Şimdi Ara

1 haftada 700 üye :S günde 150-200 kişi siteye geliyo ama pr 0 :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=11547861&url=http://www.holycrew.org" title=" hiphop-rap" data-href="http://www.holycrew.org" title=" hiphop-rap">HİPHOP-RAP</a>

siteyi açalı bir hafta oldu.. 700 üyeyi blduk we siteye yaklaşık günde 150,200 kişi giriyo..

sitemiz pr için link degişim yapmaya başladım yapmak isteyenlerle yapabilirim..

• ben değişim yaparım eger hazırsan nasıl bu kadar üye bir anda geliyor spy olmasın.....

neyse yinede haklısın diyorum

www.holycrew.org

<a href="http://www.adiyamanlilar.com" target="_blank"><font size="1">adiyamanlilar.com</font><br>

eklersen sevnirim.
  • 1 haftalık site 700 üye mi?!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ

1 haftalık site 700 üye mi?!..

bencede bir problem var..bunun sitesi google arama şeysinin üstünde fln yazıomu acaba
    neyse tebrik edem bari sora ben kötü oluyorum canım
  • 1 haftada 700 üye , eğer hile yoksa çok güsel . desenize donanımhaberin tahtını sallıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: headhunter18

1 haftada 700 üye , eğer hile yoksa çok güsel . desenize donanımhaberin tahtını sallıyo

forum smf bu 1
    girişte direk şifre soruyor dolayısıyla google casusları yada herhangi botlar nasıl indexlicek bu 2
    dakikada kaç üyelik alınıo bahse giren varmı buda 3
  • Pr hergün değişen birşey değildir. Belirli periyotlarla güncelleme yapılır (bazen 3 ay bazen daha uzun). Ayrıca 2000'in üstünde hit alıp pr değeri 2-3 olan birçok site biliyorum, yani pr'i yükseltmek için bayağı yolun var.
  • 1 Haftada 700 üyenin olması gayet normaL bişi, geçen sene - teoman.com.tr sitesinde yönetici iken ordan ayrıldığımda bütün beni sevenler siteme üye olmuştu[980 üye 6 günde]. buna biz halk arasında köpük diyoruz gün geçtikçe aşağıya doğru diklemesine inen bir grafik sergiliyor ve 1 ay sonra tam randımanı sağlıyor siteler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

1 Haftada 700 üyenin olması gayet normaL bişi, geçen sene - teoman.com.tr sitesinde yönetici iken ordan ayrıldığımda bütün beni sevenler siteme üye olmuştu[980 üye 6 günde]. buna biz halk arasında köpük diyoruz gün geçtikçe aşağıya doğru diklemesine inen bir grafik sergiliyor ve 1 ay sonra tam randımanı sağlıyor siteler

aynı şey değil ben fake olduğunu kendime kanıtladım sizi bilmem

• valla ben siteye girip bakmadım , ama sen diyorsan ki fake inanırım ben
  • Toplam Üye Sayısı: 1138 Konu Sayısı: 970

Kişi başı bi konu iyi iyi
  • ne varki şuan benim yeni kurduğum forum 3 günde 700 üyeye ulaştı
    bu hafta sonu 2000 üyeyi geömeyi hedefliyorum

Eğer hip-hop sitesiysen teman özgün olmalı...daha çok ziyaretçi çekeceğinden eminim..
    orta tonlu renkleri seç..rock sitesi sahibi değilsin..ok ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.