandığında okumaya çalışırken yavaşlık gösterir.. diğer durumlarda normal çalışmasına devam eder

• mp3 çalıyor tabi ki sen ne sandın 6600'ı

quote:

Orjinalden alıntı: ankarali

6600 mp3 caliyomu aarkadaslar???
  • 6600 için max. kart bence 128 MB. Fazla zorlamamak lazım.
  • evet çok program yüklersen yavaşalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnylmz

N-GAGE DE 256MB RS-MMC VAR YAVAŞLAMADI BENDE 1GB ALACAKTIM AMA ŞİMDİ ALIRIM ELİMDE FALAN PATLARMI 1GB N-GAGE DE DENEYEN OLDU MU?

ßenim arkadaşta var canavar gibi çalıştırıyo diyor ßir sorun çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelmiker
    o yüzden telefon dahili hafızası büyüklüğüne göre bu dosyalar telefonun işlemci hızınıda etkilediğinden(6600=180 yada 220 mhz sanırım) giderek yavaşlamaya neden olur.

104 mhz
  • 104 için 256
    220 mhz için ise 512 ideal bana göre
  • pardon usta 104 mhz 10 mb ram

revolver düz mantıkla evet ama telefonun dahili hafızasına da bağlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmiker -- 4 Ocak 2006 17:07:13 >
  • 6630'um var 512MB Kingston DV-RS MMC kart kullanıyorum full dolu hiçbir yavaşlama yok telefonumda. 6600'a bence 512MB kart bile fazla maximum 256MB olmalı, kapasite meselesi kaldırmıyo kasmalayım abiler
  • 6600 a 1 gb ms takıp napcan allaım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmeyen

6630'um var 512MB Kingston DV-RS MMC kart kullanıyorum full dolu hiçbir yavaşlama yok telefonumda. 6600'a bence 512MB kart bile fazla maximum 256MB olmalı, kapasite meselesi kaldırmıyo kasmalayım abiler

6630 da 220 mhz işlemci 10 mb dahili hafıza ve 22 mb ram var

ona olmasında hangisine olsun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelmiker

quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmeyen

6630'um var 512MB Kingston DV-RS MMC kart kullanıyorum full dolu hiçbir yavaşlama yok telefonumda. 6600'a bence 512MB kart bile fazla maximum 256MB olmalı, kapasite meselesi kaldırmıyo kasmalayım abiler

6630 da 220 mhz işlemci 10 mb dahili hafıza ve 22 mb ram var

ona olmasında hangisine olsun dostum

6630 1.8 ram arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 4 Ocak 2006 18:14:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.