Şimdi Ara

Hergün banyo yapan varmı vücudum yağ istasyonu gibi (Hele bir girin içeri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Testosteron hormonunun fazla olmasından dolayı olabilir. Bence buna sevinmen ve şükür etmen gerek.

Testesteron çok fazla olması iyi bir şey değil ki. Saç dökülmesine bile neden olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 12de duş al ;)

• akşam iş çıkışı duşumu alır öyle çıkarım. O kadar çalışmışlık üstüne toplu taşıma aracına o ter ve yorgunlukla binmek yerine duş almış halde yolculuk etmek daha iyi.

Hem kimse rahatsız olmaz hem de duş yorgunluğu alır daha az ızdıraplı bir yolculuk olur.
  • Üstad karaciger yaglanmasi 2 nedenle olur 1 alkole bağlı. 2 belirsiz karma nedenler. Alkole bağlı ise çözümü basit, içme. Karma ise spor yapacak ve kilo vereceksin beslenmenden şekeri çıkaeacaksın. Saçlarında yağlanma filan kalmaz ama etkisi 1 günde cıkmaz en az 6 ay düzenli olman lazim. Bana doktor değil damdan düşmüş adam getirin.

• Gratise bi uğra derim .

• Günde bazen 2 bazen 3 defa duş aldığım olur, aslında gayet normal sıkıntılı bir durum yok.

• bende böyleydim market ürünlerini en aza indirdim özellikle süt ürünleri çok yağlandırıyor günlük 10-15 dakika spora başladım yağlanma baya azaldı masturbasyon sonrasıda vücut yağ salgılıyor onu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 1 Haziran 2017; 10:13:36 >
  • Hocam yüz yaglanmasi için gül suyu kullanin geçmezse burdayim gelin istediğiniz küfürü edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saçı 2 ye 3e vurdurcan ilk önce sonra temiz bir banyo yap iyice keselen, yağsız şeyler yiyicen bir kaç gün evden hiç çıkmican duş da almıcan vücut alışsin sonra keyfine bak

• Benim vücudum o kadar yağlı ki sac derimin her yeri sivilce dolu. Eger disari cikacaksam mutlaka yikanirim.

• D vitamini eksikliği de olabilir.

• Arap sabunu deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: .kök

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: .kök

Hızlı yağlanmasının sebebi çok yıkanman. Ben de çok duş alır, saçımı yıkarım. Vücut yağ eksik diye yağ basıyor her gün. Sen yıkadıkça daha çok basıyor, kısır döngü yani. Yapabileceğin en iyi şey duşu azaltmak. Veya benim yaptığım gibi sabahları başını ve yüzünü yıka. Hem kısa sürüyor(30sn yıkama, 3-4 dk kurulama) hem de gün boyu rahat ediyorsun. Akşam duş alırken de saçını yıkama daha çok yağlanmasın. Eğer evden çıkmak zorunda değilsen belli süre üç günde bire kadar indir duşu. Bu şekilde vücut alışıyor vücutta yağ olduğuna ve fazla yağlanmıyor.

Şimdi baba biz esnaf adamız hergün işe gidiyoruz hergün dışardayız,lakin ben 1 gün yıkanmim afedersin zebre leşi gibi hissediyorum kendimi terleyende biriyim,hele yazın evden çıkarken saçları banyoda ayna karşısında hazırlayana kadar bide hava sıcaksa t-sirt terden su oluyor bide karaciğer yağlanması için doktora gitmelimiyim yukarda yazdım ..

Aynı durumdayız. Terlemek çok sıkıntı. Gün içinde kıyafet değiştiriyorum, Her akşam duşa giriyorum. Karaciğer yağlanması hakkında bilgim yok. Ne desem yalan olacak.

Kükürtlü sabunun nasıl faydası oldu? Tavsiye eder misin?

dostum vücüd yağlı benim kükürtlü sabunla yıkanınca cildim pampak oluyor egzamaları kurutuyor bir adaya düşsem yanıma alacağım 3 şeyden biri ne duş jeli ne şampuan ne birşey kükrtlü sabun mucize gibi,ama kuru ciltlere pek tavsiye edilmiyor çünkü kurutucu özelliği çok var,şu ter olayı bide bizim sülalede baba tarafında ırsi yaz kış terlerim anasını satim boy 1,91 kilo 108 ama fitim fizikle sorunum yok ama ter candan bezdiriyor hele yazın kışın sorun yok bu arada kükürtlü sabun mutlaka dene otacı markasının sabunu iyidir mesela

Tavsiye ettiğiniz sabunu saçta kullansak olur mu ?

• Her insan cilt tipi farkli. Yagli, karma, kuru cilt var. Pek yapacak birsey yok. Ne kadar sık banyo yaparsan vucut ona gore tepki verir kendini kuru hisseder daha cok yag salgilamaya baslar. Komple banyo yapma hergun. Sabah aksam cildine uygun bir yuz temizleme jeli ile yika. Benimde cildim karma. Yanaklar kuru T bolgesi yagli. Dedigim gibi pek yapacak birsey yok cunku genler bunu destekliyor. Babama bakiyorum ayni abimde de ayni. Yani anne veya baba tarafindan aliyoruz ozelliklerimizi.

• ben uzun senelerdir çoğunlukla hergün yıkanırım

vücudum yağlı değil(kilom çok ama bununla alakası yok)

ama evet saçım baya yağlı, yüzümde yağlı biraz
  • Banyo insanin yorgunlugunu alir diyenler var Ben her banyodan sonra cuval tasimiscasina yoruluyorum. Her banyom 1 saate yakin suruyor. Nasil yorulmadan cikiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Banyo insanin yorgunlugunu alir diyenler var Ben her banyodan sonra cuval tasimiscasina yoruluyorum. Her banyom 1 saate yakin suruyor. Nasil yorulmadan cikiyorsunuz?

1 saat mi?

şehirdeki suyumu bitircen lo
  • -davaro- kullanıcısına yanıt
    Biraz oyle oluyor. Ama ne yapayim, 1 kere sabunla coj gerekli yerleri yikama, 2 kez normal sampuanla sac yikama, 1 kez egzema icin olan sampuanla yikama, 1 kere dus jeli ile tum vucudu yikama, durulanma, kurulanma derken 1 saat oluyor bile

• hocam sen denize falan gir nasıl olsa beleş

şehirdeki su kaynaklarını bitircen. ama tabi parasını basıyon alıyon suyu sen de haklısın
    @fırat.ç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

hocam sen denize falan gir nasıl olsa beleş

şehirdeki su kaynaklarını bitircen. ama tabi parasını basıyon alıyon suyu sen de haklısın
    @fırat.ç.

Adı Fırat,suyu aldığı yer Fırat Nehri.Doya doya banyo yap değerli kardeşim,yarasınnn.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.