Bildirim
1 Gb Mmc Kart 6600'a Uyar Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet çok yavaşlar -
geçen gün çok iyi tanıştığım ve güvendiğim biri kendi gözüyle desteklediğini ve yavaşlatmadığını görmüş.quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Evet çok yavaşlar
Ben alıcam arkadaşta deniyecez.
Daha çok mp3 için kullanırasn zorlamaz bence ama 700 mb oyun filan yüklersen zorlar gibi ama mp3 yükersen zorlamaz gibi. -
nasıl yavaşlatır bir bilsenquote:
Orijinalden alıntı: derkin
geçen gün çok iyi tanıştığım ve güvendiğim biri kendi gözüyle desteklediğini ve yavaşlatmadığını görmüş.
Ben alıcam arkadaşta deniyecez.
Daha çok mp3 için kullanırasn zorlamaz bence ama 700 mb oyun filan yüklersen zorlar gibi ama mp3 yükersen zorlamaz gibi.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar Mp3 için kullanıcam. Son durum nedir? Karar veremedim. İade için kargolamam gerekicek.quote:
Orijinalden alıntı: aliss
nasıl yavaşlatır bir bilsen
Alıntıları Göster -
50 tane program 100 tane tema yuklemezsen yavaslamazquote:
Orijinalden alıntı: aliss
nasıl yavaşlatır bir bilsen
Alıntıları Göster -
Kafamda bir soru işareti var. İlk taktığım boşken yavaşlar mı? Yoksa hafıza dolu olduğu zaman mı yavaşlar?quote:
Orijinalden alıntı: M@XWeLL
50 tane program 100 tane tema yuklemezsen yavaslamaz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cassini10
Kafamda bir soru işareti var. İlk taktığım boşken yavaşlar mı? Yoksa hafıza dolu olduğu zaman mı yavaşlar?
Alıntıları Göster
bosken yavaslamazquote:
Orjinalden alıntı: Jue.Cassini
Kafamda bir soru işareti var. İlk taktığım boşken yavaşlar mı? Yoksa hafıza dolu olduğu zaman mı yavaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 31 Aralık 2005 21:16:43 > -
kardeş valla baya yavaşlıyo ve kullanılmayacakquote:
Orijinalden alıntı: M@XWeLL
bosken yavaslamazquote:
Orjinalden alıntı: Jue.Cassini
Alıntıları Göster
hale geliyomuş forumda biri denemişti -
Arkadaşlar hafıza kartını taktım, uyumsuzluk falan olmadan düzgün bir biçimde çalıştı. Ancak şu anda hafıza boş olduğu için yavaşlama bakımından test yapamadım. Hafıza dolmaya başladığı zaman sonucu yazarım.quote:
Orijinalden alıntı: Desmotes
kardeş valla baya yavaşlıyo ve kullanılmayacak
hale geliyomuş forumda biri denemişti
Alıntıları Göster
Bir de eski hafıza kartımı yenisine kopyalamak istiyorum. Bunu mümkün müdür? -
Bi Kart okuyucu bul, bilgisayara yedekle, sonra yeni karta at.quote:
Orijinalden alıntı: cassini10
Arkadaşlar hafıza kartını taktım, uyumsuzluk falan olmadan düzgün bir biçimde çalıştı. Ancak şu anda hafıza boş olduğu için yavaşlama bakımından test yapamadım. Hafıza dolmaya başladığı zaman sonucu yazarım.
Bir de eski hafıza kartımı yenisine kopyalamak istiyorum. Bunu mümkün müdür?
Alıntıları Göster
Yavaşlıyor mu yavaşlamıyor mu daha sonra bildirirsen seviniriz
-
N-GAGE de öyle bir sorun yok ama bu mmc plus dediğin arkasında 4 tane bakır teli olan mıquote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Bi Kart okuyucu bul, bilgisayara yedekle, sonra yeni karta at.
Yavaşlıyor mu yavaşlamıyor mu daha sonra bildirirsen seviniriz
Alıntıları Göster -
MURAT 124 E KLİMA TAKTIRMAYA BENZER BU HOCAMquote:
Orijinalden alıntı: Usta_AsH
N-GAGE de öyle bir sorun yok ama bu mmc plus dediğin arkasında 4 tane bakır teli olan mı
Alıntıları Göster
256 MB. ÜZERİ ÇOK YAVAŞLATIR.İDEALİ 256 6600 İÇİN. -
N-GAGE DE 256MB RS-MMC VAR YAVAŞLAMADI BENDE 1GB ALACAKTIM AMA ŞİMDİ ALIRIM ELİMDE FALAN PATLARMI 1GB N-GAGE DE DENEYEN OLDU MU?quote:
Orijinalden alıntı: CHARISMA
MURAT 124 E KLİMA TAKTIRMAYA BENZER BU HOCAM
256 MB. ÜZERİ ÇOK YAVAŞLATIR.İDEALİ 256 6600 İÇİN.
Alıntıları Göster -
6630 kuLLanıcısı oLarak 1 GB kendi teLefonuma biLe aLmayı peq dusunmedım bence hemen iade et eLinde patLar kartquote:
Orijinalden alıntı: cnylmz
N-GAGE DE 256MB RS-MMC VAR YAVAŞLAMADI BENDE 1GB ALACAKTIM AMA ŞİMDİ ALIRIM ELİMDE FALAN PATLARMI 1GB N-GAGE DE DENEYEN OLDU MU?
Alıntıları Göster -
bir arkadasımda var ngage ve 1 gb kart mp3 atmıstı icine acılırken mp3 leri basta yukluyo baya ama sonra cok sorun yok dedi onun yalancısıyımquote:
Orijinalden alıntı: cnylmz
N-GAGE DE 256MB RS-MMC VAR YAVAŞLAMADI BENDE 1GB ALACAKTIM AMA ŞİMDİ ALIRIM ELİMDE FALAN PATLARMI 1GB N-GAGE DE DENEYEN OLDU MU?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cnylmz
-
ya sadece yavaşlık açısından değil, pil açısından da düşünün. bu kadar fazla kapasitesi olan bir karttan sürekli bilgi okumak bence ölümcül derecede pil yer...quote:
Orijinalden alıntı: zzzzz
bir arkadasımda var ngage ve 1 gb kart mp3 atmıstı icine acılırken mp3 leri basta yukluyo baya ama sonra cok sorun yok dedi onun yalancısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: cnylmz
Alıntıları Göster
-
çok kasar....quote:
Orijinalden alıntı: Chriseba
ya sadece yavaşlık açısından değil, pil açısından da düşünün. bu kadar fazla kapasitesi olan bir karttan sürekli bilgi okumak bence ölümcül derecede pil yer...
Alıntıları Göster -
6600 zaten çok hızlı bi telefon değil bide 1 GB kart taktığın zaman çok yavaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: Chriseba
ya sadece yavaşlık açısından değil, pil açısından da düşünün. bu kadar fazla kapasitesi olan bir karttan sürekli bilgi okumak bence ölümcül derecede pil yer...
Alıntıları Göster -
6600 mp3 caliyomu aarkadaslar???quote:
Orijinalden alıntı: LETs FLY
6600 zaten çok hızlı bi telefon değil bide 1 GB kart taktığın zaman çok yavaşlar.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- engellenen çağrı ne demek
- telefonum düştü ekran rengi bozuldu
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- en iyi powerbank
- poco f7 pro
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X