Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumları okudum, arkadaşlar bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Arkadaşla daha önce bir alışverişimiz oldu ilk Tour'um L jacktan kaynaklanan bir temassızlık yüzünden sağ tarafı iptal oldu, satıcıya bildirdim yenisini %50 indirimle gönderdi ki o bozulan kulaklığı ben 1 seneye yakın kullandım yeniden %50 indirimli alıp kullandığım kulaklığın malzeme kalitesi daha gelişmişti ve şuan 1 senesini doldurdu hala ilk günkü gibi.

Ses konusunda aldığınız kulaklığın ücreti belli sonuçta bu adam size 40 TL ye orjinal bose kulaklık satıyorum demiyor. Sattığı kulaklığın bass ının ve ses çıkışının, yalıtımının, yüksek seslerde fazla saçmalamadığının ve bu bağlamda iyi bir ürün olduğunun altını çiziyor ki öyle. Basslar burn-in den sonra biraz daha koyulaşıp sahne içinde dinlediğiniz şarkıdan şarkıya fark edecek şekilde azalıp çoğalıyor ve tabi dinlediğiniz player ve müziğin kalitesi de önemli. 128 lik şarkı dinleyip kulaklığa çamur atacaklar almasın zaten.

Benim arkadaşla hiç bir şekilde bağlantım yoktur, alışverişimiz oldu ve memnun kaldım bu konuda ki bilmem kaçıncı mesajım memnun olduğumu belirttiğim ama haksızlığa tahammül edemediğim için yazmak istedim.

Herkese iyi günler.

• sağolasın dostum güzel yorumların için yani ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum herkese verdiği fiyatın üstünde performans ve kalite sözü veriyorum ve sözümü tuttuğumada inanıyorum kendime amerikadan şu kulaklığı aldım emin olun gelin deneyin evimde hem studio hem pro var şuan 800tl den satılan bu kulaklık benimkilerden daha az performans veriyor buyrun gelin 3 kulaklıkta evimde

http://www.vatanbilgisayar.com/g930-kablosuz-71-oyun-headset.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

sağolasın dostum güzel yorumların için yani ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum herkese verdiği fiyatın üstünde performans ve kalite sözü veriyorum ve sözümü tuttuğumada inanıyorum kendime amerikadan şu kulaklığı aldım emin olun gelin deneyin evimde hem studio hem pro var şuan 800tl den satılan bu kulaklık benimkilerden daha az performans veriyor buyrun gelin 3 kulaklıkta evimde

http://www.vatanbilgisayar.com/g930-kablosuz-71-oyun-headset.html

Hocam solo hd varmı varsa hangi renkler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece pro studio var mixr ve wireless gelecek
  • shineon25 kullanıcısına yanıt
    Kendisinden aylar önce 1 adet beyaz tour almıştım halen sorunsuz çalışmakta..herhangi bir aksamında problem yok.

Olur öyle, malzeme çinden geliyor, arkadaş kendisi evde üretmiyor..uzatmamak lazım.
    Hayırlı satışlar.
  • Hocam Ankara dan bi tanıdığınız vs. elden alma imkanı varsa bitane daha kırmızı tour almak istiyorum :D Hayırlı satışlar. Bu arada satıcı çok iyi birisi. Benimki bozuldu ama neden derseniz biraz zor kullandım gibi. Satıcıya suç atmaya gerek yok adam sizi zorlamıyor, ben aldığımdan beri onun ayarında ucuza bi kulaklık bulamadım 70 tl ye aldığım philips kulaklığım çok kötüydü. Tekrardan iyi satışlar/forumlar :D
  • hocam ben pro ve studioların orijinallerini denedim. bu sizin sattıklarınızla orijinalleri arasında bass performansı kıyaslaması yapsanız sonuç ne olur mesela? %70, 80 oranında bir benzerlik var ise mükemmel mesela.

satın alan arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi sonuçlar alınır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Unit

hocam ben pro ve studioların orijinallerini denedim. bu sizin sattıklarınızla orijinalleri arasında bass performansı kıyaslaması yapsanız sonuç ne olur mesela? %70, 80 oranında bir benzerlik var ise mükemmel mesela.

satın alan arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi sonuçlar alınır...

Bende denedim pro hariç hatta evde 1adet orj studio var orj studio ses seviyesi olarak daha düşük sadece daha tok ses veriyor başka farkı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tour varmi hala elinizde hocam ? Ayrica ses kalitesi nasil soylerseniz sevinirim yani sikimtisi varmi urunun ? Birde urunler replika mi ? Konudan tam anlamadım . Tour almayi dusunebilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Tour varmi hala elinizde hocam ? Ayrica ses kalitesi nasil soylerseniz sevinirim yani sikimtisi varmi urunun ? Birde urunler replika mi ? Konudan tam anlamadım . Tour almayi dusunebilirim :)

Tour mevcut hocam ses kalitesi gayet iyidir alan arkadaslar memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Tour varmi hala elinizde hocam ? Ayrica ses kalitesi nasil soylerseniz sevinirim yani sikimtisi varmi urunun ? Birde urunler replika mi ? Konudan tam anlamadım . Tour almayi dusunebilirim :)

Tour mevcut hocam ses kalitesi gayet iyidir alan arkadaslar memnun

Fiyatlari nasildi acaba ? Guncel fiyatlarini ogrenebilirmiyim ?

• 40tl hocam @AhmtMlh
    Tamam hocam tesekkur ediyorum. Eger yurtdisindan gelmezse bana sizden alacağım büyük ihtimalle :)

• Kutulu Tour var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YK66

Kutulu Tour var mı acaba?

Kutusuz tasıma cantalı mevcut

• Bende izmirde ikamet ediyorum.kırmızı tour almak istiyorum acaba önceden görme ve deneme şansım var mı ?
  • Kırmızı tour almak isterim. Telefona takılan kısmı orjinallerle ayni mi yoksa farklı sekildemi?

pm..
    geç kalan bi pm ama pm yani :)
  • Replika urbeats varmı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 9 Mayıs 2014; 20:31:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.