Şimdi Ara

Son kullanma tarihi 1 gün geçmiş açılmamış yogurt yesem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ... ölür müyüm? Ziyan olmasin, atilmasin diye

• Yapay Zekanın Yanıtı

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Yoğurdun Tüketimi

Son kullanma tarihi geçmiş yoğurt tüketimi, sağlığınız için çeşitli riskler oluşturabileceğinden önerilmez. Yoğurt, süt ürünlerinden yapılan ve bakteriler kullanılarak fermente edilen bir besindir. Son kullanma tarihi, yoğurdun güvenli bir şekilde tüketilebileceği son tarihi gösterir. Bu tarihten sonra, yoğurtta zararlı bakteriler üremeye başlayabilir.

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Yoğurt Yenir mi?

Son kullanma tarihi geçmiş yoğurdun yenilip yenilmeyeceği konusunda net bir cevap yoktur. Bazı kişiler, yoğurdun kokusu ve tadı normal görünüyorsa küçük miktarlarda yiyebileceğine inanır. Ancak, bu oldukça riskli bir uygulamadır.

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Yoğurttan Kaynaklanan Riskler

Son kullanma tarihi geçmiş yoğurt tüketmek, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir:

• Gıda zehirlenmesi
    • Mide bulantısı ve kusma
    • İshal
    • Karın ağrısı
    • Ateş

Sonuç

Son kullanma tarihi geçmiş yoğurdu tüketmekten kaçınmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Sağlığınız için zararlı bakteriler içerebilir ve gıda zehirlenmesi gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Yoğurt tüketmeden önce her zaman son kullanma tarihini kontrol edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helvanı yeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckBartowski. -- 1 Aralık 2015; 15:53:11 >
  • eşkimemişse bir şey olmaz
  • Eksimişse yeme.
  • Yiyebilirsin birsey olmaz
  • marketlerdeki son kullanma tarihi geçik yoğurtlar çöpemi gidiyor zannediyorsun fabrikaya geri gönderilip ayran ve süzme yoğurt gibi ürünlere dönüştürülerek tekrar satılıyor. bozuk süttende aynı şekilde böreklik lor yapılır.
    ye birşey olmaz üstü küflense bile küfü al ye ancak tadı ekşi olabilir ayran yaparsan daha iyi olur. yada tülbent gibi birşeyin içine dök yoğurdu biyere as suyunu kaybetsin çok güzel süzme yoğurt olur. yada poğaça felan yap hiç anlaşılmaz.
  • Fıstıklı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişi olmaz ancak çabuk tüketilmesi gerekir, açılıp bekletilirse bozulur hemen
  • Onemli olan acilip acilmadigi. Acilmamissa buzdolabinda 2 hafta bile gecse bisey olmaz.
  • Neyse o zaman şunu bi simitle gömeyim ben, actim da jelatinini
  • Bişe olmaz
    Hatta ekşi bi mayhoş tadı oluyor,fırından yeni çıkmış çıtır ekmek banacan
  • Yiyin gari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Bişe olmaz
    Hatta ekşi bi mayhoş tadı oluyor,fırından yeni çıkmış çıtır ekmek banacan

Biraz pul biber ve nane ektim bir de hocam..

Son kullanma tarihi 1 gün geçmiş açılmamış yogurt yesem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yargıdağıtanadam

Yiyin gari.
    bi dene bakalım ölürsende çok çok bi helveya patlar haberin olsun olsun iyi helva yaparım
  • babaygile söyle ölürsem eşruhuumu çağırın helvemı o yapacak
  • Daha once son kullama tarihi 1 ay gecmis bim dost yogurt yemistim sorun yok
  • 3 hafta geçmiş yoğurt yedim az önce.Konuya dönüş yapmazsam ölmüşümdür.
  • Birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

3 hafta geçmiş yoğurt yedim az önce.Konuya dönüş yapmazsam ölmüşümdür.
    sen zaten öldün. benimki simitli olsun
  • Vay beeee. Ulan ara sıra hortluyor ya önceki konularım bi mutlu oluyorum. Hey gidi heeyy... Ölmedim gençler, yiyebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.