Şimdi Ara

1 günlük İntel g3220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayar 30 eylül faturalı 1150 pin g3220 yi satıyorum.
    Dün 3 saat çalıştırdım performansından memnun kalmadığım için satıyorum.

Elden teslimde nakit 150 liraya bırakıyorum.

İnceleme linki:
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80646g3220-pentium-g3220-soket-1150-30ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=68169
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iade etme şansın var bi şansını dene istersen
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Daha telefonla bile ulaşamıyorum mağazaya gidip birde oradan eli boş dönmek var

• üketici haklarına göre 1 hafta içinde memnuniyetsizlikten iade edebiliyorsun ama sanırım işlemci için geçerli olmuyor eğer kutusu deforma olmadıysa ürünü aynı gün iade edip yerine başak bi ürün alabiliyorsun bi şansını denemekte fayda var
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Mağazadan geliyorum. Üründen memnun kalmadığımı vs anlattım. Mağazadan alınan ürünleri görerek aldığımız için açılan kutuda iade almıyorlarmış.
    Sanki almadan önce neremizle test edeceksek. İnternetten alınan ürünlerde iade oluyormuş sanki internetten alınca kullanmıyoruz anlamadım gitti.
    Bir daha da vatandan hiçbir şey almam. @ghost recon advanced

• yok dediklerinin alakası yok ben ist. topkapı şubesinden 500 watt power almıştım ertesi gün memnun kalmadım diye direk götürdüm iade ettim hesiye çeki alıp başka ürün aldım ama zannedersem işlemciler için geçerli değil çünkü işlemciin kutusu yırtılınca eski haline gelemiyor o yüzden almamış olabilirler hakkınızda hayrılısı olsun
  • vatan bilgisayar artık iyice saçmalamaya başladı müşteri memnuniyeti düşüşte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilBey

vatan bilgisayar artık iyice saçmalamaya başladı müşteri memnuniyeti düşüşte

haksız yere firmayı karalamayın arkadaşlar.kutusu açılmış işlemciyi nasıl satıcak firma.sen işlamciyi al bas oc yi .sonra memnun kalmadım değiştircem..adamlar işin içinden çıkamaz sonra.:)
  • Sen şimdi haksız yere beni nasıl karalayabiliyorsun OC yaptığımı nereden biliyorsun. Ayrıca o işlemciyi internet mağazadan almış olsaydım değişim olacaktı. Topkapıdan aldığım için değişim yapmadılar.
    Zaten şuanda kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfatmc

Sen şimdi haksız yere beni nasıl karalayabiliyorsun OC yaptığımı nereden biliyorsun. Ayrıca o işlemciyi internet mağazadan almış olsaydım değişim olacaktı. Topkapıdan aldığım için değişim yapmadılar.
    Zaten şuanda kullanıyorum

ben sana oc yaptın demek istemedim.yani genel anlamda dedim.adamlar bilemezki işlemciye bakıp tekrar kutuya koyduğunu.ama internettden alma olayı benide şaşırttı..yana size oc yaptınız demek istemedim.ama yapan yapar yanii.o manada dedim..
  • quote:

Vatan bilgisayar 30 eylül faturalı 1150 pin g3220 yi satıyorum.

İnceleme linki:
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80646g3220-pentium-g3220-soket-1150-30ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=68169

profilinizi açınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Vatan bilgisayar 30 eylül faturalı 1150 pin g3220 yi satıyorum.

İnceleme linki:

profilinizi açınız

Birşey göremedim profilimde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.