Şimdi Ara

1 HAFTADIR HALI YIKIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evin önünde 1 haftadır halı yıkıyorlar harcanan suyun haddi hesabı yok. ben sabrettikçe kadınlar sağdan soldan toplayıp halı getirip yıkıyorlar.

zabıtaya mı şikayet etmeliyim ?
    hemen gelirler mi ?
    cezası nedir ?

• Belediyeye bildir hemen.
  • Cehalet...
  • Sikayet et hemen bende hic usenmiyorum sikayet ediyorum taksicileri bile sikayet ediyorum :D kavgaya giris biseyler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Cehalet...
    Halı Yıkama Firmaları Var. Onlara Verseler Hem Daha Temiz Profesyonel Şekilde Halılarını Yıkatırlar Hemde Daha Az Para Ödeler Hemde Yorulmamış Olurlar. Hemde Böyle Çevre Kirliliği Yaratmamış Olurlar. Bunlardaki Mantık Nedir Anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Halı Yıkama Firmaları Var. Onlara Verseler Hem Daha Temiz Profesyonel Şekilde Halılarını Yıkatırlar Hemde Daha Az Para Ödeler Hemde Yorulmamış Olurlar. Hemde Böyle Çevre Kirliliği Yaratmamış Olurlar. Bunlardaki Mantık Nedir Anlayamadım.

Alıntıları Göster
    işi ticarete döktülerse belediyeye yada bolgenize su veren firmayı arayın gelsinler hemen ceza keserler.
  • quote:

3 tam hemde 1 yarım hemde ile rekorlar kitabına girdiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

En Birinci Ben Oldum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

En Birinci Ben Oldum

Alıntıları Göster
    aradım konuştum geçen konuşmayı aynen iletiyorum
    adam : a, ben : b
    b : xx sokak xx numara 1 haftadır halı yıkıyorlar
    a : su caddeye mi akıyor
    b : yok binanın giderine akıyor ama 1 haftadır yıkıyorlar harcanan suyun haddi hesabı yok
    a : size bi zararı var mı ? harcadığı suyun parasını veriyor
    b : halı yıkamak serbest mi ?
    a : hayır yasak
    b : halı yıkamak yasaksa adamlar halı yıkıyor 1 haftadır diyorum su gidiyor yazık günah
    a : halı yıkama şirketlerine verseler onlarda su harcıyor
    b : onlar içme suyu harcamıyor beyfendi bunlar tonlarca su harcıyor
    a : peki bakalım ... çat direk kapattı telefonu

kendilerine iş çıkmasın diye nerdeyse beni haksız çıkartacak

• Olum bu sıcakta klimanın altında çaylarını hüpürdeten, futbol, karı muhabbeti yapan belediyecileri
    niye rahatsız ediyon_?
  • konuya bak ya, kardeş onlar kaçak halı yıkama şirketi açmış falan olmasınlar?

• Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 20 Temmuz 2011; 13:35:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

OBAAA MÜKEMMEL

• quote:

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

imza olarak kullanmak istiyorum izin var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLaCuestaa

quote:

imza olarak kullanmak istiyorum izin var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_50873084/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50873084

• quote:

temiz mi yosunlar içinde yıkanıyor halılar leş gibide kokusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

temiz mi yosunlar içinde yıkanıyor halılar leş gibide kokusu var

Alıntıları Göster
    kadınlar işlerini bitirdi car car konuşarak keyif çayı içiyor, zabıta falanda gelmedi

• quote:

kadınlar işlerini bitirdi car car konuşarak keyif çayı içiyor, zabıta falanda gelmedi

Alıntıları Göster
    no ss no güven
  • quote:

aradım konuştum geçen konuşmayı aynen iletiyorum
    adam : a, ben : b
    b : xx sokak xx numara 1 haftadır halı yıkıyorlar
    a : su caddeye mi akıyor
    b : yok binanın giderine akıyor ama 1 haftadır yıkıyorlar harcanan suyun haddi hesabı yok
    a : size bi zararı var mı ? harcadığı suyun parasını veriyor
    b : halı yıkamak serbest mi ?
    a : hayır yasak
    b : halı yıkamak yasaksa adamlar halı yıkıyor 1 haftadır diyorum su gidiyor yazık günah
    a : halı yıkama şirketlerine verseler onlarda su harcıyor
    b : onlar içme suyu harcamıyor beyfendi bunlar tonlarca su harcıyor
    a : peki bakalım ... çat direk kapattı telefonu

kendilerine iş çıkmasın diye nerdeyse beni haksız çıkartacak

hahahaseninki gene iyiymiş.seçimden 2 gün önce gece saat 12de bahçedeki su sayacının borusunun sayaçtan önceki yani belediyenin sorumluluğundaki kısmında patlak meydana gelmiş.tesadüf o saatte hemen farkettik.Ankarada başkentte yaşıyoruz güya.arıyoruz adam yapacak birşey yok sabahı bekleyin nöbetçi ekibim yok diyor pişkin pişkin.su durduğu yerde durmuyor ki şebeke suyu bu.delik gittikçe büyüdü evi su basacak.savcılığı arıyoruz güya nöbetçi diye telefon yanıtsız.valilik?o da.polis itfaiyeye yönlendirdi.onlar da su basana kadar gelemeyiz evi su basınca ara dedi güler misin ağlar mısın.babam başladı gazeteleri televizyonları aramaya.milli servet boşa gidiyor hem de buraları su basacak haber yapacaz diye bir arayın sıkıştırın da bir ilgilensinler allah aşkına dedi ama basın da bana ne dedi bizim ilçemiz büyükşehirden farklı bir parti belediyesi.aradık gece gece seçim bürosunu bağladılar.olanı biteni anlattık.herhalde seçime görevlendirilmiş personel ya da bizim belediye farklı diye cezalandırıyorlar dedik verdik gazı sağolsunlar onlar da arayıp tartışmış 10 dk içinde nöbetçi ekip nasıl da geliverdi.isteyince oluyor demekki.bu yaşadığımız olayı düşündükçe halı yıkayan bir gruba kim niye müdahale eder ki demek geliyor içimden maalesef

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.