Şimdi Ara

1 Haftalık Hareket Sensörlü Replika S4 Mini Çok Uygun Fiyattan (FOTOĞRAFLAR GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Telefonu aldığım akşam, hediye iPhone 4s geldi. Bu da şanssızlık olsa gerek :) Kendim 370 liraya aldığım telefonu boş durmasın diye 240 liraya satıyorum.
    Renk mavidir Telefonda zaten çizik vs. yok sıfır telefon

Antutu skor: 4230 (içinde gelen antutu değil, sonradan kendim yükledim. orjinaldir.)

Antutu Device Info bölümündekileri aynen yazıyorum

Model: GT-I9190
    CPU Model: Dual Core Arm v7 Processor (VPF v4. NEON)
    GPU Renderer: Adreno (TM) 305
    Resolution: 540x960
    Rear Camera: 4,9 megapixel
    Ram: 233,1 MB

Bunlardan başka sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Ürün el ve göz sensörlü olan modelidir.Ana menüde, galeride vs. elinizi hareket ettirerek sayfaları çevirebilirsiniz.
    Kutusu ve faturası yoktur. Şarj aleti ve açılmamış kulaklığı ile birlikte gönderilecektir.
    Lütfen pazarlık teklif etmeyin. Son fiyat 240 TL'dir.
    Yalnızca Xperia arc veya arc s ile takaslıdır..

1 Haftalık Hareket Sensörlü Replika S4 Mini Çok Uygun Fiyattan (FOTOĞRAFLAR GELDİ)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest2442353 -- 14 Ekim 2013; 17:10:28 >

• kayıt durumu, imei durumu nedir. Ayrıca 3g , gps vb izelliklerini de yazar mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetpack1636

kayıt durumu, imei durumu nedir. Ayrıca 3g , gps vb izelliklerini de yazar mısınız.

imeisi baska bir cihaz uzerine kaydedilmistir. zaten bu cihazlarda imei degistirmesi cok kolay bilirsiniz. 3g acik ancak gps ayarlarini bulamadim benimle ilgili bir sikinti mi yoksa telefondan mi kaynaklaniyor bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedwing

Telefonu aldığım akşam, hediye iPhone 4s geldi. Bu da şanssızlık olsa gerek :) Kendim 370 liraya aldığım telefonu boş durmasın diye 275 liraya satıyorum.
    Renk mavidir fotoğraf çekecek makinem olmadığı için çekemiyorum ancak donanım birebirdir. Telefonda zaten çizik vs. yok sıfır telefon ciddi alıcılara fotoğraf yollayabilirim.

Iphone 4s'iniz olduğuna göre fotoğraf çekecek bir makineniz de vardır artık:) Fotoğraflarını yüklerseniz daha kolay satış yaparsınız. İyi satışlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whosthatguy

quote:

Orijinalden alıntı: hedwing

Telefonu aldığım akşam, hediye iPhone 4s geldi. Bu da şanssızlık olsa gerek :) Kendim 370 liraya aldığım telefonu boş durmasın diye 275 liraya satıyorum.
    Renk mavidir fotoğraf çekecek makinem olmadığı için çekemiyorum ancak donanım birebirdir. Telefonda zaten çizik vs. yok sıfır telefon ciddi alıcılara fotoğraf yollayabilirim.

Iphone 4s'iniz olduğuna göre fotoğraf çekecek bir makineniz de vardır artık:) Fotoğraflarını yüklerseniz daha kolay satış yaparsınız. İyi satışlar dilerim...

iPhone 4s'im var, ancak şarj aleti yok malesef. Ona orjinal bir şarj aleti alacağım onu bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihli52

merhaba replika telefonunuzun özelliklerini yazmışsınız onlar yanıltıcı olabiliyor siz telefonun incelediğiniz şekliyle
    menü geçişleri dokunmatiği ekran çözünürlüğü kamerası vs hakkında kendi görüşünüzü yazarmısınız veya
    foruma sık giremiyorum telefonla bilgi verirmisiniz ben ist bahçelievlerdeyim sizin profiliniz kapalı olduğu için
    hangi muhitte olduğunuza bakamadım açsanız daha güven verici olur tel:0536.9519786 ismim seyfi
    iyi akşamlar.

Merhaba zaten telefonun ayarlarinda ram 1 gb gibi vs yaniltici bilgiler var. ben kendi kurdugum programlarla ulastigim dogru bilgileri aktardim size.. dokunmatigi cok guzel hassas. kamerasi iyi diyemiyorum klasik replika duzeyinde. ekran cozunurlugu 480*854 baska merak ettiginiz bir sey varsa arayip sorabilirsiniz suan bu mesaji bu telefondan yaziyorum. istanbul mecidiyekoydeyim telefonum : 507 - iki yuz - on dokuz yetmis yedi

• Cihazla bende ilgileniyorum ama sanırım iki farklı nick ile satış yapıyorsunuz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_82555846/f_//tm.htm#82555846
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanki

Cihazla bende ilgileniyorum ama sanırım iki farklı nick ile satış yapıyorsunuz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_82555846/f_//tm.htm#82555846

evet bu durumu yoneticilere de bildirdim bir sorun olmayacagini soylediler

• Hangi yöneticilere bildirdiniz hocam söylermisiniz?

Satış yaptığınız iki nickide sizmi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

Hangi yöneticilere bildirdiniz hocam söylermisiniz?

Satış yaptığınız iki nickide sizmi kullanıyorsunuz?

pm gönderiyorum
  • MTK kaç bu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: walter13

MTK kaç bu hocam ?

mtk 6575 hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.