Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

• Gördüğüm en ilgili en iyi satıcılardan bir tanesi. Ürünü sipariş verdikten ürün elime gelene kadar fazlasıyla ilgilendi, kargodan kaynaklı gecikmelerden ötürü çok mahçup olduğunu belirtip kargo ücretini kendisi ödemeyi teklif etti. Ürün bugün elime ulaştı ve sorunluydu ses sadece kablonun takılı olduğu kulaklıktan geliyordu kendisi ile iletişime geçtim. Yardımcı olmaya çalıştı. Sorunum düzelmeyince istersem ürünü iade edebileceğimi söyledi. Bende eğer olabiliyorsa değiştirmek istediğimi söyledim. Kendisi kabul etti. Ve yarın ürünü kendisine geri yollıcam. Eğer ürünü getirdiği satıcıyla anlaşamazsa ürünün parası kendi cebinden çıkacak.

Eğer güven sorunu yaşayan falan varsa, hiç düşünmeden güvensinler. Bu kadar ilgili,sattığı malın arkasında duran yardımcı olan başka bir satıcı daha bulmak çok çok zor.

Gerçek anlamda böyle dürüst bir satıcı sadece internetten alışveriş değil,yüz yüze alışverişte dahi zor bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Gördüğüm en ilgili en iyi satıcılardan bir tanesi. Ürünü sipariş verdikten ürün elime gelene kadar fazlasıyla ilgilendi, kargodan kaynaklı gecikmelerden ötürü çok mahçup olduğunu belirtip kargo ücretini kendisi ödemeyi teklif etti. Ürün bugün elime ulaştı ve sorunluydu ses sadece kablonun takılı olduğu kulaklıktan geliyordu kendisi ile iletişime geçtim. Yardımcı olmaya çalıştı. Sorunum düzelmeyince istersem ürünü iade edebileceğimi söyledi. Bende eğer olabiliyorsa değiştirmek istediğimi söyledim. Kendisi kabul etti. Ve yarın ürünü kendisine geri yollıcam. Eğer ürünü getirdiği satıcıyla anlaşamazsa ürünün parası kendi cebinden çıkacak.

Eğer güven sorunu yaşayan falan varsa, hiç düşünmeden güvensinler. Bu kadar ilgili,sattığı malın arkasında duran yardımcı olan başka bir satıcı daha bulmak çok çok zor.

Gerçek anlamda böyle dürüst bir satıcı sadece internetten alışveriş değil,yüz yüze alışverişte dahi zor bulunur.

Teşekkürler hocam bu sadece benim sayemde degil sizin sayenizde olusan bir durum bazi alis verislerimde karsimdaki insan o kadar anlayissiz olabiliyor ki ben ne kadar yardim etmeye calissam dahi elim kolum bağlanıyor. .fakat sizinle olan alis verisimizde her konuda anlayisli ve en onemlisi sabirli davrandiniz mahcubiyetim hala gecmis degil fakat duzeltecegime inaniyorum guzel yorum icinde teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Gördüğüm en ilgili en iyi satıcılardan bir tanesi. Ürünü sipariş verdikten ürün elime gelene kadar fazlasıyla ilgilendi, kargodan kaynaklı gecikmelerden ötürü çok mahçup olduğunu belirtip kargo ücretini kendisi ödemeyi teklif etti. Ürün bugün elime ulaştı ve sorunluydu ses sadece kablonun takılı olduğu kulaklıktan geliyordu kendisi ile iletişime geçtim. Yardımcı olmaya çalıştı. Sorunum düzelmeyince istersem ürünü iade edebileceğimi söyledi. Bende eğer olabiliyorsa değiştirmek istediğimi söyledim. Kendisi kabul etti. Ve yarın ürünü kendisine geri yollıcam. Eğer ürünü getirdiği satıcıyla anlaşamazsa ürünün parası kendi cebinden çıkacak.

Teşekkürler hocam bu sadece benim sayemde degil sizin sayenizde olusan bir durum bazi alis verislerimde karsimdaki insan o kadar anlayissiz olabiliyor ki ben ne kadar yardim etmeye calissam dahi elim kolum bağlanıyor. .fakat sizinle olan alis verisimizde her konuda anlayisli ve en onemlisi sabirli davrandiniz mahcubiyetim hala gecmis degil fakat duzeltecegime inaniyorum guzel yorum icinde teşekkür ederim

Rica ederim hocam, alışveriş konusunda iki tarafında anlayışlı olması lazım. Satıcı yardımcı olmaya çalışıyor,yardımcı oluyorsa, alıcıda durduk yere sorun yaratmamalı. Zaten satıcı bir sorun olduğunda elbet yardımcı oluyor. Bazı satıcılar var ürünü kime kakalasam derdinde. Tabi öyle satıcılara kimse denk gelmeyince iyi satıcının kıymetini anlamıyor kimse hocam.

Boşverin takmayın hocam siz sizi eleştirenleri. Kargo konusunda PTT sıkıntı oluşturmuştu ürün bir türlü sizin elinize ulaşamadı,bu konuda satıcı kötü ürün elime geç geldi diyebileceğim bir şey yok. Demek bile mantıksız. Satıcıdan veya üründen kaynaklanan bir sorun olmadığı taktirde satıcıya suç atmak mantıksız.

Kötü bir satıcı olsa kulaklıkta bu sorun var dediğimde parayı aldım nasılsa diyip hiç ilgilenmezdi. Siz sattığınız ürünün arkasında kalıp yeni ürün yolluyorsunuz. Dediğim gibi başkası olsa umursamazdı. Esas ben teşekkür ederim hocam bütün bunlar için.

• Yeni kulaklığım bugün geldi. Orjinal sandım ilk elime alıp kulağıma taktığımda halada orjinal sanıyorum. Gerçekten satıcı arkadaş çok iyi bir kişi. Bu zamanda böyle insan az bulunur. Kulaklığı ilk sipariş verdiğim zamandan bu zamana kadar ilgilendi. Kulaklığı aldıktan sonra bile memnun edip etmediğini bekleneni verip vermediğini sordu.

Az bulunur ve gerçek anlamda güvenilir bir satıcı. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.
  • BEATS STÜDİO KUTUSUZ KABLOLU SADECE KAÇTAN VERİRSİN
    ALMAK İSTİYORUM HAYIRLISIYLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan432

BEATS STÜDİO KUTUSUZ KABLOLU SADECE KAÇTAN VERİRSİN
    ALMAK İSTİYORUM HAYIRLISIYLA

Orjinal kutusuz 250 tl 2.el.. Sifir replikada kutusuz yok standart 1.kalite 200 tl

• en kısa sürede almayı düşünüyorum
  • pm
  • Hocam önce ürün sonra ödeme şeklinde oluyorsa bana bir dönermisiniz ufak olandan 1 tanem almak istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

Hocam önce ürün sonra ödeme şeklinde oluyorsa bana bir dönermisiniz ufak olandan 1 tanem almak istiyorum .

Karıştırdınız galiba önce ödeme sonra ürün demek istediniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam önce ürün sonra ödeme şeklinde oluyorsa bana bir dönermisiniz ufak olandan 1 tanem almak istiyorum .

Öyle demek isteseydim öyle yazardım :) maaş kartında nakit para yok 3 gün sonra yatacak o aradada anca gelir kulaklık o yüzden dedim .

Kredi kartından çekebiliyorsak haledebiliriz .
  • quote:

quote:

quote:

Öyle demek isteseydim öyle yazardım :) maaş kartında nakit para yok 3 gün sonra yatacak o aradada anca gelir kulaklık o yüzden dedim .

Kargo 5tl oluyor en uygun bu şekilde üstüne taksit imkanı da var istediğiniz rengi pm atabilirsiniz
    http://www.sanalpazar.com/Beats-Tour-Kirmizi__isp9886047

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kargo 5tl oluyor en uygun bu şekilde üstüne taksit imkanı da var istediğiniz rengi pm atabilirsiniz
    http://www.sanalpazar.com/Beats-Tour-Kirmizi__isp9886047

Sanal pazar üzerinden ödemeyi yaptım 1 adet kırmızısından gönderirseniz sevinirim .

• Arkadaşlar tour modeli az önce elime geçti ,kutusu kendisi görünümüne kalitesine 10 üzerinden 8 veririm .

Ses temizliği netliği gayet iyi baslar falan gayet orantılı tiz biraz fazla ön plana çıkıyor ama fazla rahatsız edici değil , eski kulaklığım samsung s2 orjinal kulaklığı kullanıyorum aralarında fazla fark yoks adece beatsın sesler baslar net ve ayrı iç içe girmemiş tek hoşlanmadığım umduğumdan az sesi olmasıydı sesi az daha yuksek olabilseydi iyi olurdu kaliteyide bozmazdı .

diğer bir olay ise kulaktan düşecekmiş gibi duruyor ama kolay kolay düşmüyor (düştüğüde oldu) eğer düşme oluyorsa yedek verilen ucundaki siyah şeyleri değiştirin, boyutları farklı farklı .

Yinede fiyata göre ürün 10 üzerinden 8 eder , fiyata göre kıyaslarsak bu fiyata hem böyle gösterişli hem böyle kaliteli bulmak zor

Eğer istiyen olursa detaylı resimlerini çekip atabilirim .

• hayırlı olsun sesi aslında çok yüksek 1-2 haftaya tam performansını gösterir ayrıca farklı müzik çalar ve doğru equalizer ayarı ile daha memnun kalırsınız
    @sametalbayrak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 28 Kasım 2013; 12:32:45 >
  • 1 adet tour tarafımdan alınmıştır. kargoya verilmesi bekleniyor
  • Kendisinden 1 adet Tour satın aldım. Hemen kargoya verdi, ertesi gün elimdeydi ürün.

Ürünün kalitesi 10/10 kesinlikle.
    Sıradan bir kulaklık olmadığını belli ediyor. Sadece görüntüsü değil ses kalitesi olarak da birebir.
    Kulaklığı satın alıp "Normal kulaklıktan farkı yok, sesi GM Discovery kulaklığıyla aynı" diyenler gördüm. Bu kesinlikle doğru değil ben de GM Discovery kullanıyorum ve arada dağlar kadar fark var.

Kulaklığı kötülemelerinin sebebi kullanamamaları. Nasıl kullanamıyorlar hemen açıklayayım: Kulaklığın yanında kulak içliği çıkıyor belirli boyutlarda, kendinize en uygun boyutu takıp kulaklığı iyice oturtmalısınız. Böylece bassları duyabiliyorsunuz. Aksi halde 5 liralık kulaklık sesi veriyor. Benim kulağımda HİÇBİR KULAKLIK HİÇBİR KULAK İÇLİĞİ İLE DURMAZ, ama bu kulaklığın yanında sivri bir içlik var ses yalıtımı isteyenler için. Ben onunla kullanıyorum, hayatımda ilk kez kulak içi kulaklık kullanabildim..

Arkadaşa teşekkürler.
    Alışveriş devam edecek.

Not: Önce ücret sonra kargo şeklinde çalışıyor, kesinlikle güvenebilirsiniz.

• TÜRKİYEDEKİ EN KALİTELİ BEATS WİRELESS GELDİ BU ÜRÜNDE ÇOK İDDALIYIM ARKADAŞLAR BEYAZ 200TL
    Resim varmı acaba?

http://www.beatsbydre.com/headphones/pro/red-limited-edition/900-00036-01.html
    Bu üründen getirirseniz fiyat n kadar olur?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.