org dan sonrasını sil gir referansla girsen neolur sanki
quote:
Orijinalden alıntı: sarin
org dan sonrasını sil gir referansla girsen neolur sanki
Rica eder insan, arkadaşlar affınıza sığınarak ihtiyacımdan ötürü referansımı kullanarak kayıt olmanızı istemek durumundayım gibisinden edebiyatsal+damardan bir cümleyle istemediğin kadar referens başvurusu olur; pazarlama taktiği ;)
hıııı......
yha ben ref i şimdi gördüm senin linkten girdim. Bi yardım edersin artık oyundan mesaj attım :D
quote:
Orijinalden alıntı: nForcible
yha ben ref i şimdi gördüm senin linkten girdim. Bi yardım edersin artık oyundan mesaj attım :D
mesajı görmedim oyundaki adını koordinatını buraya yada ö m at yardım gönderirim.
1 haftada olum yıldızı bence imkansiz normal sartlarda
quote:
Orijinalden alıntı: bbuugg
dene olmazsa 10. sıradaki hesabımı verecem söz walla
quote:
Orijinalden alıntı: sarin
quote:
Orijinalden alıntı: bbuugg
dene olmazsa 10. sıradaki hesabımı verecem söz walla
Olur abisi ay olan yerlere söm atar filoyu tutarsam orda alırım o hesabı ama kiliti kabul etmem ona göre
bir ricam olacak eagle1 adıyla oynuyordum ama hesabınız gecici olarak durduruldu diyor ve oyuna giremiyorum koordinatlarım 168:5 siz bir bakarmısınız ne ceza almısım
quote:
Orijinalden alıntı: alpcenk
bir ricam olacak eagle1 adıyla oynuyordum ama hesabınız gecici olarak durduruldu diyor ve oyuna giremiyorum koordinatlarım 168:5 siz bir bakarmısınız ne ceza almısım
Hangi tarihe kadar hesap kitlenmiş ordan hesapla anlarsın uslüp multi takviye vb
hesaba giremiyorumki,Hesabınız geçici olarak durdurulmuştur diye yazı cıkıyor
Allah askına bir arkadas baksın bir türlü oyuna giremiyorum
ya beni bosuna heveslendirdiniz,megerse kimse hesaba giremiyormus bugün bir netcafeden deneyip sorusturdum hickimse giremiyor dediler bosuna ne diye ahkam kesiyorsunuz bir daha da sitenize girersem ne olayım alın basınıza calıb
arkadaşlar bu k dedikleri para birimi nedir hani şu 2k 10k dedikleri?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme