Şimdi Ara

1 hafta icinde Astra GTC 1.9 CDTI alıyorum.. Sizce nasıl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkese selam. Uzun zamandır arastırıyorum aslında 2004 Honda civic TYPE R almayı dusunuyordum ama malum benzin fiyatları aldı basını yuruyor. Ben de kararımı degistirip dizel ama guclu bir arac almaya karar verdim..

Aklıma Astra GTC 1.9 CDTI geldi.. Ozellikle 150 beygir olması cok iyi aldıktan sonra powerbox gibi bir uygulama da yapmayı dunuyorum. boylelikle 180 beygir civarında bir guce ulasıcak arac. yani performans olarak beklentilerimi karsılıcak. Konfor olarak zaten baya iyi oldugunu biliyorum en azından type r dan cok cok iyi Artık klimayı kapatmadan guzel bir cd koyup gezmek istiyorum..
    Simdi sormak istediklerime gelince ben baya arastırdım ama bir de sizlere sormak istedim.

Bu 150 beygirlik dizel motoru nasıl buluyorsunuz yakıt tuketimi veya calısması nasıl ozellikle sesi nasıl cok mu fazla diger dizel araclara gore.

Sıfırını almayı dusunmuyorum bu yuzden ikinci el alabilirim 2005 modelleri nekadardır sanırım cok fazla satılmadı bu aractan cunku ilanlara bakınca cok fazla sonuc cıkmıyor iki uc araba ya var ya yok.. Sizce 45 milyar civarı iyimi en fazla bu fiyata cıkabiliyorum cunku type r icin maksimum 50 milyar ayırmıstım..

Kronik sorunları varmı forumda yazılanlara gore en fazla elektronik sorunlar cıkıyormus aracta yolda kalma durumları bile olabiliyormus bu tur sorunlarla sık karsılasırmıyım yoksa tek tuk insanın basına gelen bir sorunmudur..

İkinci el alacagım icin dizel olmasının bir dezavantajı varmıdır ilk dizel aracım olucagı icin nasıl kullanıldıgını bilmedigim bir arac almıs olucam neye dikkat etmemi onerirsiniz..

Son olarak da kullananız ya da rast gelen arkadaslar genel olarak yorumlarınız nasıl.. bir de bu arac yerine onerebileceginiz baska bir arac varmıdır bu fiyat aralıgında yine dizel ve guclu olmak sartıyla.. Simdiden tesekkurler herkese..

23 yasında universite ogrencisiyim bu yuzden 407 ve jetta onermeyin lutfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 7 Eylül 2006; 7:11:27 >

• bence en guzel karari vermissin 1.9 cdti gercekten basarili bir arac ve kendini bence bircok aracta gostererek kanitlamis motor *GM nin genis segmente dagittigi motor 1.9 120hp den 170hp e kadar*

2006 nin son ceyreginde 1.9 motor yerini 2.0 a birakacak yani 2.0 cdti olarak karsimiza cikacak

2.0 150hp lik ve 170hp lik version olacak bu aracta tork biraz daha yukarda ve yakit tuketimi asagiya cekilmis durumda

ozellikle ingiltere de 1.9 cdti motorlara ozel beyin uygulamasi yaparak 200hp e cikarmak mumkun daha buyuk turbo ve biraz da isletim sistemine eklenti gercekten guzel degerler almak mumkun

0-100 esnekligi yaklasik 9 saniye ve modifiye sonrasi bu degeri 7 saniyelere cekmek olasi...

1 hafta icinde Astra GTC 1.9 CDTI alıyorum.. Sizce nasıl..

• İyi düşünmüşsün, şimdiden hayırlı olsun.. Alırsan Kırmızı yada Siyah al..
  • Kararın cok ii.Astra GTC yi bende cok arastırdım ama peder 1.9 ve dizel olunca yanaşmadı.Dizele takıntısı var

Siyah almanı tavsiye ederim.Ankarada gordugum 3 tane modlu GTC var 3 ude super.Resimlerini bulursam yollarım.
  • Bencede güzel seçim 1.9 olması iyi vergiden kurtarırsın dizel olması iyi yakıttan kurtarırsın gtc olması iyi yoldakilerin tozunu attırırsın......
  • denzel ankaradaki bahsettigin mod lu gtc lerin biri cayolunda mi?
    jajanli bi janti var bitanesinde!! guzel olmus!! dimi!!
  • Birisi keciorende oturuyor plakası 06 KRC digerini bahcelide gormek nasip oluyor genelde o da 06 ERD , digeri de siyah ama plakayı unuttum

3unde de 18 krom var. Birinin egzos ortada ve ucgen.Cok şık duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 7 Eylül 2006; 10:43:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim tandığın var vectra 1.9 ctdi acayip pis kaçıyo ya anlatamam,koskoca arabayı uçuruyo desem yeridir.Astraya neler yapıcağını düşünmek bile istemiyorumAma 45 milyara bulabilir misin? orası şüpheli birazUmarım bulursun
  • 50 milyardan başlıyor araç .. ufa tefek modifylerlede maliyet artacak ... süper araç bence... kesinlikle siyah yada gri alınmalı...
  • Favori aracımı alıyorsun ustadım.tam ustune basmıssın bence hiç yorum yapmama bile gerek yok gtc bence cok guzel bir arac

ama bu araç piyasada malesef dedigin gibi pek yok genelde gtc 1.6 lar dolu piyasa o yuzden bu motor hakkında kullanıcısından bilgi alman zor!! ama aynı motor bildigin uzere vectradada var ve bu aracı bu motorla kullananlar aracın cok sessiz olmadıgını ama cam kapalı kullanımlarda kesinlikle bi rahatsızlık hissetmediklerini bide aracın cok fazla vitesle oynamayı gerektirdigini bide eger gaza basarsan yakıtın bayagı bi arttıgını soyluyolar.benden soylemesi.ama sıktı cıkalı bu arac hep benim favorimdir
    quote:

Orjinalden alıntı: mutu07

Arkadaslar herkese selam. Uzun zamandır arastırıyorum aslında 2004 Honda civic TYPE R almayı dusunuyordum ama malum benzin fiyatları aldı basını yuruyor. Ben de kararımı degistirip dizel ama guclu bir arac almaya karar verdim..

Aklıma Astra GTC 1.9 CDTI geldi.. Ozellikle 150 beygir olması cok iyi aldıktan sonra powerbox gibi bir uygulama da yapmayı dunuyorum. boylelikle 180 beygir civarında bir guce ulasıcak arac. yani performans olarak beklentilerimi karsılıcak. Konfor olarak zaten baya iyi oldugunu biliyorum en azından type r dan cok cok iyi Artık klimayı kapatmadan guzel bir cd koyup gezmek istiyorum..
    Simdi sormak istediklerime gelince ben baya arastırdım ama bir de sizlere sormak istedim.

Bu 150 beygirlik dizel motoru nasıl buluyorsunuz yakıt tuketimi veya calısması nasıl ozellikle sesi nasıl cok mu fazla diger dizel araclara gore.

Sıfırını almayı dusunmuyorum bu yuzden ikinci el alabilirim 2005 modelleri nekadardır sanırım cok fazla satılmadı bu aractan cunku ilanlara bakınca cok fazla sonuc cıkmıyor iki uc araba ya var ya yok.. Sizce 45 milyar civarı iyimi en fazla bu fiyata cıkabiliyorum cunku type r icin maksimum 50 milyar ayırmıstım..

Kronik sorunları varmı forumda yazılanlara gore en fazla elektronik sorunlar cıkıyormus aracta yolda kalma durumları bile olabiliyormus bu tur sorunlarla sık karsılasırmıyım yoksa tek tuk insanın basına gelen bir sorunmudur..

İkinci el alacagım icin dizel olmasının bir dezavantajı varmıdır ilk dizel aracım olucagı icin nasıl kullanıldıgını bilmedigim bir arac almıs olucam neye dikkat etmemi onerirsiniz..

Son olarak da kullananız ya da rast gelen arkadaslar genel olarak yorumlarınız nasıl.. bir de bu arac yerine onerebileceginiz baska bir arac varmıdır bu fiyat aralıgında yine dizel ve guclu olmak sartıyla.. Simdiden tesekkurler herkese..

23 yasında universite ogrencisiyim bu yuzden 407 ve jetta onermeyin lutfen :)

• Bu araba nasıl kaçar acaba...

Harbi süper ALlah kazasız belasız sürüş nasb etsin en diyim
  • Mükemmel bir dizel.
    ebncede kaçırma,45-50 ye vardır mutlaka.
  • az yakan(bir benzinliye göre),dış ve iç tasarımı bence mükemmel,bir gence o parayı verebildiğinde en çok yakışacak otomobillerden biri..umarım istediğin aracı hayırlısıyla alırsın
  • 45-50 civarı bulabilirsen gayet güzel bi araba hemde deli gidiyor yaw
  • auto show'un yaptığı testte 0'dan 100'e 8,5 sn'de çıkmıştı.
    Neredeyse 200 hp'lik benzinli kardeşi kadar gidiyo bu da.

Bence çok mantıklı tercih.
  • 1.6 lar 35 den başlıyor.

1.9 çok zor 45 e . 50 ve üstü ancak ...
  • ya biliyorum dizel değil ama mitsubishi colt czt yi baktınmı hiç.

1.5 motor 150 hp turbolu. brabus tarafından geliştirildi.

1.5 olması açısından vergisel avantajıda var. ama dediğim gibi turbo , 150 hp ve 1000 kg den biraz fazla. bu da mutlak performans demek. 0-100 7.7 saniye

ve 100-0 duruş mesafesi 34 metre gibi bir fren mesafesine sahip sınıfında rekor bir mesafe. aynı zamanda güvenlide.

yani gençsen bence colt czt daha çekici gelecektir. 40200 ytl şu an sıfırı.

bir incele derim

www.temsa.com.tr

http://arabam.e-kolay.net/testarsiv3.asp?page=6&rowid=589&yil=2005/11

hayırlı günler

• üstü açık modelince kol dayaması yok ... normal GTC de durum böylemiki ? ben şaşırdım duruma ... 55milyarlık araçta kol dayaması nasıl olmaz....
  • HARBİDEN O PARALAR VARMI ABİ SİZDE VALLA HELAL ALTINDAN YEL GEÇEN MALA O PARA VERİLMEZ HIZLI GİDİPTE NAPCANIZ HEM KENDİNİZE HEM KARŞIDAKİNE ZARAR GÜVENLİKLİ NORMAL 20000 TL LİK BİR ARABA ALIN İSRAF BENCE DOĞRU DEĞİL YANLIŞ ANLAMADA
  • bence kesinlikle iyi bir tercih yapmışsın. hem tork çok iyi seni yerden uçurur astrayla hemde type-rye göre daha üstün bi araç her yönden emin ol iki aracıda incelemiş kullanmış biri olarak konusuom.ki astranın 1.9dizelini bilmiyom ama bu 150lik motor vectrayı bile canavar gibi götürüyo.motorun sesini ben çok sevdim tok bir sesi var bence paran varsa acıma al derim pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.