o ne ya tavşanlı diye kuzey koreye mi gittin sen.. |
1 haftalığına memleketim Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinin Tepecik beldesine tatil için geldim (2. sayfa)
-
-
Niye öyle dedin ya anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen şincik memleketinde izinli günlerini geçirdiğin çok mutlusun emme o bir hafta göz açıp kapayana o kadar çok çabuk geçerki, ne olduğunu anlayamazsın bile...
-
iyi tatiller reis
-
Evet kesinlikle öyle kardeşim
Evet arkadaşlar yıllık iznimden koskoca 2 gün bitiverdi 18 Ağustos Pazar gününü saymazsak sadece 4 gün iznim kaldı, dün bir şey yapmadık kışlık dolma biber hazırlığı için anneme yardım ettim ve akşamda teyzemin kızı Tavşanlı'ya yemeğe çağırdı sonra Tepecik'te parkta oğlumla oturduk eski ilkokul arkadaşlarımı gördüm sohbet ettik
Evet arkadaşlar yıllık iznimden koskoca 3 gün bitiverdi 18 Ağustos Pazar gününü saymazsak sadece 3 gün iznim kaldı, dün bir şey yapmadım bahçeden erik topladık yaşlı iki akrabamın elini öpmeye gittim akşamda teyzemin kızı ve damadıyla Tavşanlı'da Ada diye tabir edilen mesire yerine çay içmeye gittik
Arkadaşlar bugün 16 Ağustos Cuma inşallah bugün Cuma namazını oğlumla Tavşanlı'da kılacağım sonra esnaf akrabalarımı ziyaret edeceğiz, dün sabah babam getirdi, dün ikindiye doğru çarşıya indim ve 2 köylümü gördükten sonra meşhur Tavşanlı tostunu yedim sonra telefonunu tamire götürdüm, tamirci HUAWEI marka telefonuna 1000 TL vereceğine 1500 TL daha ver bir üst modelini vereyim dedi, banada cazip geldi ve 2.500 TL'ye aldım ve eski telefonumun tüm uygulamalarını yenisine attık yani sonuç olarak telefonu aldığım çok iyi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 17 Ağustos 2024; 2:13:34 >
Arkadaşlar bugün 17 Ağustos Cumartesi ve sadece 1 gün iznim kaldı, bu sabah kahvaltıyı kaynanamda yedim ve Cuma namazını oğlumla kıldım sonra esnaf olan köylülerimi gezdik, sonra ilk defa Yaren diye tabir edilen haşhaşlı gözlemeye sarılmış tavuk döneri yedik, akşam yine bacağınımın ve kayınçomun davetli olduğu kaynanama akşam yemeğine gittik, 00:00 gibi de bacanağım bizi Tepeciğe getirdi, onlara meşhur manda sütünden üretilmiş MANDO dondurma ısmarladım ve eve geldim
Hafta ne çabuk geçti. Daha dün otobüse binmistin abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş zaten hayat uykuda gördüğümüz bir rüya gibi, insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor
Hocam memleketiniz olan KUTAHYA'nin TAVSANLI ilcesinde ne yenir, oraya ozgu kebap, yemek falan var mi? Leblebisi mi meshurdu oranin
-
Evet kesinlikle öyle leblebisi meşhur, 60 çeşit leblebisi var, ayrıca göveci, tostu ve Yaren diye tabir edilen haşhaşlı gözlemesi meşhurdur
Arkadaşlar bugün son günüm bugün babamla Tavşanlı'ya
gittik ve oğlumu dayımla tanıştırdım sonra Tepeciğe geldik şimdi babamın yengesine çaya geldik
1 haftalık küçük Tavşanlı ve Tepecik tatilim Eskişehir'e gidecek olan trenin 30 dakikalık rötarlı kalkmasıyla 6:30'ta bitmiş bulunmaktadır
Millet bize dua edin, Kütahya - Eskişehir arası Sabuncupınar istasyonunda mahsur kaldık, inşallah 11:15 trenine yetişiriz
Çok şükür istasyondan ayrıldık
4 saatlik bir yolculuktan sonra çok şükür Eskişehir'e vardık
Nedir bu işin aslı astarı neden mahsur kaldiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok şükür Eskişehir'den YHT'ye bindik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X