Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beats tour almayı planlıyorum hocam. Ulaşırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

beats tour almayı planlıyorum hocam. Ulaşırsan sevinirim.

Önümüzde ki hafta ici geliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır alışveriş yapmıyoruz hocam. Pmden bi mixr bilgisi verirsen sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

Bayadır alışveriş yapmıyoruz hocam. Pmden bi mixr bilgisi verirsen sevinirim :)

Pm gönderdim hoocam
  • hala gelmedi mi kulaklıklardan? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

hala gelmedi mi kulaklıklardan? :)

Ürünler istanbul da ptt nin tembelliği yüzünden gelmiyor 2 3gune gelmesi lazım

• shineon25 kullanıcısına yanıt
    PM atıldı.+diğer soruyu burdan sorayım acaba Monster logosuzlar ne zaman gelicek?(bütün kafaüstü kulaklıklar için)
  • takip
  • Urun(beyaz beats tour) sorunsuz bir sekilde elime ulasti.Kulakligi denedim.Fiyatini hakediyor.O yonden iciniz rahat olsun..Zaten gorunuse de laf soylenemez.ve Arkadas mesajlarin hepsine ilgili cevaplar verdi, ona da burdan tesekkur ederim.Arkadastan rahatlikla alisveris yapabilirsiniz..Hayirli satislar dilerim

• Hocam bi PM de ben alabilirmiyim ?

• pm alabilirmiyim son fiyatlarla alakalı acaba ?
  • Beats mixr ses kalitesi sattiginiz diger urunler kadar orjinaline yakinmi? Birde iphone ile uyumlumu bu kulaklik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Beats mixr ses kalitesi sattiginiz diger urunler kadar orjinaline yakinmi? Birde iphone ile uyumlumu bu kulaklik?

Evet hocam.. %100 uyumlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe günü ilgili satıcıdan kutusuz tour aldım.Pazartesi yani bugün elime ulaştı.13 tl kargo tuttu,ödedim.Kutuyu açıp hemen kulaklığı takıp ses kalitesine baktım,tatmin edici bir performans veriyordu,ama sol kulaklık kulağımı biraz rahatsız etmişti,bende kulakçıkları çıkartırken farkettim ki; Sol kulaklığın eğimi aşağı doğruyken,sağ kulaklığın sola doğru!Zaten sağ kulaklığın R yazısı iç kısımdayken,sol kulaklığın L yazısı tepesinde.Resimde de görüldüğü gibi

http://imageshack.com/a/img198/9136/osub.jpg

Satıcıya mesaj attım,size özel bir durum değil kulakta rahat dursun diye eğimli dedi..İki kulaklığın birbirinden apayrı yönlere eğimli olması üretim hatasıdır.Geri iade etmek istedim ve kargoyu karşılaması gerektiğini söyledim.Ama o kargoyu benim karşılamamı istemekte.Kısacası kargoyu da ben karşılarsam herhalde hiç bir şeye bir kulaklık parası daha vermiş oluyorum...Satıcının geri iade konusunda sıkıntı çıkarmaması güzel ama,bu tip durumlarda alıcıyı mağdur durumda bırakması etik değil.Alıcının elinde olmayan durumlarda kargo ücreti satıcıya aittir.

Forumda memnun kalmadığım nadir alışverişlerden biri oldu.Pek tavsiye ettiğim söylenemez.Büyük umutlarla almıştım oysa ki..

Kısacası hem zaman,hem de para kaybım oldu.Kulaklığın o hatasını gördükten sonra soğudum zaten,bir köşede yatıyor.Eğer şanslıysanız,sorunsuz bir ürün denk gelmişse 40 tl fiyatını verebileceğiniz,malzeme kalitesi orta,ses kalitesi iyi denebilecek bir kulaklık.Ben yine de aynı fiyatlarda olan creative ep630 almanızı şiddetle öneririm,en azından böyle basit ve can sıkıcı bir hatayı göremeyeceğiniz bir ürün.

Not: Yanlış anlama olmasın satıcı güvenilir,ilgili biri.Sadece benim tarzımda bir olay yaşamak istemeyenler en azından yollatırken kontrol ettirsin.benim durumuma düşmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 17 Şubat 2014; 16:37:49 >

• Merhaba arkadaşlar üstte ki arkadaşa bir adet mesaj yazacağım bu herkesi ilgilendiriyor sadece bir adet daha fazla değil..Kasım 2012 de bu ilanı açarak sizlerle buluştum dün gibi hatırlıyorum dolar 1.7-1.8 tl civarı idi fiyatlarım tour 40tl studio 200tl mixr 250tl yani şuan ki fiyatlarda ki gibi.. Hesaplıyorum bu arkadaşa sattığım tour ile 100adeti geçmişiz dile kolay 100 adet.. Hepsini forumda sattım kimi arkadaş beğenmedi kimi arkadaş bozuk dedi kimisinin 4ay sonra bozuldu herkese ama herkese yardımcı oldum elimden geldiğince zarara girdim önemi yok insanlar mutlu olsun.. Araştırın bakın ne sahibindende ne r10da ne başka sitelerde 1adet ilanım yoktur sadece burada ki arkadaşlarıma hizmet veriyorum.. Gelelim duruma sene 2014 son tour siparişlerini verdiğimde 2.39 olan dolar üzerinden sipariş verdim zaten 40tl olan bir kulaklık ne kadar kazandırıyor sizce? evet bir kargo parası kadar kazandırıyor ben şimdi o kargo ücretini ödesem bu emeğin o kulaklıklar çinden gelene kadar beklediğim sürenin gümrükte kalmış ürünlerimin bazen işimden arkadaşlarımdan ayrılıp gününde yetiştirdiğim kargoların ne anlamı var ? 250 liraya aldığım corsair psu yu bozulunca iade ederken kargoyu ben ödüyorumda 40liraya sattığım kulaklığın iadesini alırken ben mi karşılayacağım ? Kimse kusura bakmasın arkadaşlar açık ve net yazıyorum bu durum böyle..Gidin bakın ankarada kızılaya istanbulda çarşı pazara izmirde alsancağa konağa En iyi kalite dedikleri orjinal dedikleri studiolar 250 300den satılırken ben 200den veriyorum poşetli tourları çinden 2dolara getirip 15 liraya satmasını bende bilirim merak etmeyin ama yapmıyorum iyi mal satalım insanlar mutlu olsun diye.. Ama buraya kadar bundan sonra alacak arkadaşlara açık açık yazıyorum ben bu işten dünyanın parasını kazanmıyorum ki müşterinin ağzına düşeyim yada fırıldak çevireyim bende herşey açık bundan sonra alacak arkadaşlar şartlar bunlar...Eğer kulaklık bozuksa buyrun paranız burda göndermeyin kulaklık sizde kalsın ki bunuda yaptım kim derseniz hemen konuya çağırayım ama beğenmedim kulağıma olmadı şu bu derseniz kusura bakmayın iade şartları bunlar.. Açn okuyun yorumları 5 sayfa konu özgeçmişim yazdıklarım doğru mu değil mi anlarsınız bundan sonra daha az kulaklık getireceğim hatta belki getirmeyeceğim Bir konsoldan bilgisayar parçasından telefondan 100tl kar ediliyor bu iş öyle para kazanma hevesi ile yapılacak bir iş değil iyi günler arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

Merhaba arkadaşlar üstte ki arkadaşa bir adet mesaj yazacağım bu herkesi ilgilendiriyor sadece bir adet daha fazla değil..Kasım 2012 de bu ilanı açarak sizlerle buluştum dün gibi hatırlıyorum dolar 1.7-1.8 tl civarı idi fiyatlarım tour 40tl studio 200tl mixr 250tl yani şuan ki fiyatlarda ki gibi.. Hesaplıyorum bu arkadaşa sattığım tour ile 100adeti geçmişiz dile kolay 100 adet.. Hepsini forumda sattım kimi arkadaş beğenmedi kimi arkadaş bozuk dedi kimisinin 4ay sonra bozuldu herkese ama herkese yardımcı oldum elimden geldiğince zarara girdim önemi yok insanlar mutlu olsun.. Araştırın bakın ne sahibindende ne r10da ne başka sitelerde 1adet ilanım yoktur sadece burada ki arkadaşlarıma hizmet veriyorum.. Gelelim duruma sene 2014 son tour siparişlerini verdiğimde 2.39 olan dolar üzerinden sipariş verdim zaten 40tl olan bir kulaklık ne kadar kazandırıyor sizce? evet bir kargo parası kadar kazandırıyor ben şimdi o kargo ücretini ödesem bu emeğin o kulaklıklar çinden gelene kadar beklediğim sürenin gümrükte kalmış ürünlerimin bazen işimden arkadaşlarımdan ayrılıp gününde yetiştirdiğim kargoların ne anlamı var ? 250 liraya aldığım corsair psu yu bozulunca iade ederken kargoyu ben ödüyorumda 40liraya sattığım kulaklığın iadesini alırken ben mi karşılayacağım ? Kimse kusura bakmasın arkadaşlar açık ve net yazıyorum bu durum böyle..Gidin bakın ankarada kızılaya istanbulda çarşı pazara izmirde alsancağa konağa En iyi kalite dedikleri orjinal dedikleri studiolar 250 300den satılırken ben 200den veriyorum poşetli tourları çinden 2dolara getirip 15 liraya satmasını bende bilirim merak etmeyin ama yapmıyorum iyi mal satalım insanlar mutlu olsun diye.. Ama buraya kadar bundan sonra alacak arkadaşlara açık açık yazıyorum ben bu işten dünyanın parasını kazanmıyorum ki müşterinin ağzına düşeyim yada fırıldak çevireyim bende herşey açık bundan sonra alacak arkadaşlar şartlar bunlar...Eğer kulaklık bozuksa buyrun paranız burda göndermeyin kulaklık sizde kalsın ki bunuda yaptım kim derseniz hemen konuya çağırayım ama beğenmedim kulağıma olmadı şu bu derseniz kusura bakmayın iade şartları bunlar.. Açn okuyun yorumları 5 sayfa konu özgeçmişim yazdıklarım doğru mu değil mi anlarsınız bundan sonra daha az kulaklık getireceğim hatta belki getirmeyeceğim Bir konsoldan bilgisayar parçasından telefondan 100tl kar ediliyor bu iş öyle para kazanma hevesi ile yapılacak bir iş değil iyi günler arkadaşlar

Tüh ya , her kim damarına bastı bilmiyorum ama tam studio alıcaktım , satış varsa beklemedeyim

• Hocam wirellesin fotolarını atanilirmisiniz birde 1. Kalite beats pill getirme imkanınız varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm ile dönüşler yapıldı 1adet beyaz pro gelmiştir 1.kalite 250tl
  • Benden benden diyince aklıma geldi

Hayırlı satışlar

• Bir Adet Beats Tour Kırmızı Aldım . Satıcı Güvenilir .İyi Satışlar .
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.