Şimdi Ara

1 Hafta İçerisinde Tablet Almam Gerekiyor,Görüşlerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi 1 hafta içerisinde tablet almayı düşünüyorum.Laptop ve telefonumu bu forumdaki tavsiyelere uyarak aldım,tavsiyeler beni yanıltmadığı için tablet konusunda da değerli görüşlerinizi almak istiyorum.Daha önce Çin malı tabletler hariç hiçbir deneyimim olmadığı için bu konudan anlayan arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var.Öncelikle ne tarz bir şeyler aradığımı bahsedeyim;
    1-)İnternet dışı mağazalarda fiyatı 1200 lirayı geçmediği müddetçe parasal bir sıkıntım yok.
    2-)Note 3 kullanıcısıyım ve sıkı bir Samsung taraftarıyım.Açıkcası niyetim yine aynı markadan şaşmamak ama Ipad dışında öneriniz varsa da düşünebilirim.Android mi Windows mu emin değilim.
    3-)Telefonu oyun amaçlı düşünmüyorum.Öncelikli amacım bir şeyler izleme,dergi-gazete-kitap okuma,internette gezinme,Office uygulamalarını kullanma.
    4-)Matematik öğretmeni olduğum için,Note 3 telefonumun s-pen özelliğinden çok memnunum ama daha büyük bir ekranda kalem kullanma,matematik formülleriyle uğraşma,geometri çözme,bir şeyler karalama daha farklı bir deneyim olsa gerek.Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.(S-pen özelliği açısından Note3 yeterli midir,tablette kalem özelliğini devre dışı mı bırakmalıyım yoksa tablette s-pen deneyimi apayrı bir macera mıdır?)
    5-)Tablette usb girişi olması da istediğim özelliklerden birisi çünkü bazı tabletlerde böyle bir özellik yokmuş sanırım.
    6-)Boyut hakkında çok fazla kriterim yok ama 8 inç üstü bir şeyler olsa daha iyi olur.
    7-)Alacağım ürünün müşteri memnuniyeti çok önemli.Herkesçe tavsiye edilen bir ürün söylerseniz daha memnun olurum.
    8-)3g yi desteklemesi çok önemli midir,değil midir bilmiyorum.Bu konuda da fikrinizi almak isterim.

Şimdilik aklıma gelen özellikler bunlar.Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim,hele bir de yardımcı olursanız daha çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtottroglu -- 3 Nisan 2015; 16:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

i pad air 2 64 gb 3g li usb girişli alın :D
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145085/apple-ipad-air-2-64gb-wi-fi-9-7--cellular-silver.aspx

2000 liraya buna vereceğime,üzerine 1000 lira daha koyarım ve ultrabook alırım.Telefonum android olduğu için tablet İ pad olursa sıkıntı olur diye düşünüyorum.Sonuçta ikisini bağlantılı olarak kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.