Geçen cumartesi heybeli ada'nın bakkalından aldığım rocco şekerin son kullanma tarihine bakmamıştım.Yaklaşık bir haftadır cebimde atıyordum sıkılınca ağzıma.(Kutuda 50 tane falan var).Paketi bitirdikten sonra son kullanma tarihine baktım ve 03.09.2009 olduğunu gördüm.Birilerine sordum git kus dediler bir şey yemedim kusamıyorum.Bir şey olmaz herhalde ama bir sorayım dedim.Doktora falan gitmeliyim yoksa boş mu vereyim?
Boş verme dolu ver.
o ROCCO nun ne olduğunu bilsen bi daha ağzına almassın
quote:
Orijinalden alıntı: _Right_
Boş verme dolu ver.
Boş verme Arçelik ver
quote:
Orijinalden alıntı: MaNgOsEr
quote:
Orijinalden alıntı: _Right_
Boş verme dolu ver.
Boş verme Arçelik ver
boş verme tefal ver
Yiyeli ne kadar oldu? Şimdiye kadar birşey olmadıysa endişelenmene gerek yoktur sanırım. Ama miden falan bozulabilir, bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
Yiyeli ne kadar oldu? Şimdiye kadar birşey olmadıysa endişelenmene gerek yoktur sanırım. Ama miden falan bozulabilir, bilmiyorum.
2 saat falan oldu paketi bitireli.Her gün yiyordum normalde 1 haftadır.
Ayrıca ne varmış rocco'da?
Google: Rocco Siffredi
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
quote:
Orijinalden alıntı: loodyeyes
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
Ayrıca ne varmış rocco'da?
Google: Rocco Siffredi
Adam şekerle ilişkiye mi girmiş ne alaka anlamadım? Şekerdeki sorun ne ?
Bende şu an Tarihi geçmiş mayonez ile makarna yiyorum sorun yok Bişey olmaz merak etme yıllardır babam esnaf olduğu için tarihi geçmiş şeyleri yemişliğim var gözle görünür bi sorunum olmadı şimdiye kadar şükür. Genel olarak o ürünlerin 1,5- 2 yıl gideri vardır zaten tedbir amaçlı 1 yıl yaparlar tarihini
Ciddi birşey olacağını sanmam en fazla ishal olursun.
ben de kek yemiştim yalnız tatları bozuk oluyo 1 hafta boyunca nasıl anlamadın? en fazla kusarsın
kus olebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme