Şimdi Ara

1.Geleneksel DH etkinlikleri ve Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım 1.geleneksel DH Guild Wars 2 etkinlikerini sizlere sunuyorum:
    DH olarak çok az sayıdayız biliyorum ancak oyun içerisinde bir partiyi bile doldursak yapabileceǧimiz çok şey var.
    DH için bir guild kuralım diyoruz. Server farketmezsizin ortak bir guild. Etkinlikler sırasında başka sunucuları ziyaret ederiz o sorun olmaz. Hatta büyük çoǧunluk Gandarada olduǧu için benim gibi başka serverda olanlar ziyaretçi olarak gelebilir. Şimdi bu guild işi herkesin ana guildi olmayacak, yan guild olacak. Biz burada etkinlik günü ve saatini paylaşacağız diyelim, siz de başlamaya yarım saat kalınca guildi aktif edeceksiniz ortak chattan takılacağız.
    Nasıl mı takılacağız? Örneğin oyuna yeni başlamış 80olmuş ancak henüz exotic setini tamamlayamamış olan arkadaşlarımız için Dungeonlara gireceğiz. Ascended setini yapmak isteyen ya da geliştirmek isteyen arkadaşlar için Fractallara takılacağız. Legendary mi istiyorsunuz? Karmanızı farmladınız mı? Obsidian Sharda mı ihtiyacınız var? Balthazar yapılan bir server bulup parti olarak oraya gideceǧiz. World Bossların peşinde koşacağız. Eǧer aynı guildde sizinle aynı serverda olanlar varsa onlarla WvWde Roaming yapabilirsiniz. Oyunda herhangi bir zaman guild içinden birini görüp muhabbet edebilir, bilmediklerinizu öǧrenebilirsiniz. Ya da isterseniz Haritayı %100 yapmak için beraber çalışabilirsiniz. Bu yazdıklarım günün her saati yapılabilir. Herkesin söz sahibi olduǧu küçük, sıcak, samimi bir ortam oluşturalım diyorum. Başlangıçta Skype kullanabiliriz ya da oyun içinden yazmak isteyen oradan yazar, eǧer kalabalıklaşır da Guild Mission falan yapacak duruma gelirsek bakarsınız ts bile alabiliriz. Umarım bir kaç kişi bu yazıyı görür.

1.Etkinlik 22 Haziran Pazar Günü Saat 21.00
    Fractal etkinliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleyear -- 18 Haziran 2014; 22:31:21 >

• Kac gundur ugrasiyorum 5 gb kaldi sr demi gandarada mi basliyim?
  • Çok güzel düşünmüşsün dostum. Ben tüm etkinliklere katılıp elimde geleni yaparım gerekirse lidelik bile ederim yeterki forumdakiler oyundan zevk alsınlar beraber zevk alalım

Oyundan bana Enochians yazıp ulaşabilirsiniz bu arada.

Genellikle geceleri giriyorum etkinlik saatti belirlersek o saatte oyunda olurum soun yok benim için.

Konuya resim ekle biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Çok güzel düşünmüşsün dostum. Ben tüm etkinliklere katılıp elimde geleni yaparım gerekirse lidelik bile ederim yeterki forumdakiler oyundan zevk alsınlar beraber zevk alalım

Oyundan bana Enochians yazıp ulaşabilirsiniz bu arada.

Genellikle geceleri giriyorum etkinlik saatti belirlersek o saatte oyunda olurum soun yok benim için.

Konuya resim ekle biraz

Oyunda karakter adım Juana Auron benim de aklında bulunsun. Beraber yönetiriz. Oyuna girince koyarım resim şu an mobilim malum cumartesi lys ye gireceğim ders çalışıyorum.

• Cleyear kullanıcısına yanıt
    Yaptım ben bunu koy  1.Geleneksel DH etkinlikleri ve Guild
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Kac gundur ugrasiyorum 5 gb kaldi sr demi gandarada mi basliyim?

En çok Gandarada Türk var. Yeni başlayanlara orayı tavsiye ederim. Server dışında ziyaretçi olarak sunucu değiştirebiliyoruz sanırım sınırı haftada 2 sunucu idi. Sadece WvW beraber yapılmıyor farklı serverdakilerle gerisi ortak.
  • quote:

Yaptım ben bunu koy  1.Geleneksel DH etkinlikleri ve Guild

Ellerine sağlık, koydum.
    İlk etkinlik olarak Bu pazar saat 9da fractal diyorum uygun mudur size?

• Cleyear kullanıcısına yanıt
    Bana uygundur şuan için
  • quote:

Bana uygundur şuan için

Birinci etkinliğin gün ve saati konuya eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleyear

quote:

Bana uygundur şuan için

Birinci etkinliğin gün ve saati konuya eklendi.

Alıntıları Göster
    Yukarı katılımları bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 19 Haziran 2014; 23:34:06 >

• quote:

Yukarı katılımları bekliyoruz

Alıntıları Göster
    2.kişi ile fractal yapamıyacağımızdan iptal sanırım
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben katılayım nerden ulaşıcaz
  • quote:

3 Kişiyiz :/
  • Katılmak isterdimde malesef saatler uymuyor :(
  • quote:

quote:

3 Kişiyiz :/

Alıntıları Göster
    oyundaysanız bişeyler yapabiliriz pek anlamasamda oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Katılmak isterdimde malesef saatler uymuyor :(
    Silvayr.7281 eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Silvayr.7281 eklerseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    1.Etkinliğimiz fail oldu katılan katılmayan herkese teşekküerler

inş bidahikine daha cok kişiyle
  • quote:

1.Etkinliğimiz fail oldu katılan katılmayan herkese teşekküerler

inş bidahikine daha cok kişiyle
    Bende gelmek isterim. yalnız seafer rest deyim. ve henüz fractal girmedim :P berkay.5476 ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 24 Haziran 2014; 2:36:38 >
  • Server farketmez zaten bi 5 kişi topluyalım en kötü bir cof tapalım beyler en fazla 10dk sürer diğerleride sırayla gelir katılcak 5 kişi kazım sadece katılcaklar aşağıya isimleri yazsınlar beni etiketliyip. Ha oldu bi mucize oldu 5den fazla kişi geldi başka şeylerde yaparız.
  • Bir sunucuda birleşip JP deyapabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.