Şimdi Ara

1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI - GÖLKÖY / KASTAMONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
95.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro'dan pazar sabahı 07:00'a aldığım bileti iptal edip ulusoydan cumartesi 23:30 a aldım arkadaşlar.
    Görüşmek üzere...
  • 1) uchar17: biniş: ist, metroyla (44 numara) 23:59---->varış: 9:30
    2) sinnocence: ist, ulusoy 23:30---->sabah da
    3) sinan05: Samandıra, metro, 22:15---->sabah 7 de
    4) wftroy: izmir 18:30---->varış:sabah 9 da
    5) huawéi: biniş: 24:00---->varış: sabah 9
    6) b.ozcan: izmirden ucakla---->varış: SİNOP 11.30
    7) jacketneo:ist pazar sabah 7---->varış: 17:00
    8) Raskolnikov: Zonguldak sabah 7----->varış: ?
    9) rayber: ist ulusoy 23:30----->varış sabah 8 civarı
    10) mutluturk05: ulusoy 00:30 ---->varış: sabah 9 da
    11) asas4458: METRO cumartesi saat 23:00 da samandıradan---->sabah 7 de
    12) GoKHaNTR3: izmir, metro 18.30----->sabah 9
    13) teacher30, 11 aralık harem 00.15 ulusoy -------->07.45 de
    14) wedokimya, biniş: ist, metroyla 23:59---->varış: 9 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchar17

quote:

Orijinalden alıntı: poopxyz

devreler ben de buraya gidiyorum. moralim çöktü vallaha biraz araştırma yapınca. sanırım doğu illerine dağıtılacağız. kimsede de kesin bir bilgi yok, bir şekilde bilgi kirliliği oluyor. ama gerçek şu ki 335. dönemler hep doğu illerine atanmış. bizde de böyle devam edecek gibi. bakın hatta nerelere düştüklerini bile yazmışlar:http://www.facebook.com/topic.php?uid=104576482932252&topic=8#topic_top en batısı tokat, siz düşünün. bendeki de ne şanssızlıktır arkadaş...

sanırım teslim olana kadar ne olacağını bilemeyeceğiz. keşke şu anda oradan biri çıksa da söylese, kendimizi ona göre hazırlarız, hayaller kurmayız burda..

sıkma canını tertip, öyle duyduk bizde ama moral bozmayalım bence, biraz bende tırsmıştım da, sonuçta neresi çıksa gitmiyecekmiydik. güzel arkadaşlıklar kurarsak nasıl geçtiğini bile anlamayız belki... kaçta nerden gidicen ne zaman varıcan :)))

Kesinlikle abi katiliyorum benimde moral bozulmustu okudugmda ama fazlada takmamak gerek hersey olacagina varir goderirlerse gideriz ne yapalim kismette ne varsa odur abi...Zevk almaya bakicaksin abi yoksa 5 ay bitmez.

• Öncelikle arkadaşlar hepinize sevgiler saygılar

Kesinlikle moral bozmayın
    jandarma ne demek önce bu konu hakkında biraz malumat edinmek lazım.
    jandarma polisin yersiz olduhu yada büyükşehir belediye sınırları dışında olan yerlerde (polisin görevini yapmak)
    ceza evleri mahkum mahkemeye sevkiat
    yol da araba durdurup arama yapmak
    köylülerin yardımana gitmek (kayıp kişi arama kavga gürültü müdahele)gibi şeyler
    yani zevkli bir askerlik olucak bunu bilin emin olun öyle boş beleş nöbet tutmalar
    yok iş secelim bilgisayar bilen varmı deseler atlasammı atlamasammı şöför yada revir rahatmış dertleri yok

Ayrıca askerin en yuksek kurmaylarından biridir jandarma neden derseniz jandarma T.C nin sınırları içi
    tekrara söylüyyorum iç güvenliktir.bu acıdan DOĞUYA düşmek sıkıntı olmıyacak neden terör tamam olabilir ama siz ve jandarma olay yeri incelemesi yapar maksimum bu konu ile ilgili...

Neyse sıkmayın canınızı Türkiyenin Düşülebilecek en iyi acemilik yapılan yerlerinden birine gidiyoruz rahat olun Forumda Tunceli diyerbakır ağrı van ayrıca komando tugayı arkadaşarlımız var biraz onları düşünün (poliannaya tecaviz etmişler ii ya arka taraf sağlam kaldı demii)kötüyü düşünün ii olun

Yahu biz neler Gördük askerlik uzuyordu 8 aya razı olan arkadaşalar varı o günleri unutmayın...

Şimdi den tüm devrelerimin Hayırlı bir teskere ile askerliklerini bitirmelerini temenni ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: metin_ankara

Öncelikle arkadaşlar hepinize sevgiler saygılar

jandarma polisin yersiz olduhu yada büyükşehir belediye sınırları dışında olan yerlerde (polisin görevini yapmak)
    köylülerin yardımana gitmek (kayıp kişi arama kavga gürültü müdahele)gibi şeyler
    yani zevkli bir askerlik olucak bunu bilin emin olun öyle boş beleş nöbet tutmalar
    yok iş secelim bilgisayar bilen varmı deseler atlasammı atlamasammı şöför yada revir rahatmış dertleri yok

Ayrıca askerin en yuksek kurmaylarından biridir jandarma neden derseniz jandarma T.C nin sınırları içi
    tekrara söylüyyorum iç güvenliktir.bu acıdan DOĞUYA düşmek sıkıntı olmıyacak neden terör tamam olabilir ama siz ve jandarma olay yeri incelemesi yapar maksimum bu konu ile ilgili...

Neyse sıkmayın canınızı Türkiyenin Düşülebilecek en iyi acemilik yapılan yerlerinden birine gidiyoruz rahat olun Forumda Tunceli diyerbakır ağrı van ayrıca komando tugayı arkadaşarlımız var biraz onları düşünün (poliannaya tecaviz etmişler ii ya arka taraf sağlam kaldı demii)kötüyü düşünün ii olun

Yahu biz neler Gördük askerlik uzuyordu 8 aya razı olan arkadaşalar varı o günleri unutmayın...

Şimdi den tüm devrelerimin Hayırlı bir teskere ile askerliklerini bitirmelerini temenni ederim

Abi cok iyi iste pozitif dusunce budur.

• ben istanbul metrodan sabah 08:00 arabasına aldım. öğlen 3 3 buçuk gibi orda olacağım. yanlış mı yaptık acep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

Cumartersi gecesi 12 ye bilet aldım,sabahın köründe orada olacam ama geç kalma korkusu yaşamaktan iyidir.
    Akşam 17:00 den sonra teslim olsak bir sıkıntı çıkar mıydı acaba?

kardeş bende aldım c.tesi gece 12 ye metro turizm den. sabahın korunde ordayız hayırlısı artık.
  • quote:

Öncelikle arkadaşlar hepinize sevgiler saygılar

Metin tertibim ben tam yazmaya başlamıştım ki sen layıkıyla dağıtım durumuna en uygun cevabı vermiişsin. Bu saatten sonra bize her yer 5 ay 5 gün hem de jandarma olarak daha ne olsun...Umarım Gölköy'de eğitim birliğimizde güzel günler geçiririz. Acemi er eğitimi için Türkiye'deki en iyi yerlerden birine gidiyoruz şimdilik bunun keyfini çıkaralım.

Son not: Pazar 09:30'da metro turizm ile Ankara'dan yola çıkıyorum. 13:30'da Kastamonu'dayım, 14:00 tabura teslim olurum. Tüm tertiplerime hayırlı tezkereler dilerim.

• Erken gitmemizin sebebi Ankarada yaşananlar gibi rezaletleri çabuk atlatıp yol yorgunluğunu ertesi sabaha kadar atabilme isteği. Başka yerlerde 8-10 saat bekleyen varmış sırada. 3-5 saat daha özgür kalacam diyer rezillik çekmemek amaç ama ne olur ne olmaz bizde bilmiyoruz.

Gerçi ben erkende gidemiyorum otobüs olmadığından yoksa 8 de inerdim oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 10 Aralık 2010; 20:24:46 >
  • Raskolnikov

kardeş rahat olur tabur demek küçük birlik anlamına geliyor 900 kişi falan tabi biz deyil orda uzunlarda var belki yarısı olsak 450 -500 desek ankarada mamak mebste sabah 8:30 başlayan oğlen 13:30 biten 300 kişi gibi olururz maximum bence rahat ol geniş geniş git

beni araba ile teslim edecekler ailem kacacağımı düşünüyor :D
  • Arkadaşlar ben sizin orada buluşacağınız bilseydim metro yada efetur alırdım. gittim özlemtur du sanırım öyle bi firma ile anlaştım. Pazar Sabah 09,00 da bineceğim kısmetse akşam da 16,00 gibin oralarda olurmuşum. diğer firmalarda bana uyan saat yoktu esasında bende tanısmak isterdim sizinle.

ama siz benide yazın kadro ya belki sırada falan görüşürüz.
  • quote:

Raskolnikov

kardeş rahat olur tabur demek küçük birlik anlamına geliyor 900 kişi falan tabi biz deyil orda uzunlarda var belki yarısı olsak 450 -500 desek ankarada mamak mebste sabah 8:30 başlayan oğlen 13:30 biten 300 kişi gibi olururz maximum bence rahat ol geniş geniş git

beni araba ile teslim edecekler ailem kacacağımı düşünüyor :D

Sınavda ben seni gördüm sanki orada. Takım elbise ile gelen 1000-1100 arası bir grupta olan ve grup listesini elinde tutan kişimisin. 1050-1100 sanırsam

Bu tabur daha önceden çok rahatmış ama 335. dönemlerin yazdıklarını baz alarak ( en kötüsünü düşünerek) hareket ediyorum. 1200-1500 kişilik yere 2000 kişiyi itelemişler diyorlar diyorum ve tamam mı diye ekliyorum

• Askerliği jandarma çıkan arkadaşların dikkatine

JANDARMA OLMANIN AVANTAJLARI

- 12 gün sonra yemin töreniniz olacak
    - 12 gün sonra aileniz gelirse evci çıkacaksınız
    - Karacılar gibi askerlik değil. emniyeti ve asayişi sağlayacaksınız
    - Jandarmacılık eğlenecelidir. Zaman çabuk geçer.
    - 16 mayıs gecesi 24:00 dan itibaren terhis olacaksınız
    - G3 yerine Polislerin kullandığı mp-5 makinalı tabanca ile nöbet tutacaksınız

JANDARMA OLAMANIN DEZAVANTAJLARI

- Çok yorulacaksınız
    - Gününüz action geçecek
    - Nöbetler-devriyeler-görevler-eğitimler
    - Karacılar gibi her hafta çarşınız olmayacak
    - Haftada 3-4 kez spor olacak
  • içerde internet cafe de varmış (2007 de orda yapmış biri söyledi, kantinle aynı yerdeymiş bu internet cafe --gerçi pek bi zamanımız olmıycak galiba:P--)... bide bu doğu ve güneydoğuya gönderme sıra ile oluyomuş diye okuduydum (ve 335 lerden biri komutanlarının onlara bu sene yani --337.dönemler için-- doğuya ve güneydoğuya gönderilcekler daha çok kütahyadan olucak gibi bişi demiş...)
  • metro turizm cumartesi gecesi 23:30 otobusundeyim bende hayırlısı olsun bakalım
    bakalım hangi ile yollayacaklar oradan.
    sizi bilmem ama nedense bende jandarma çıktığı için bir rahatlık var en azından zaman nasıl geçer diye düşünmeyecegimize inanıyorum
  • arkadaşlar bilerek mi c.tesi gecesine aldınız yauv yani oradaki proğramınız nasıl mesela kaçta askeriyeye teslim olacaksınız.

ben sizi nasıl bulacam
  • Ya arkadaş amma da Kastamonuya giden varmış :))
  • kastamonu özlem otobüsüyle izmitten cumartesi gecesi 1.30 da biniyorum bende.. herkese hayırlı teskereler şimdiden..
  • ben öğleden sonra 1-2 gibi orada olurum sizi bulma gibi bir ihtimalim olabilir mi? Kaçta birliğe teslim olacaksınız?
  • bende 2 gibi teslim olmayı düşünüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.