Bildirim
1 Gb Mmc Kart 6600'a Uyar Mı?
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet çok yavaşlar -
geçen gün çok iyi tanıştığım ve güvendiğim biri kendi gözüyle desteklediğini ve yavaşlatmadığını görmüş.
Ben alıcam arkadaşta deniyecez.
Daha çok mp3 için kullanırasn zorlamaz bence ama 700 mb oyun filan yüklersen zorlar gibi ama mp3 yükersen zorlamaz gibi. -
nasıl yavaşlatır bir bilsen -
Arkadaşlar Mp3 için kullanıcam. Son durum nedir? Karar veremedim. İade için kargolamam gerekicek. -
50 tane program 100 tane tema yuklemezsen yavaslamaz -
Kafamda bir soru işareti var. İlk taktığım boşken yavaşlar mı? Yoksa hafıza dolu olduğu zaman mı yavaşlar? -
bosken yavaslamazquote:
Orjinalden alıntı: Jue.Cassini
Kafamda bir soru işareti var. İlk taktığım boşken yavaşlar mı? Yoksa hafıza dolu olduğu zaman mı yavaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 31 Aralık 2005 21:16:43 > -
kardeş valla baya yavaşlıyo ve kullanılmayacak
hale geliyomuş forumda biri denemişti -
Arkadaşlar hafıza kartını taktım, uyumsuzluk falan olmadan düzgün bir biçimde çalıştı. Ancak şu anda hafıza boş olduğu için yavaşlama bakımından test yapamadım. Hafıza dolmaya başladığı zaman sonucu yazarım.
Bir de eski hafıza kartımı yenisine kopyalamak istiyorum. Bunu mümkün müdür? -
Bi Kart okuyucu bul, bilgisayara yedekle, sonra yeni karta at.
Yavaşlıyor mu yavaşlamıyor mu daha sonra bildirirsen seviniriz -
N-GAGE de öyle bir sorun yok ama bu mmc plus dediğin arkasında 4 tane bakır teli olan mı -
MURAT 124 E KLİMA TAKTIRMAYA BENZER BU HOCAM
256 MB. ÜZERİ ÇOK YAVAŞLATIR.İDEALİ 256 6600 İÇİN. -
N-GAGE DE 256MB RS-MMC VAR YAVAŞLAMADI BENDE 1GB ALACAKTIM AMA ŞİMDİ ALIRIM ELİMDE FALAN PATLARMI 1GB N-GAGE DE DENEYEN OLDU MU? -
6630 kuLLanıcısı oLarak 1 GB kendi teLefonuma biLe aLmayı peq dusunmedım bence hemen iade et eLinde patLar kart -
bir arkadasımda var ngage ve 1 gb kart mp3 atmıstı icine acılırken mp3 leri basta yukluyo baya ama sonra cok sorun yok dedi onun yalancısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: cnylmz
N-GAGE DE 256MB RS-MMC VAR YAVAŞLAMADI BENDE 1GB ALACAKTIM AMA ŞİMDİ ALIRIM ELİMDE FALAN PATLARMI 1GB N-GAGE DE DENEYEN OLDU MU?
-
ya sadece yavaşlık açısından değil, pil açısından da düşünün. bu kadar fazla kapasitesi olan bir karttan sürekli bilgi okumak bence ölümcül derecede pil yer... -
çok kasar.... -
6600 zaten çok hızlı bi telefon değil bide 1 GB kart taktığın zaman çok yavaşlar. -
6600 mp3 caliyomu aarkadaslar???
Benzer içerikler
- dust absorber ne demek
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- xiaomi telefona imei atma kodu
- turkcell mail adresi
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- turkcell t10
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X