Şimdi Ara

Hergün banyo yapan varmı vücudum yağ istasyonu gibi (Hele bir girin içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
22.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün duş alıyorum lakin ertesi gün hemen vücüdum yüzüm yağlanıyor arkadaş kendimi iğrenç hissediyorum yani titiz kendime bakanda biriyim, ama gece 12 de duş alsam sabah kalksam yağlanıyor (vücüd) varmı sizde böyle bir durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 1 Haziran 2017; 5:0:52 >

• Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.
  • Kolanya sür, güzel bir yağ çözücüdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

Kolanya sür, güzel bir yağ çözücüdür

sabah kalkarken yüzemi aga ,kükürtlü sabun cildime çok iyi geliyor,bayadır kullanırım
  • Yağlanma yok ama her gün ben de duş alıyorum.Gayet normal aslında.Alınmalıdır da bana göre.Senin yağlanma da garipmiş.Doktora görün istersen.
  • Testosteron hormonunun fazla olmasından dolayı olabilir. Bence buna sevinmen ve şükür etmen gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

Yağlanma yok ama her gün ben de duş alıyorum.Gayet normal aslında.Alınmalıdır da bana göre.Senin yağlanma da garipmiş.Doktora görün istersen.

görünücem dostum kollarımda yıllardır geçmeyen lekeler var sanırsam karaciğer yağlanması var bende ..doktora gittimmide ilaç vericek doğal yollardan maydonoz limon kürü var onu bir denicem ramazandan sonra,yaş 32 ama halen sırtımda cildimde kollarımda sivilce çıkar bıktım anlıyacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Testosteron hormonunun fazla olmasından dolayı olabilir. Bence buna sevinmen ve şükür etmen gerek.

artıları nedir bu durumun dostum,saç sakal kılda gür sağlık açısından yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .kök

Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.

Şimdi baba biz esnaf adamız hergün işe gidiyoruz hergün dışardayız,lakin ben 1 gün yıkanmim afedersin zebre leşi gibi hissediyorum kendimi terleyende biriyim,hele yazın evden çıkarken saçları banyoda ayna karşısında hazırlayana kadar bide hava sıcaksa t-sirt terden su oluyor bide karaciğer yağlanması için doktora gitmelimiyim yukarda yazdım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.

Şimdi baba biz esnaf adamız hergün işe gidiyoruz hergün dışardayız,lakin ben 1 gün yıkanmim afedersin zebre leşi gibi hissediyorum kendimi terleyende biriyim,hele yazın evden çıkarken saçları banyoda ayna karşısında hazırlayana kadar bide hava sıcaksa t-sirt terden su oluyor bide karaciğer yağlanması için doktora gitmelimiyim yukarda yazdım ..

Aynı durumdayız. Terlemek çok sıkıntı. Gün içinde kıyafet değiştiriyorum, Her akşam duşa giriyorum. Karaciğer yağlanması hakkında bilgim yok. Ne desem yalan olacak.

Kükürtlü sabunun nasıl faydası oldu? Tavsiye eder misin?

• quote:

quote:

quote:

Aynı durumdayız. Terlemek çok sıkıntı. Gün içinde kıyafet değiştiriyorum, Her akşam duşa giriyorum. Karaciğer yağlanması hakkında bilgim yok. Ne desem yalan olacak.

Kükürtlü sabunun nasıl faydası oldu? Tavsiye eder misin?

dostum vücüd yağlı benim kükürtlü sabunla yıkanınca cildim pampak oluyor egzamaları kurutuyor bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 şeyden biri ne duş jeli ne şampuan ne birşey kükrtlü sabun mucize gibi,ama kuru ciltlere pek tavsiye edilmiyor çünkü kurutucu özelliği çok var,şu ter olayı bide bizim sülalede baba tarafında ırsi yaz kış terlerim anasını satim boy 1,91 kilo 108 ama fitim fizikle sorunum yok ama ter candan bezdiriyor hele yazın kışın sorun yok bu arada kükürtlü sabun mutlaka dene otacı markasının sabunu iyidir mesela

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam ilk defa senden duydum. Yarın alıp deneyeceğim. İyi geceler.
  • quote:

Çok teşekkürler hocam ilk defa senden duydum. Yarın alıp deneyeceğim. İyi geceler.

rica kardeşim,birde kükürtlü sabunla yıkanınca özelikle yüzünü 1 dakika köpüğü beklet yüzüne vücüduda aynı şekilde sonra durula ve ayana bak banyodan sonra farkı yüzde yüz görürsün
  • yalnız değilsin bende senden farksızım duş almayınca rahat edemiyorum hergün

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

yalnız değilsin bende senden farksızım duş almayınca rahat edemiyorum hergün

sanki her tarafın vıcık vıcık üstünde yük varmış gibi huzursuzluk oluyor değilmi duş aldığın zaman atıyorsun yükü üstünden yüzün kulak arkan felan hep yağ elini yüzüne dolaştırınca kayıyor sanki elin nerden geliyor lan bu yağlar
  • Spor yap vücudun yüksek bi ihtimalle fazla yağı atıyor kilo aldigin sureclerde gayet normal. Bi ara cok yagli yemissindir vucut onu atiyor genelde ve obezite başlangıcı bile olabilir. Spor yap lifli yiyecekler tuket yaglilardan uzak dur hepsinden. illaki yediklerindeki yag yeter. ;) bide cavusu az rahat birak ondanda olabilir. 😎

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

yalnız değilsin bende senden farksızım duş almayınca rahat edemiyorum hergün

sanki her tarafın vıcık vıcık üstünde yük varmış gibi huzursuzluk oluyor değilmi duş aldığın zaman atıyorsun yükü üstünden yüzün kulak arkan felan hep yağ elini yüzüne dolaştırınca kayıyor sanki elin nerden geliyor lan bu yağlar

birebir söylediğin şekilde valla

• Esnaf adam hareketlidir,çok terlemen/yağlanman normal yani

Her gün banyo yap,bi zararı yokki,aksine faydalıdır.Ancak banyonu sabahları almaya çalış.

Evden zinde çıkarsın.

Bir de,

Banyo suyuna,yarım çay bardağı ELMA ve ÜZÜM sirkesi karışımı koy.Saçların ve vücudun daha kuru olacaktır.

• Aynı durum bende de var duştan çıkıyorum bir saat sonra elimi alnıma sürsem hep yağ

• Dostum bendede yağlanma ve terleme var. Terleme için diriclor kullanıyorum. Çok memnunum. Bir damla bile ter gelmiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.