Şimdi Ara

1 HAFTAYA KALMADAN ACIKLANACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafalar karıştı tabii. Emektar abi magic craftladı..  

• emektar91 kullanıcısına yanıt

Grind ı gırind diye okuyorsundur sen bir de ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 6 Ağustos 2024; 16:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

onu bu savundugun agabeylerine sorcaksın b2 ingilizceli olan baya primlemekte. Ayrıca tr dilinde yazdıgımızda ekleri de aynı şekilde yazarız grindleme grindlama diye yazılmaz çünkü ünlü uyumuna aykırıdır. bkz. büyük ünlü uyumu/ küçük ünlü uyumu. fundamentalslarda bile sıkıntı var yahu sbs falan kasmıştınız okadar.. ah ah biraz daha çaba biraz daha.. 

Aynen ingilizce kelimeyi türkçe bir metne yazarken türkçeye zarar vermedin ünlü uyumuna uymasan türkçe katledilecekti anladım. Duolingodan 2 3 kelime öğrenmişsin onların da telaffuzu yanlış neden 6 haneli sıralama yaptığın her mesajında daha da açığa çıkıyor 

• Marmara almanca ybs gelecek buyuk ihtimalle arkadasima. Almanya'da nasil bu sektör biliyorsan anlatsana emektar.

şu komplekse bakar mısın 10 yıl önce girdiğin sınavın sıralamasını da söylüyorsundur sen millete hayattaki başarın bu olunca tabi, önce 4 dil bil sonra valleye gel. ah pardon sana vize yok. şimdi o sıralamayı çıktı al, odana as.  

ee tabi kendini geliştirmezsen böyle olur.

+affern uglum eyi etmişsin otlü mü geldi hemi?

- evt aney btince muyendiz olcam inşa..h

+ uglum muyentiz sınavda dereceler yaptı hattaa burs bile aldı

- aney 20 bin net alıyom haftaya şahin alicam

forumda:

yav yegenim senın yıllar once yaptıgın sıralama cok kotu bak git 15 yıl sınava çalış iyi sıra yap sonra asgariye talim et ardından y.dışındaki kültürlü zenginlere benim başarı sıram zamanında senden iyiydi diyip açıklarını böyle kapat. Ama baktığımda çaresizlik var zaten onu söylemek zorundasınki başka iyi olma ihtimalinin oldugu herhangi bir şey yok mlsf.. so sad.  

Kaç k ile kapatacak hocam tıp, siz alim bir zata benziyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Silicon valleyden çıkmayan adam grind nasıl okunur onu bilmiyor ahajdkanfldngşxmdöa şive mizahını da bırak dayı 12 sene önce güldür güldürde falan gülüyordu millet ona  

• DicleMech26 kullanıcısına yanıt

avrupada çok önemli ama almanya esas merkez. yapması gereken adımları söyleyeyim bir kere almancayı kesinlikle boş geçmesin marmara kazandım sınavları geçeyim yeter demesin eğer almanya hedefi var ise, full almanca çalışsın podcastler dinlesin müzikler dinlesin ve gramere yoğunlaşsın almancayı çözsün yani, en azından bir b2 sertifikası alırsa goetheden iyi olur ki 4 yılda bunu rahatlıkla yapabilir eğer kendini verirse, sonrasında 4 yılın sonunda almanyaya gittiğinde çok rahat eder dil ile. Dilin yanı sıra zaten marmaranın yıllardan beri sahip olduğu iyi bir mezun ağı da vardı avrupada ki almanya bunların başındaydı oradanda iletişim kurabilir bunun yanında işlere bolca başvurması gerekiyor ve schengen falan alıp birebir mülakatlara gidebilirse o da iyi olur ama tavsiyem okurken birde staj yapması ve kendini her alanda geliştirmesi gerekiyorsa IT'yi de bilecek yazılıma da yani donanım yazılım ayrımı da yapmasın, iş analistliği falan zor olur, komunikasyondan ziyade hard teknik alanlar gerekebilir almancadan dolayı ama salt IT related pozisyonlar bile yüksek promosyon ve yan haklarla geliyor. ayrıca euro müthiş güçlü bir para birimi zaten süpermarkete gittiğinde bunu reel olarak da anlar, bunun dışında almancaya fokusken kendini de geliştirdiğinde geriye iş mülakatlarında başarılı olmak kalıyor ama bunu yapmadan trde de bir yerlerde deneyim kazanıp almanyadan kabul almak en akıllıca secenek gibi duruyor iş tecrübesiyle birlikte iyi de bir kontrat alabilir ki bence başlangıç işi için orası cok onemli degil. ama şimdiden almanyayı hedeflerse trde herhangi bir bölümden alamayacağı fırsatlara sahip olur diye düşünüyorum. şimdiden tebrikler.

• grindlemek kelimesini kimse grindlamak diye yazmaz trleştirdigin bir kelime ancak türkçeyi az bilen yabancı biriysen öyle yazarsın, aşırı komplekslisin ek olarak kimse gelip herhangi bir yerde, bu arada trde kaç sıralama yapmıştınız diye de sormaz psikolojik bozukluga falan bile delalettir. Bunun yanında yazı olarak yazmama rağmen telaffuzumun olmadıgını düşündün ki ben toy arkadaşların mıyım öyle olsun kaldı ki aksan telaffuz falan bunlardan ziyade gramer çok önemlidir.

klasik kompleksli toxic bir çevre etrafında yeşeren hayatını sınava adayıp başarılı oldugunu zannedip sonrasında ortada kalan klasik bir arkadaş. üzgünüm kaybettin, halen söylediklerimi onaylamayıp değişmezsen bir loser olarak hayatına devam edersin benden demesi.

Ama sen beni dinlemeyip buradaki dostlarınla birlikte dhde kurdugunuz sanal dünyada benim birkaç paragraflık yorumlarımdan nemalanmaya devam edin daha faydalı sizin için. 

• Ula olm şunu söylememen gereken 2 3 kişi var onlardan birini nasil buldun

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

nokta atışı yapmak zor nokta atışı için ciddi manada 10 saate yakın çalışma yapmak gerekir geçen sene tüm bölümler için yaptıgım bir çalışmada toplam başarı oranım 10k 100k arası -10k +10k %70lerde idi ki elimde daha farklı veri setleri de olsa bu artabilirdi. Şuanda bazılarının elinde benden bile fazla veri var onların raw dataya da sahip olsam en azından 30k civarlarını veya 29kları falan çok yakın netlikte tahmin edip her sene kullanılabilecek bir mini çalışma yapabilirim her sene güncelleyip, herkesin ücretsiz kullanmasına da izin veririm ama maalesef harici veri elimde yok o olmadanda nokta atışı yapmak çok zor ancak tahmin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 6 Ağustos 2024; 16:56:37 >
    Anladım hocam baştacısınız,pirimizsiniz. Peki sizin gördüğünüz eğilimlere göre 15.2 ye 15.4 lük tıp gelir mi

• lememo L kullanıcısına yanıt

Yan hesabını kapat, sen yan hesaplarınız. Hepiniz yazın bu başlığın altına tek tek, kararı halk versin. forum online hayat offline ha?  sorry.

Anlayamayacağımı falan sanıyorlar birde..   sadece ben değil herkes anlıyor sizi. üzgünüm.

Close your side account, you side accounts. All of you write under this heading, one by one, and let the public decide. forum online life offline huh?   sorry

They think I can't understand you or something...   Not only me but everyone understands you. I am sad.

• köyde b2 falan yine iyi yada çeviri yan hesap man hesap, en azından pc kullanma yetenegi artı sınav grindleme falan var.

Ozaman şunu çevir bakalım, çok zor da değil. googlelama ama

Yeni politikanın operasyonları basitleştirmek amacıyla uygulanmış olmasına rağmen, öngörülmeyen sonuçları iç süreçlerimizin karmaşıklığında önemli bir artışa yol açtı.

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

şimdi sistemime göre istatistiksel olarak %75 civarında geliyor tabi bu durumda diş gelir dediğim arkadaşa da tıp geliyor. Onda pek bilimsel bir yaklaşım kullanmamıştım. Mesela bu sınav acıklanma surecinde tamamen bilimi kullandıgımdan kesinligine de eminim. Umarım gelir diyelim hocam.

Söyledikleri dinlenmesi gereken kişi:

Akdenizde ybs okuyup 30lu yaşlarına yaklaşmış olmasına rağmen iş bulamayıp evde ailesinin yoğun baskılarından kurtulmak ve bu üzücü hayatından kaçınmak amacıyla günde 7 saat forumda gezinen, 3 yıllık ybs konularını uplayan, gerçek hayatta olmak istediği kişiyi forumdaki kişiliği haline getiren-maalesef ki anonim olsan bile kimse inanmıyor sana çünkü vasatın altı kalitede bir insan olduğunu her cümlende belli ediyorsun- günün kalan zamanında linkedinden belki bi bankada 65+ yaşında mobil uygulama kullanmayı bilmeyen dedelere vadeli mevduat hesabı açarım umuduyla asgari ücretin 1.5 katı+500 tl sodexo vadeden iş ilanlarına başvuran emektar91  

doğru info bulmak zor. Yahu nasıl bir kompleks var sizde. Sen şanslısın her gün ist trafigini falan çekiyorsun ne güzel ama ben oralarda degilim LA ayrı ist ayrı be kardeşim anla şunu. senin hayalindeki ben ben değilim o kişi aslında senin kırsal mindset algından kaynaklanıyor. kaldıki bankacılık etc falan yahu işletme iktisat mezunları falan onu yapar herhalde MIS mezunu genelde Software ekibi dışında başvurmaz girmez bile. dedelere hesap umudu da tüyü olmuş paragrafın. ecuriélerini ve yan hesaplarını korumak için girdiğin roller zaten acınası, birde bunu forumda kimsenin anlamadıgını falan düşünmek zaten komik, bence bunları düşünmenin nedeni tamamen sınıfsal, kişi kendi nasılsa karşısındakileri de öyle görür hesabı.

Ezcümle, randy utanç verici hissediyor.

alt edit: günde 7 saat forum kullanıyor dedigin kişinin bir konu açsa bile hemen altına prim amaçlı salça olup 3-5 sektörel bilgi gelir amacıyla yaptıgınız şeyler epey acınası bunun yerine gidin bi master phd yapın olmadı udemyden kendinizi geliştirin. Emektarın burda size verdiği sözel ve teknik bilgiler size çağ atlatmaz, forum metin tabanlı sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emektar91 -- 6 Ağustos 2024; 17:16:19 >

• Hocam neden boyle dusunuyosunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.