Şimdi Ara

1 haftada 56 edebiyat neti yapmak mümkün[Tavsiye]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
23
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Bu sene hukuk kazanmış tecrübeli biri olarak söylüyorum 0 dan sadece 1 hafta çalışarak lys de 52 net yapmayı başardım. Önemli olan husus herşeyi bilmekten çok gerekli olanları bilmekti. Ösym hiçbir zaman zor ezber soruları sormadı. Ösym sorularını belirli bir mantık çerçevesinde sormakta. Bu mantığı soruları çözerek kavrayabilirsiniz. Tıpkı 2013 teki 27. soruda olduğu gibihttp://www.osym.gov.tr/dosya/1-69257/h/lys3tdetesti.pdf

Paragrafı okuduktan sonra cevaba ulaşmak çalışan kimse için oldukça kolay fakat şıklara baktığında sadece a şıkkının ne olduğunu bilebilir. Doğru cevapta zaten a şıkkı. Yani bu mantıkla oluşturulmuş oldukça fazla soru var ve edebiyat sınavı kolay bir sınav olarak nitelenebilir.

Bir diğer önemli husus ise edebiyatı notlar çıkararak çalışmak. Ve notları çok iyi şekilde çıkarmak. 25 sayfa not oluşturmuştum ve virgülüne kadar herşeyi biliyordum. Sınavda da tüm sorularda faydasını gördüm. Hatta hala absürd tiyatro türünün dünyadaki önemli temsilcilerini şuan bile sayabilirim: eugene ionesco samuel beckett seraphine audiberti john osborn. Gördüğünüz gibi zor olan öğrenmek kolay olan ise hatırlamak. Sınav esnasında da okuduğunuz sorular size öğrendiğiniz herşeyi hatırlatıyor. İstek talep olursa üniversite kayıt döneminden sonra size yeniden notlar çıkartıp burada yayınlayabilirim.

• shit.kaka kullanıcısına yanıt
    1.talebi yapıyorum notlarıda bekliyoruz hangi konu anlatımlıdan çalışmıştın bende esen ve limit el kitabı var yetermi geçen senenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurtanınfaydaları

1.talebi yapıyorum notlarıda bekliyoruz hangi konu anlatımlıdan çalışmıştın bende esen ve limit el kitabı var yetermi geçen senenin
    Esen ve limiti hiç kullanmadım. Edebiyatı konu konu bitirdim. Yani İslamiyet öncesi türk edebiyatını çalıştıktan ve notlarını çıkardıktan sonra noktası virgülüne kadar notları ezberledim ve önce fem soru bankasındaki bölümünü ardından güvender soru bankasındaki bölümünü bitirerek konuları teker teker hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit.kaka -- 31 Ağustos 2013; 4:04:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit.kaka

Esen ve limiti hiç kullanmadım. Edebiyatı konu konu bitirdim. Yani İslamiyet öncesi türk edebiyatını çalıştıktan ve notlarını çıkardıktan sonra noktası virgülüne kadar notları ezberledim ve önce fem soru bankasındaki bölümünü ardından güvender soru bankasındaki bölümünü bitirerek konuları teker teker hallettim.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo sir -- 17 Temmuz 2016; 18:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit.kaka

Alıntıları Göster
    Ben de öyle yapıyorum umarım işe yarar

• Banada gonder hocam nolur nolmaz bulunsun kosede. Madem bir haftada ogreniliyor girmeden bir hafta once bakarim.

Edit. Mfciyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Bu mesaj silindi.
    ders notlarını da paylaşırsan çok iyi olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukatolucamben

ders notlarını da paylaşırsan çok iyi olur :)

Alıntıları Göster
    Aynen paylaşsan çok güzel olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

Aynen paylaşsan çok güzel olur:)

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukadzeh

takip

Alıntıları Göster
    Ders notu paylaşımı çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertarik96

Ders notu paylaşımı çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    Ders notlarını paylaşırsan çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyShift

Ders notlarını paylaşırsan çok iyi olur

Alıntıları Göster
    dediğin yapılırda şifreleme gibi şeyler komik o yüzden gif koymak zorundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

dediğin yapılırda şifreleme gibi şeyler komik o yüzden gif koymak zorundayım.

Alıntıları Göster
    Notlar olursa çalışırız güzel olur

• Önlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Önlerden
    Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8

Beklemedeyiz.

Alıntıları Göster
    bende merak ediyorum bu notları...
  • Hangi kaynaktan çalıştın peki

• takip....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat400

takip....
    beklemedeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

beklemedeyim :D

Alıntıları Göster
    beklemedeyim ben de
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.