Şimdi Ara

1 Gün 3 Marka 3 Yeni Model Testi 1 İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 hafta önce Perşembe günü test için Cumartesi gelin demişlerdi. Gidemedim. Nasip 2 gün önceyeymiş.

İnşallah diğer bayiye gidip 115'lik versiyonu da test edebilirim.
  • Ben gittiğimde epey kalabalıktı.

Daha fazla vakit kaybetmeden yandaki Burger a geçtim
  • Bugün ilk defa çok yakından görme şansım oldu İnsignia'yı Siyah 2.0 Cdti di araç.
    Gerçekten çok farklı duruyor, hemen farkediliyor.Arabayı kullanan hatun arabadan da güzeldi ama neyse
  • Seninle ilgilenenler arasında kayda değer bi durum söz konusu oldu mu ünal
  • eline sağlık objektif yorumlar için tebrik ederim çk güzel açıklamışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Seninle ilgilenenler arasında kayda değer bi durum söz konusu oldu mu ünal

Hangi markada. Honda'da kimse ilgilenmedi. Opel'e girince danışmadan yönlendirildim. Ford'da da danışmada yönlendirildim. Renault'ta da ilgilenilmez gibi hava sezdim. Skoda'da kimse yok desem yeridir. VW'de aynı nerdeyse.

Özelden anlatıyım şekerim.

• 2.0 Insignia test edebilmek büyük şans :) genelde test aracı olarak 1.6 veriyorlar.
    dizelin sesli çalıştığı doğru, hemde çook sesli
    ama arka baş mesafesi okadar da düşük değildi. sizin imzanızdaki fotoya da bakarsak, koltukta epey dik konumda oturuyormuşsunuz 1,87 boyum var, saçım bile sürünmedi benim.

incelemeler için teşekkürler

• Honda Efe'nin araç satmasının sebebinin başka şeyler olduğunu duydum ben :) oyüzden müşteri memnuniyeti pek önemli değil onlar için :)
  • İlk başta sordular bana hangisini istersiniz diye. 2.0'ı ben benzinli sandım. Dizel diyince onu alıyım hemen dedim. O sırada ehliyetin fotokopisini aldılar ve araç hazır. Bas gaza Ünal bas gaza
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

İlk başta sordular bana hangisini istersiniz diye. 2.0'ı ben benzinli sandım. Dizel diyince onu alıyım hemen dedim. O sırada ehliyetin fotokopisini aldılar ve araç hazır. Bas gaza Ünal bas gaza

• Süper bi arabaydı yav. Bu kadar beklemiyodum hakkaten. Daha kalas bekliyodum açıkçası. Astra'daki gibi bi direksiyon hayal ediyodum. Kuş tüyü kadar hafifti. Renault ile çalıştılar sandım bi ara. Astra'daki gibi gaza basınca gitmeyecek sandım. Uçurdu bi anda. Opel kullanıcısıyım diye değil. Bu kadar iyi beklemiyodum arabayı.
  • quote:

Süper bi arabaydı yav. Bu kadar beklemiyodum hakkaten. Daha kalas bekliyodum açıkçası. Astra'daki gibi bi direksiyon hayal ediyodum. Kuş tüyü kadar hafifti. Renault ile çalıştılar sandım bi ara. Astra'daki gibi gaza basınca gitmeyecek sandım. Uçurdu bi anda. Opel kullanıcısıyım diye değil. Bu kadar iyi beklemiyodum arabayı.

Hacı ben de bindim ama sürmek nasip olmadı.(teşhir aracı idi) İç mekan gerçekten çok kaliteli. İnş. kısa zamanda ben de sürerim...

• Çok faydalı bir konu olmuş dostum, sonuna kadar severek okudum. Emek vermişsin, teşekkürler.
  • Peugeot test edeceğim zaman araç düşünüyorum alacam falan dediydim. Opel'e gidip test etmek istiyorum dedim. Ford'da test etmek istiyorum dedim. Şu zamana kadar indirim var diye hemen satmaya çalışıyolar. Renault'ta adamla hiç konuşmadım bile. Bindim test sürüşü yaptım. İnerken sadece fiyatını sordum o kadar.
  • Honda Test Sürüşü İçin Kesinlikle Bora Honda!

Hem çok ilgileniyorlar hem de: jazz, city, civic, accord hepsinin test aracı mevcut...
  • Bora çok ters tarafta kalıyordu. Konya yoluna çıkmak zorundaydım onun için.
  • Paylaşım için teşekkürler..
    emeğine sağlık..
  • quote:

Bora çok ters tarafta kalıyordu. Konya yoluna çıkmak zorundaydım onun için.

Bu arada söylemeyi unutmuşum. izlenimlerinizi bir arada bu başlıkta toplamanız iyi olmuş. yeni araç almak isteyen insanlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

quote:

İlk başta sordular bana hangisini istersiniz diye. 2.0'ı ben benzinli sandım. Dizel diyince onu alıyım hemen dedim. O sırada ehliyetin fotokopisini aldılar ve araç hazır. Bas gaza Ünal bas gaza

• quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

quote:

Bora çok ters tarafta kalıyordu. Konya yoluna çıkmak zorundaydım onun için.

Bu arada söylemeyi unutmuşum. izlenimlerinizi bir arada bu başlıkta toplamanız iyi olmuş. yeni araç almak isteyen insanlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Konu kalabalığına gerek yok açıkçası. Başlıkta herşey açık ve net. Anlamayan varsa özellikle gelsin anlatırım.

Ama Koleos hariç diğer araçları alacaklarını sanıyorum. Çünkü Kalas gibi geldi sanki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.