Şimdi Ara

1 GB Sınırsız İnternet Hız Düşümü Bug'ı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanın işte niye ortalığı bulandırıyorsunuz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene aveada 500mb + sınırsız facebook paketinde bug vardı bişey yapmayada gerek yoktu pakette bug vardı az sömürmedim
  • Turkcell faturasızlar için
    Önce 1gb sınırsız alıyoruz ve 4 günde harcıyoruz.Ardından haftalık 1gb alıyoruz bunuda 4 günde harcadıktan sora olay tamam.Bende 3 kez işe yaradı ama en son haftalık olanı yükledigimde hız yavaş oldugu için turkceli aradım yavaş oldugunu söyledim olay yine çözüldü.Şimdiye kadar 180gb falan harcadım fazla kullanmadıgım için

• Aynen öyle 1GB alınca 1 ay hiç kapanmıyordu yavaşlamıyordu ayrıca konu baya eskiymiş ben 2016 yazında da kullanıyordum şimdi olmuyor var mı yeni bug beyler

• Turktelekomda teknosacelde pttcelde ve bimcellde var sınırsız internet şuan 10 yıldır da açık , ama ben kullanmıyorum bı ara kullanıyordum bildiğin bedava kapatsinlar diye çok uğraştım telekomun umrunda değil ,bu turkcel buguda 4 yıl önce felan vardı asimsiz paketin yanına yurt dışı 100 MB aliyordun hız dusmuyormu 1 kbpsye sonra aynı anda herkesde kestiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gidip şimdi bimcell yada pttcell alsam bug olucak mı bimcell de tek paket var şu an o nasıl olacak peki

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinssahin54

Gidip şimdi bimcell yada pttcell alsam bug olucak mı bimcell de tek paket var şu an o nasıl olacak peki
    inject i diyordur

• O ne oluyor 😂 araştırdım adamın tarifesi kapalı abone alımına ama bimcell de nasıl oluyor bilmiyorum 3 paket var onlarda

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Şuan BIMcell liyim sınırsız bug nası olyr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.