Şimdi Ara

içki Son kullanma tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 5 ay önce şarkuterden içki satın aldım eve gidince bi içeyim dedim son kullanma tarihi yoktu bıraktım size bi sorayım içkilerde son kullanma tarihi yerine üretim tarihi yazıyor 2011 diyor acaba içsem birşey olurmu 1 tane votka var 1 tanede rose ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Nisan 2012; 23:19:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alkollü İçeceklerin Son Kullanma Tarihleri

Alkollü içeceklerin son kullanma tarihleri, genellikle şişeler veya kutuların üzerinde belirtilir. Bu tarihler, içeceklerin en iyi kalitede tüketilebileceği zaman dilimlerini gösterir. Ancak, çoğu alkollü içecek, son kullanma tarihinden sonra da tüketilebilir.

Volka Son Kullanma Tarihi

Volka gibi sert içkilerin genellikle son kullanma tarihleri olmaz. Ancak, açıldıktan sonra 6 aya kadar tüketilmeleri önerilir.

Jägermeister Son Kullanma Tarihi

Jägermeister gibi likörlerin de genellikle son kullanma tarihleri yoktur. Açıldıktan sonra 2 yıla kadar tüketilebilirler.

Alkol Son Kullanma Tarihi

Genel olarak, tüm alkollü içecekler açıldıktan sonra son kullanma tarihlerine kadar tüketilmelidir. Açılmamış alkollü içecekler ise genellikle daha uzun süre dayanır.

Volka Son Kullanma Tarihi Olur mu?

Evet, volka gibi sert içkilerin açıldıktan sonra son kullanma tarihleri olur. Genellikle 6 aya kadar tüketilmeleri önerilir.

Malibu Son Kullanma Tarihi

Malibu gibi likörlerin de açıldıktan sonra son kullanma tarihleri olur. Genellikle 2 yıla kadar tüketilebilirler.

Volka Tarihi Geçerse Ne Olur?

Son kullanma tarihi geçen volka, tadını ve kalitesini kaybedebilir. Ayrıca, açıldıktan sonra uzun süre beklemişse bozulabilir. Bu nedenle, son kullanma tarihi geçmiş volka tüketmemek önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bişey olmaz, çok nadır içkiler hariç alkollu içkilerin skt si olmaz.

mesela baılyes de skt var, cunku içinde sut kremasıda mevcut. ama votkada filan skt olmaz.
  • Eve taşınırken eşyaları taşırken yoruluruz akşama içeriz diye vodka almıştık. Aradan 6 sene sonra aklıma geldi gittim içtim, tadında bir şey yoktu.
  • Rus votkalarında sadece üretim tarihi yazıyor sanırım L1111 05.12.11 yazıyor arkasında bandrolünde 2011 yazıyor sadece bugün tekel bayinde 2011 bandrollü votka gördüm acaba üretim tarihimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mazot son kullanma tarihi.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.