Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide kapıda odeme varmı kapıda ödeme varsa ciddi alıcıyım
  • 40 Liralık kulakiçi tour varsa almak istiyorum.
  • Önceki yorumları okumadım malesef.Test etme imkanınız oldu mu bilmiyorum.Benim merak ettiğim şey Tour modelindeki kulaklık kumandasının 3. nesil İpod Shuffle'nin kontrollerini yerine getirip getiremediği.Eğer yerine getirebiliyor ise kumandalı modelden bir adet sipariş etmek istiyorum.Maliyetin artması hiç önemli değil.
  • kulaklıkta böyle bir özellik açma kapama butonu bulunmuyor... sadece kulaklık...bass ları , görüntüsü için alacaksanız ne ala yoksa almayın. ses güzel sadece kulaktan düşme sorunu yaşanıyor. tour L çak oluşu kırılmaları engellediği için uzun ömürlü olması bir artısı...
  • pm geldimi cevap lütfen
  • Arkadaslar selam herkese pek konuyla ilgilenemedim suan kulaklik mevcut degil yenileri 20gune gelecek bildiginiz uzere az getiriyorum artik hem dolar artti hem cinde urunlerin fiyati

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi akşamlar tour için pm alabilir miyim ? Ankaradaysan eldende alabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4ADET KIRMIZI 2 ADET BEYAZ TOUR STOKLARA GİRMİŞTİR HIZLI OLAN ALIR :) DİĞER PARTİ 1 AY SONRA GELECEKTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 21 Kasım 2014; 16:18:27 >
  • Satıcının herşeyi ile ilgisi ve sattığı ürünlerin kalitesi ile kesinlikle güvenilir. Beats wireless aldım. Ürün orjinal görüntüsüne çok yakın ve sesi muhteşem. Hiçbir sıkıntısı yok. Satıcıya teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue97

Satıcının herşeyi ile ilgisi ve sattığı ürünlerin kalitesi ile kesinlikle güvenilir. Beats wireless aldım. Ürün orjinal görüntüsüne çok yakın ve sesi muhteşem. Hiçbir sıkıntısı yok. Satıcıya teşekkür ediyorum.

Gule gule kullan hocam kulakliginizi test ettigimde basslardan kafam titriyordu son ses :) son gelen kulakliklar baya asti kendini...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıdan kırmızı tour almıştım bugün elime ulaştı.Daha önce Orijinal tour,urbeat kullanan biri olarak aralarında ciddi bir fark olmadığını söyleyebilirim. Ürünü görüntüsü için almak isteyenlerde gönül rahatlığıyla alabilir çünkü gerek kalite gerekse görüntü olarak fark etmek çok zor.
  • Terratex T kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin hocam :) diger arkadaslara hatirlatma 3adet tour kaldi malesef cok hizli satiliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla güzel ürünler ses kaliteside güzelse süper...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaştan kırmızı tour aldım. Gerçekten parasını hakeden bir kulaklık. Tavsiye ederim.
  • pm
  • Tour L jack + c talk mi görüyorum orada yoksa göz yanılması mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nz9 -- 16 Aralık 2014; 3:19:25 >
  • 1 adet kırmızı Tour için PM hocam...
  • Aldığım kırmızı tour kulaklığın etiketleri düştü. Dışarıda kullanılmaz artık.
  • gerçekten süpermiş :) takipte kalıyım pc yi topladığımda hemen alıcam bir tane:)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.