Şimdi Ara

1 haftada 56 edebiyat neti yapmak mümkün[Tavsiye] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
23
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle bi yazıyorsunuz ki hiç edebiyat kitabı açmamış adam 1 hafta da 50 yapacak...lise de falan edebiyat görüp az temel varsa yapılır ama edebiyat namına hiçbişey bilmeyen adamın 1 haftada o neti yapması imkansız
  • Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajim bulunsun

• notları paylaşabilir misiniz?
  • faydali beklemedeyim

• Notlar lütfen :))
  • Notlar gelsin lütfen hocam, kurtar bizi bu edebiyat dertinden :)
  • 52 edebiyatla nasıl anadolu hukuk kazandın matematiğin mi kötüydü ? Benim arkadaşım 42 edebiyatla kazandı Gazi hukuku
  • ben sınava girmeden önce çalıştım aynı neti yaptım sen fazla çalışmışsın 1 hafta.

• En sonda belirttiğim gibi yarın üniversite ve yurt kaydına gidiyorum. Salı gecesi 2 gibi eve varmış olurum. Çarşamba gününden itibaren notlarımı düzeltmeye ve en iyi şekilde hazırlamaya başlayabilirim. haftaya çarşamba notlar büyük ihtimalle elinizde olmuş olur
  • Başlık komik olmuş ama konuda anlattıkların çok doğru notlar eline geçince yayınlayıp beni de haberdar edersen memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pichie Rich -- 1 Eylül 2013; 0:04:28 >
  • Evet notları bekliyoruz hedef hukuk benimde inşallah kazanırım mattan kaç net yaptın peki coğ geo nasıldı kaçar net ? kaç puanla girdin anadolu hukuktasın değil mi?
  • Bu gün Notlarımı hızlı bir şekilde bilgisayar ortamına dökmeye ve geliştirmeye başlıyorum. İnşallah her biriniz için uygun ve açıklayıcı olur. Sadece kuru ezberden oluşmamasına sizler için dikkat edeceğim. Haftaya görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit.kaka

Bu gün Notlarımı hızlı bir şekilde bilgisayar ortamına dökmeye ve geliştirmeye başlıyorum. İnşallah her biriniz için uygun ve açıklayıcı olur. Sadece kuru ezberden oluşmamasına sizler için dikkat edeceğim. Haftaya görüşmek üzere.

Takipteyiz hocam. Kolay gelsin.
  • Pm

• Bekliyoruz
  • marmara iletişim kazanan birisi olarak,sadece 2 günde (sınavdan önceki 2 gün,biraz yazılıya çalışmak gibi oldu) 45 yapmıştım bende (ama benim türkçem fulldu,dil bilgisi ve paragrafta hatam yoktu)

2 gün bir arkadaşımın evinde kaldım,sadece not çıkardık ve çıkardığımız notları ezberledik,öyle kütük gibi soru bankalarını bitirmenize gerek yok,

ama şu coğrafya nasıl hallediliyor onu bilen varsa söyleyebilir
  • eee nerede
  • 1 hafta çok 1 gün yeter.

güzel mizah kardeş.
  • supersiniz :)) pmile dagitaasaniz bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.