Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır tour kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı güvenilir satıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

2 aydır tour kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı güvenilir satıcı

güle güle kullan hocam daha nice günler
  • Tourda stok sikintisi yoktur fazla fazla getirttim 2 adet daha bugun satilmistir ilgiye tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi urunler var nekadar. Replika kalitesi nasil. Mixlr en ucuz kaca olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: starmaster

Hangi urunler var nekadar. Replika kalitesi nasil. Mixlr en ucuz kaca olur ?

şuan bolca tour mevcut mixr bugun gelecek ama satılma ihtimali var rezerve kaliteli çok iyi.. Yalnız fiyatlarda eskiden olduğum kadar yardımcı olamıyorum ilk başladığımda dolar 1.7 idi fiyatlar aynıydı şuan 2.06 fiyatlar hala aynı
  • Arkadaştan 1 adet tour kırmızı aldım. Bu güne kadar çeşitli kulaklıklar kullandım. Şu anda 3 tane farklı marka kulaklığım daha var. Bu kulaklığı da 2 telefonda, asus tablette, samsung mp3 çalarda ve masaüstü ses kartı olan bir bilgisayarda aynı parçalarla Bassnectar - Bass Head vb şarkılarla test ettim. Kulağıma ses konusunda güvenirim. Kulaklık hakkında yorumum şudur:
    Basslar yetersiz. Umduğum bas kalitesini bulamadım. Bir müddet sonra kafa tırmalıyor. Tizler net değil. Telefonum olan GM discoveryin kendi kulaklıkları ile arasında ses kalitesi açısından bir fark göremedim. Alacak olan arkadaşlar sonuçta replika ürün alacaklarını bilerek alsınlar. Öyle abartılacak bir ürün değil. Ancak malzeme kalitesi yönünden iyi buldum.

Ayrıca alıp iade edecek arkadaşlara da bir hatırlatmam olacak. Sakın 2 liraya daha ucuza gönderirim diye PTT kargoya vermeyin. Satıcı evde yoksa şubeye geri dönüyor. Uyarıma rağmen arkadaş da evinden kalkıp şubeye gitmiyor. Ayağına gelmesini bekliyor. Cihaz 10 gün sonra size geri dönüyor. Ondan sonra da suçlu siz oluyorsunuz.

Kısacası ürünü iade edemedim, tekrar bana döndü. Ben de tekrar kendisine göndermeyeceğim ama bu arkadaştan bir daha alışveriş yapmam. Alışverişteki yaklaşımını beğenmedim.

• bende şöyle kısaca bir cevap vereyim konu büyümesin güzel arkadaşım kafana takılan yada benden beklediğin birşey olursa pm ile yazarsın

öncelikle sen yazınca bende bir eskiye gideyim bakayım dedim şimdi ben senin o kötü basslı cırtlak tizli yada kafa ağrıtan dediğin kulaklığı her nekadar hayır oyle değil desemde olmaz çünkü ben satıyorum ekmek kazanıyorum bu üründen objektif olmaz o yüzden gittim araştırdım tam 69 tane bu tourdan satmışım hepsini ama hepsini sadece bu forumda zaten başka yerde ilanım yok.. Ayrıca en az 5 6 arkadaşımız 2. ve 3. alışverişlerini yaptılar bir düşünürsek bu kulaklık böyle ise ya insanlar mağaradan gelmiş ilk defa müzik dinliyorlar yada olay farklı :) elbet memnun olmayabilirsiniz bende yalan yok en az 4 5 tane de iade almışlığım vardır herkes beğencek diye birşey yok yani lakin biz sizinle iade de anlaşamadık iade edeceğim dediğinizde tek dediğim ve istediğim "bugun kargo ucretini odeyip gonderirseniz sevinirim iyi gunler" lakin ürün tam 4 gün sonra kargolandı tabi araya pazar girdi düşünsenize ben satıcıyım ürünü alıyorsunuz ve tam 4gün sonra size kargoluyorum ama ne diyelim müşteri her zaman haklıdır :) üstüne dediğiniz gibi ptt kargo kime çektirmedi ki ? ne teslimata geldiler ne kağıt bıraktılar takip ettiğimizde size iade de gelenlerde yazanlar ne hikmetse bende yazılı değil ptt nin suçu orada biz birşey yapamayız ama yine dediğiniz gibi 2 lira için oldu bunlar aksiliktir tecrübesizliktir olur..

Gelelim sadede sizi memnun edemedik tavırlarımızı beğenmemişsiniz ne diyelim bu işin getirdikleride bunlar +80 kulaklık satıyorsunuz herkesi memnun edebilseydim zaten kaparlardı beni heralde başka yerlerden :) iyi günler

• Bu konuyu okuyanların benim hakkımda yanlış düşünmemesi için sadece şu 4 gün sonra iade konusuna açıklık getirmek istiyorum. Aşağıda yazacaklarımın herbirini belge ve ekran görüntüsüyle ispatlamaya hazırım.

Ürünü sanalpazar üzerinden aldım. Bildiğiniz gibi sanalpazar alıcıya 3-4 gün inceleme süresi verir. İsterseniz kargo size ulaşınca hemen, isterseniz de 3.günün sonunda onay verirsiniz.

Ürün bana 16 Ağustos Cuma günü ulaştı. Aldığım gün akşam kulaklığı denedim. Performansını kendimce begenmedim.

17 Ağustos Cumartesi günü işim nedeniyle il dışına çıktım.

18 Ağustos pazar günü tatilinde tüm kargolar kapalıdır. Kargoya Veremedim.

19 Ağustos pazartesi günü öğleyin kargoladım.

Sonuçta ürün sizden bana bugün döndü ve sanalpazar onayını yine de vereceğim.

Yukarıda yazdıklarım kullanıcı görüşleridir. Eleştiriye de açık olmanız gerekir.

Bu arada "Takip ettiğimizde size iade de gelenlerde yazanlar ne hikmetse bende yazılı değil" dediğiniz ptt kargo takip numarasıyla şimdi girdim tekrar..Her şey aşağıda yazılı. Nasıl yani ben mi yalan söylüyorum?

Sorun şurada arkadaşım kargo takip numarasını sana verdiğim halde "21 Ağustostan- 29 Ağustosa" kadar olan sürede neden gidip şubeden kulaklığı teslim almadın da bana iade tekrar geri geldi? Bunu bize açıkla..Diyorum ve tartışmayı burada sonlandırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 3 Eylül 2013; 18:53:03 >

• Merhaba arkadaşdan 1 tane kırmızı kablolu olan siyah tour an almış bulunuyorum kargo bekleniyor diyor yarın olsun ilk işim dinleyip düşüncelerimi yazacağım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap-gorkem -- 4 Eylül 2013; 12:09:53 >
  • Arkadştan bir tane Beats Tour aldım 40 tl lik Bi kulaklığa göre gayet güzel ses veriyor bende philliphs in bass ağırlıklı olan bir kulaklığı var onda bass dan dolayı sesleri pek duyamıyordum ama bunda duyuyorum ne diyelim satıcı 10/10 kulaklıkta 10/10 daha ne diyim kaçırmayın sizde alın bence

• İyi satışlar. Kullandığım Creative Ep630'ün bozulması sonucu aynı en az aynı kalitede bir kulaklık aramaktayım. Beats Tour modeli muadil(replika fiyatı) olduğu EP630 , cx300 tarzı kulaklıklara oranla ne kadar başarılı. Özellikle tizlerde. Tarafsız yorum yazarsanız sevinirim. Diğer kullanan arkadaşlar da yorum yapablirse iyi olur
    Bir de kulaklığı aldım fakat belli bir süre sonra bozuldu(Kulaklık patlaması ya da iç kablo kopması) diyelim. Herhangi bir sorumluluk yükleniyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

İyi satışlar. Kullandığım Creative Ep630'ün bozulması sonucu aynı en az aynı kalitede bir kulaklık aramaktayım. Beats Tour modeli muadil(replika fiyatı) olduğu EP630 , cx300 tarzı kulaklıklara oranla ne kadar başarılı. Özellikle tizlerde. Tarafsız yorum yazarsanız sevinirim. Diğer kullanan arkadaşlar da yorum yapablirse iyi olur
    Bir de kulaklığı aldım fakat belli bir süre sonra bozuldu(Kulaklık patlaması ya da iç kablo kopması) diyelim. Herhangi bir sorumluluk yükleniyor musunuz?

merhaba bazı olaylar ve art niyetli arkadaşlardan dolayı artık bunu yapmıyorum bir kaç defa yaptım gerek para iadesi gerek kulaklık arkadaşlarda buraya teşekkür mesajları yazdı fakat belli süreden sonra yeni üye olan arkadaşlar ve 18 yaş altı arkadaşlardan biraz çektim diyebilirim o yüzden böyle birşey artık yapmıyorum tedirginliği yada çekincesi olan arkadaşlar almasınlar sattığım kulaklıkları 6aydan beri kullananlar var

• shineon25 kullanıcısına yanıt
    hocam tour istiyorm.. daha oncesınde kullandım 2 yıl kadar ama bıkac ay oldu kaybedeli... sizdeki kac db lik model..ayrıca fiyatına ne ıstıyosunuz..yorumlara baktım fiyat bilgileri verilmemiş..
    @shineon25
  • Cem abiye buradanda teşekkür ediyorum arkadaşlar bazıları bu konuyu atlamış bence ben sensetion de kullanicisiyim beats özelliğini açtığınız zaman daha güzel oluyor onun dışında ekolayzirdan kurcalayan babam kurcala (cm 10.1 4.2.2 albonoman 887) beats destekli bir telefonda dinleyin birde baslari ( beats bazıları için her ne kadar dandik olsada ) Baslar dekan gayet güzel ve EN ÖNEMLİSİ KULAGINIZDA BIR BEATS VAR YANİ BUNU INKAR ETMEYİN BIR EP 630 MU BIR BEATS TOUR MU ?? Ben maddiyata da bakarım gerek telefonumun beats destekli olması gerekse beats daha karizma olması nedeniyle bu kulaklık daha iyidir. Yalnız tek şikayetim kulağıma oturtamadim özellikle yuruken oynuyor üç plastikleri kalitesiz olabilir ondan kaynaklanıyor gibi geldi bu önerisi olan varsa çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Cem abiye buradanda teşekkür ediyorum arkadaşlar bazıları bu konuyu atlamış bence ben sensetion de kullanicisiyim beats özelliğini açtığınız zaman daha güzel oluyor onun dışında ekolayzirdan kurcalayan babam kurcala (cm 10.1 4.2.2 albonoman 887) beats destekli bir telefonda dinleyin birde baslari ( beats bazıları için her ne kadar dandik olsada ) Baslar dekan gayet güzel ve EN ÖNEMLİSİ KULAGINIZDA BIR BEATS VAR YANİ BUNU INKAR ETMEYİN BIR EP 630 MU BIR BEATS TOUR MU ?? Ben maddiyata da bakarım gerek telefonumun beats destekli olması gerekse beats daha karizma olması nedeniyle bu kulaklık daha iyidir. Yalnız tek şikayetim kulağıma oturtamadim özellikle yuruken oynuyor üç plastikleri kalitesiz olabilir ondan kaynaklanıyor gibi geldi bu önerisi olan varsa çok iyi olur

Gule gule kullan dostum yorum icin tesekkurler.. diger konu ise 3adet buyuklukte kulak uclari var icinde onlari dene olmazsa zamanla oturacaktir kulaklik nirnale gore buyuk oldugundan dusmeler olabilir hareket halinde nornal bir kulak ici gibi hafif degil

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Cem abiye buradanda teşekkür ediyorum arkadaşlar bazıları bu konuyu atlamış bence ben sensetion de kullanicisiyim beats özelliğini açtığınız zaman daha güzel oluyor onun dışında ekolayzirdan kurcalayan babam kurcala (cm 10.1 4.2.2 albonoman 887) beats destekli bir telefonda dinleyin birde baslari ( beats bazıları için her ne kadar dandik olsada ) Baslar dekan gayet güzel ve EN ÖNEMLİSİ KULAGINIZDA BIR BEATS VAR YANİ BUNU INKAR ETMEYİN BIR EP 630 MU BIR BEATS TOUR MU ?? Ben maddiyata da bakarım gerek telefonumun beats destekli olması gerekse beats daha karizma olması nedeniyle bu kulaklık daha iyidir. Yalnız tek şikayetim kulağıma oturtamadim özellikle yuruken oynuyor üç plastikleri kalitesiz olabilir ondan kaynaklanıyor gibi geldi bu önerisi olan varsa çok iyi olur

Gule gule kullan dostum yorum icin tesekkurler.. diger konu ise 3adet buyuklukte kulak uclari var icinde onlari dene olmazsa zamanla oturacaktir kulaklik nirnale gore buyuk oldugundan dusmeler olabilir hareket halinde nornal bir kulak ici gibi hafif degil

abi kalitesi güzel geldi kulaklıkları belkide biraz kullanmak yada bulunursa daha başka kulak uçları denenbilir ucunun plastik değilde metal olduğuna dikkat edilmeli bence :D hepsini denedim kulaklarımda biraz anormallik var zaten :D şaka bir yana kişiden kişiyede değişir iyi satışlar :D

• tour almak istiyorum da mikrofon yokmuş o kafamı kurcaladı birde mixr güzel geldi
  • http://www.beatsbydre.com/headphones/pro/beats-pro.html

Hocam bundan temin edebilirmisiniz? fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

http://www.beatsbydre.com/headphones/pro/beats-pro.html

Hocam bundan temin edebilirmisiniz? fiyat?

Pm attim

• Merhaba Beats Tour almak istiyorum fakat ilk resimdeki siyah olan tour beyaz olan başka bir model mi acaba ?
    Şuan kutulu ürün var mı elinizde acaba, ve 1 adet tour + kargo istanbula kaça geliyor toplam olarak.

Pm bekliyorum acil olarak. İyi satışlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.