Bildirim
1 Günlük Bilgisayarda Ekranın Çizgilerle Dolması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran karti arizasi. -
Kart GTX760 Ti
Basit bir çözümü var mıdır? Yarın geri götürcem iki kurcalayıp geri vermesinler direk değişim isteyeceğim çünkü. Zaten kart içime sinmemişti. -
ekran kartı çipi arızalı yeni ekran kartı almalısın -
sistemini buraya bi yazar misin? -
1 günlük ise direk garantiye gönder ekran kartını değiştirip geri yolıyacaklardır.Tabi sorunu sizden kaynaklı veya taşıyan kargo kaynaklı oldugunu ıdda etmezlerse -
@Christopher Nolan
Sistemi direk elden aldım. Kendileri montajlayıp verdiler. Yarın da elden götürüp direk değişim isteyeceğim. Hatta farklı kart almayı düşünüyorum.
@exeter
i5 4690K İşlemci
Asus GTX760 DirectCu II
Asus Z87-A Anakart
Gskill 2x4 1600 Ram -
ekran kartı arızası sanki kullanılmış bir kart almıssınız gibi ekran kartı aşırı ısınma sonucunda lehim kopması bu sorun çıkıyor genelde
-
Bunun icinde psu yok mu? -
Basit bir montaj hatası yapmadılar ise kartı değiştirmeniz lazım.Aldığınız kart gayet iyi farklı bir kartla değiştirmenize gerek yok kanaatımca -
Gözümün önünde 0 açtı jelatiniyle. Montajlarken sıfırını kendine alıp kullanılmışı mı takıyor bunlar. -
Unutmuşum
XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W
Kasanın kendi powerı -
-
Dunyada bir cok kiside 760 sıkıntısı mevcut ozellikle de asus icin soyleniyor. nvidia nin son uretimlerinde bir sıkıntı oldugu soyleniyordu yavas yavas cikiyor. Goturun geriye degisim isteyin 1 gunluk kart olayi degil. firsatiniz olursa atinin bir karti ile degistirin. -
Montaj hatası olsa hiç açılmaması lazım değil mi? Bugün baya oyun da açtık sıkıntı yoktu. Akşam internete girerken gitti. :)
Ya GTX 770 ya da R9 280X'e bakıcam. Başından beri R9 düşünüyodum ama aklımı çeldiler. -
Montajla alakası olduğunu sanmıyorum GPU sorunu gibi duruyor sıfır urun ise ithalatçı firma birebir degisim yapar urunun uretimi yoksa bir üst modelini temin etmekle yükümlüdür. Sorun yasarsan seri numarasindan direk firma ile iletişime gec
Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir yada mıknatıs gibi birşey varmı ekranın etrafında -
Ekran kartını direk değiştirdiler bugün. Diğerine bozuk teşhisi koyup aldılar. R9 aldım onun yerine umarım bunda da sıkıntı çıkmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X