Şimdi Ara

1 Gün 3 Marka 3 Yeni Model Testi 1 İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi fotoğraf vardı bulayım onu bi....Ahanada:

1 Gün 3 Marka 3 Yeni Model Testi 1 İnceleme

Yeni bir fiat dene 500 dene,bişi dene işte yaf
  • Yardımcı olabildiysem bişeyler verebildiysem ne güzel.
  • Eline sağlık arkadaşım,başından sonuna kadar zevkle okudum
  • emeğine sağlık güzel paylaşım
  • sonuna kadar okudum.İzlenimlerini aktardığın için teşekkür ederim
  • Eline sağlık çok güzel yazmışsın.

Benim buldugum insignia testinden sonra seninkisi okudum şimdi ve anladım ki benim verdiğim testteki o arkadaş başka bir araç sürmüş

Özellikle iki farklı insan konfor olarak çok farklı şeyler düşünmüş enteresan. Herkesin konfor anlayışı farklı demek ki. Passat'a da konforlu diyen arkadaşlar var mesela ama bana hiç de öyle gelmiyo, gayet sert süspansiyonları var.

Keşke 1.6 motoru sürseydin belki o yorumlar benzer olurdu o arkadaşla
  • Bende ilk Ankara da incelemiştim ancak teste çıkarmadım,Konya yolu üzerindeki bir bayiydi; MTA karşısında.

İşin garibi tavanı basık ama 193cm lik kardeşimin kafası tavana değmedi,özellikle de sordum yani,belki kambur oturuyor-saçlarıda kısacık ondan

Çok hoş teknolojik donanımları,iç dış aksamının verdiği kalite hissinin yanısıra başarılı sürüş-yüksek konfor ikilemini dengelemiş olması bu sınıfın aç olduğu detaylardan biriydi.
  • Emeğine sağlık sonuna kadar okudum çok güzel ve profesyonelce incelemeler.
    Teşekkürler.
  • Eline,emeğine sağlık çok güzel incelemeydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Özellikle iki farklı insan konfor olarak çok farklı şeyler düşünmüş enteresan. Herkesin konfor anlayışı farklı demek ki. Passat'a da konforlu diyen arkadaşlar var mesela ama bana hiç de öyle gelmiyo, gayet sert süspansiyonları var.

Dostum boşver sen Passat'ı, dandik araba, babanı kandır da çekin bir 159.

@Ünal Korkmaz

Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Dostum boşver sen Passat'ı, dandik araba, babanı kandır da çekin bir 159.

Zamanında aldıramadık ki, geçti Bor'un pazarı :)

Babamın henüz 8-9 sene'den evvel araba değiştirdiği görülmemiş. bkz:

*1991-1999 Toros
    *1999-2008 Astra
    *2008-2017(?) Passat

• üşenmeyip bütün düşüncelerini yazmışsın..
    emeğine sağlık
  • quote:

Eline sağlık çok güzel yazmışsın.

Benim buldugum insignia testinden sonra seninkisi okudum şimdi ve anladım ki benim verdiğim testteki o arkadaş başka bir araç sürmüş

Keşke 1.6 motoru sürseydin belki o yorumlar benzer olurdu o arkadaşla

1.6'yı sürmememin nedeni düz vites kullanamadığım için. Dizel düz olsaydı tamam ama benzinli düz süremiyorum o yüzden. Birde Astra'dan biliyorum o motoru. Hantal olduğunda her Astra kullanıcısı hem fikirdir. Canlı diye yalan söyler ama alt devirde hantaldır. 3000'i geçtikten sonra ivmelenmesi gözle görülür şekilde hissediliyor.

Konfor kişiye göre değişmez aslında. Ancak indiğim aracı düşünürsek konforlu geldi bana. Bi araç ya konforludur ya konforsuzdur. Bakınız Astra. Herkes konforsuz diyor. Ki doğruda. Bana ilk başta konforlu geldi. Çünkü 99 model Clio'dan inmiştim. Şu anda İnsignia sürdüm konforsuz geliyor. Koleos sürdüm konforluydu.

1.6 sürseydim sadece motordan şikayet ederdim. Bol bol stop ettirdiğim için dalga geçerdm kendimle.

@esmerce: Sen de benim gittiğim bayiye gitmişsin. Muhtemelen gri aracı inceledin.

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim yorumlarını esirgemedikleri için.

Dikkat ettim herkes İnsignia'da yoğunlaşmış durumda. Koleos Fiesta ve Ka ile ilgilenen yok hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 25 Şubat 2009; 18:45:52 >

• teşekkür ederiz
    insignia 160 hp nin dizel olarak iyi olacağını tahmin ediyorum zaten
    opel antarada indirim olunca direkt atladık
    eşim de koleos istemedi
    şu anda antaradan da memnunuz renaultda opsiyonel olan bir çok donanım antarada standart
    (adamlar burunlarından kıl aldırıp fiyatı 92000 den 77-78e indirseler araç satılacak )
  • Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta80

teşekkür ederiz
    insignia 160 hp nin dizel olarak iyi olacağını tahmin ediyorum zaten
    opel antarada indirim olunca direkt atladık
    eşim de koleos istemedi
    şu anda antaradan da memnunuz renaultda opsiyonel olan bir çok donanım antarada standart
    (adamlar burunlarından kıl aldırıp fiyatı 92000 den 77-78e indirseler araç satılacak )

Fiyatı yüksek olsa bile satıyor bence nerdeyse hergün görüyorum.
  • Hacı İnsignia'yı sürmüşün.. bizde süreriz bir gün inş..

Honda'da ben test sürüşü yapmıştım... ama 2 gün önceden randevu almıştım... bildiğim kadarıyla randevusuz test sürüşü yaptırmıyorlar...

Bu arada paylaşım için sağol.
  • Nasip hacı. Yaparsın bi gün sende inşallah. Senin de yorumunu bekleriz.
  • Evet gri olan,dikiz aynasının ayar çubuğunu götürmüş vartandaşın teki hatta
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.