Böyleleri yüzünden bizim burda suları kesiyorlar bu sıcakta. :( sabah 7de kesiliyor gece yarısı saat 1de geliyor. allah belasını versin böylelerinin. Cahil insanlar yüzünden biz çekiyoruz. Yazık günah bu sıcakta duş alamıyoruz. ( Yer Tekirdağ- Çorlu)
Köyden indim şehre sendromu yaşayan kültürsüz,cahil,ahlaksız,düşüncesiz insanlar sürüsü. Şalgam falan varsa bardak bardak dök arada bir. Hem eğlenmiş olursun ahaha fakirler
quote:
Orijinalden alıntı: DeLaCuestaa
aradım konuştum geçen konuşmayı aynen iletiyorum adam : a, ben : b b : xx sokak xx numara 1 haftadır halı yıkıyorlar a : su caddeye mi akıyor b : yok binanın giderine akıyor ama 1 haftadır yıkıyorlar harcanan suyun haddi hesabı yok a : size bi zararı var mı ? harcadığı suyun parasını veriyor b : halı yıkamak serbest mi ? a : hayır yasak b : halı yıkamak yasaksa adamlar halı yıkıyor 1 haftadır diyorum su gidiyor yazık günah a : halı yıkama şirketlerine verseler onlarda su harcıyor b : onlar içme suyu harcamıyor beyfendi bunlar tonlarca su harcıyor a : peki bakalım ... çat direk kapattı telefonu
kendilerine iş çıkmasın diye nerdeyse beni haksız çıkartacak
Yoksa siz suyu musluktan mı içiyorsunuz?
Öğğğğğğğğğğğğğkkkkk midem kalktı bir an
musluktan içmiyoruz ama herkeste hazır su kullanmıyor. 2 yıl önce su yok diye yüzlerce kilometreden su getirildi şimdi ne olduysa kimsenin giden sular umrunda değil
çeşme sana mı ait eğğer sana aitse git döv ciddiyim
quote:
Orijinalden alıntı: BenCesur
quote:
Orijinalden alıntı: DeLaCuestaa
aradım konuştum geçen konuşmayı aynen iletiyorum adam : a, ben : b b : xx sokak xx numara 1 haftadır halı yıkıyorlar a : su caddeye mi akıyor b : yok binanın giderine akıyor ama 1 haftadır yıkıyorlar harcanan suyun haddi hesabı yok a : size bi zararı var mı ? harcadığı suyun parasını veriyor b : halı yıkamak serbest mi ? a : hayır yasak b : halı yıkamak yasaksa adamlar halı yıkıyor 1 haftadır diyorum su gidiyor yazık günah a : halı yıkama şirketlerine verseler onlarda su harcıyor b : onlar içme suyu harcamıyor beyfendi bunlar tonlarca su harcıyor a : peki bakalım ... çat direk kapattı telefonu
kendilerine iş çıkmasın diye nerdeyse beni haksız çıkartacak
Yoksa siz suyu musluktan mı içiyorsunuz?
Öğğğğğğğğğğğğğkkkkk midem kalktı bir an
bi insan lafı anlamamak için bukadar mı kasar ya
Bulundugunuz bölgede roman varsa normaldir
Sokakta halı yıkamak yasaktır. Hem hijyen açısından, hem de su israfı ve görüntü kirliliği açısından. Allah akıl fikir versin bu insanlara. Şikayet etsen ne yazıyor işte, direkt dava edeceksin belediyeyi de bu kadınları da...
demek bizi şikayet eden sendin akşam kocamla gelicem yanına...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme