Şimdi Ara

1 Günlüğüne karşı cins olsaniz ne yapardınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42ultrAslan42

Kendime aids bulastirir herkese verirdim

Mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  1 Günlüğüne karşı cins olsaniz ne yapardınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

O 24 saat boyunca duygular falan da değişecekse eğer,24 saati dolu dolu geçirirdim,aklıma takılan herşeyi uygulamaya çalışırdım.Mesela önce gösterip vermezdim,neden böyle yaptıklarını anlamak için.Sonra bikaç kişiye o istemeden verirdim,yazık sevinsin gariban bize böyle kız denk gelmedi henüz o gülsün bari.Sonra ayna karşsı(?) bi dakka lan ne yapıyorum ben yazdıklarıma bak,bu konuya neden girdiysem hay elimi töbe töbe.

Beni de sevindirsene

• Şimdi yapamadığımı yapardım, herkese verirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

O 24 saat boyunca duygular falan da değişecekse eğer,24 saati dolu dolu geçirirdim,aklıma takılan herşeyi uygulamaya çalışırdım.Mesela önce gösterip vermezdim,neden böyle yaptıklarını anlamak için.Sonra bikaç kişiye o istemeden verirdim,yazık sevinsin gariban bize böyle kız denk gelmedi henüz o gülsün bari.Sonra ayna karşsı(?) bi dakka lan ne yapıyorum ben yazdıklarıma bak,bu konuya neden girdiysem hay elimi töbe töbe.

Beni de sevindirsene

/>

• Bu işler boş işler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Beni de sevindirsene

/>

1 Günlüğüne karşı cins olsaniz ne yapardınız ?

• quote:

/>

• hemen gider bi kız arkadaş falan edinirdim sonra ona üstünü değiş falan derdim o soyunurken gözlerim bayram ederdi

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

hemen gider bi kız arkadaş falan edinirdim sonra ona üstünü değiş falan derdim o soyunurken gözlerim bayram ederdi

aynada soyunsan da olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

hemen gider bi kız arkadaş falan edinirdim sonra ona üstünü değiş falan derdim o soyunurken gözlerim bayram ederdi

aynada soyunsan da olurdu

aynı şey değil

• Sabah uyanıp kahvaltımı yapardım güzelce. İçinde hiçbir şey olmayan televizyonun kanallarını formalite icabı çevirip bir haber kanalında bırakırdım (Son yaşananlardan sonra tercihen Halk TV-Ulusal kanal) Koltuğa uzanıp, laptop'u kucağıma alırdım. Öncelikle facebook, twitter gibi sosyal medyadaki gelişmeleri takip ederdim. Arkadaşlarımla kısa bir muhabbetten sonra lol oynardım. Öğle yemeği geldiğinde büyük ihtimal döner, pizza veya hamburgerden birisini tercih edip sipariş verirdim. Üşenmediğim günlerden birindeysem veya hazır yemekten bunalmışsam mutfağa geçip bir şeyler hazırlardım. Öğle yemeğini mutlaka salonda yerdim, laptop'u televizyona bağlayıp izlemekte olduğum animeyi açardım. Yemek eşliğinde başlayan animeyi 5-6 bölüm izleyerek sonlandırırdım. Saatin durumuna ve uyku yoğunluğuna bağlı olarak uyumayı seçebilir veya biraz daha lol oynamaya devam edebilirdim. Akşamüstü bir dışarı çıkardım, yapacak hiçbir şeyim yoksa da tek başıma sahilde dolanırdım. Birkaç kızla kesişirdim, bir günlüğüne kız olduk diye erkeklere meyil edecek halim yok. Eve döndüğüm vakit tekrardan televizyonda kanalları dolaşırdım, hiçbir kanalı izlemeyeceğimi bilmeme rağmen geçmişten kalma bu alışkanlığımdan vazgeçemiyorum. Discovery channel, ntv spor, halk tv-ulusal kanal arasında bir tercih yapıp birini açardım. İnternetten arkadaşlarla muhabbet ederdim. Ruh halime göre kulaklığı takıp müzik de açabilirdim. Televizyonda ilgimi çeken bir olay olursa, kulaklığı çıkarıp ona bakar sonra devam ederdim. Muhtemelen bu sıralarda annem eve gelir (eğer ki memleketteysem) akşam yemeği sorunu onun tarafından halledilirdi. Vücudumdaki ve sesimdeki değişiklikleri anneme çaktırmamak için çaba harcardım, göğüslerimi belli etmeyecek bol kıyafetler giyerdim, gerekirse bir ceket de giyebilirdim. Küçüklüğümden beri odam, dışarıdaki dünyadan daha büyük gelirdi, muhtemelen cinsiyet değişikliği bu durumu değiştirmezdi, yapacak bir şeyler mutlaka bulurdum. En olmadı kitap okurdum. Annem 11 gibi odama girip, bana ismimle hitap ettikten sonra yatacağını söyler ve iyi geceler dilerdi bana, ben de ona karşılık verip hemen salona geçerdim. Salona ilk girdiğim zamanlarda yapmak zorunda hissettiğimden dolayı yine kanalları çevirir, belirttiğim kanallardan birinde stop ederdim. Araştırmak için ilgimi çeken bazı konuları cep telefonuma not alırım, eğer ilgimi çeken araştırmak istediğim bir şeyler varsa ona bakardım internetten. Yoksa lol oynardım yine. Muhtemelen 1-2 oyun oynadıktan sonra hem uykum gelirdi. Buzdolabından 2 tane kakaolu süt alırdım Televizyonda ilgimi çeken bir şey olmazsa (olmaz) twitch.tv'den bir streamer izlerdim. O da yoksa 1-2 bölüm anime izlerdim. Her ne izliyorsam onu artık uykuya yenik düşeceğim ana kadar sürdürürdüm sonrasında ise gidip uyurdum. Yastığa başımı koyduğumda yarına erkek olup olmayacağım konusunda düşünürken uyuyakalırdım.

Muhtemelen buna benzer bir gün geçirirdim ben. Tabii şansıma o gün özel günümse biraz daha agresif, depresif vs olabilirdim. İnşallah öyle bir güne denk gelmez bu olay, çekilecek dert değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

kendimi bulurdum ve...

Ehuhehehuhehuheehe

• eğer ruhumuz erkek olmayıp beden ve ruhen kız olacaksak.Erkeklerin hangi yönleri çekicidir dikkat edilmeli onları tespit ederdim.
  • millet kendini dürttürmeye yer arıyomuş gibi bi durum var şu an forumda yada ılıklar toplantısı gibi bişey olmuş topic
  • Sadece kizlara ozel olan seyleri denerdim.

• aladinn kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar en güzel yorum senden geldi
  • Andy'nin nesi var A-Andy'nin nesi var

Duygulandım ha
  • Zina
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.