Tahminlerime göre (ki genelde tahminlerim %90 üzeri tutar.) 1 haftaya kalmadan tercih sonuçlarının açıklandığını göreceksiniz. Hepinize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :) |
1 HAFTAYA KALMADAN ACIKLANACAK
-
-
zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herhangi biri dese haklısın ben diyorum, göreceksin ;)
-
,sen kimsin dayi 🤫🤫😏😏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla erken açıklanması işime gelir aga da ne bu tavırlar aw akqbxkwbdkwbs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tavır falan yok. Sana erken açıklanacağını söyledim. :) Kesinlikte kattım. Geriye beklemek kalıyor.
-
Sayın hocamızın foruma teşrif ettiği için bile minnettar olman lazım... Cahilliğine veriyorum
12 sinden önce açıklanmaz siz şekil şukul işlere devam edin hocam boşverin bunları
-
Ne alakası var evladım adam 2milyon sıralaması da olabilir ÖSYM de üst düzey görevde bir yakini vardır bilebilir
12sinde açıklandığında da söylediğime geliyor ya zaten 7 saate kalmaz demedim 7 güne kalmaz dedim..
-
Ben bittiği tarihten itibaren +7 eklemiştim 11i gibi evet 12 si olabilir ama 13 14 daha olası bence zaten beni de tıpa yerleştirmediniz
-
Kaynak versen millet inanırdı
O arkadaşı takma hayatını yksye adamasına rağmen doğal olarak halen elinde avucunda bir şey yok. Zamanında birileri tüm zamanını yksye bas zengin olursun demiş. şimdi 0 ingilizceyle elinde diplomayla sabah akşam başlıklarımdan bilgi kırıntısı almaya çalışan biri bu ve ecuriési olan birkaç sınav grindleme meraklısı..
-
Kaynak : emektar91. reliability: 100% We'll see.
-
Umarım öyle olur da milletin sonuç bekleme stresi biter bakacağız
Grindleme
Tıp konusunda her şey pamuk ipliğine bağlı bir anda 20k kapatma veya 40k kapatma olmaz. 3 aşağı 5 yukarı aynı olur ama ucundan kaçacaktır. Tıp gelse sevinciniz fazla olur ama diş gelse bir hayatınız olur hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
,sen kimsin dayi 🤫🤫😏😏 |
valla erken açıklanması işime gelir aga da ne bu tavırlar aw akqbxkwbdkwbs
|
Benzer içerikler
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- puan yayınları zorluk derecesi
- selin hoca pdf
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
- ipad 64 gb yeterli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X