Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 40 tl lik tour lardan beyaz olanı varmı acaba elinizde
  • Ses olarak eski model beats kulakiçi olan mı iyi yoksa yeni model olan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MSAD

Ses olarak eski model beats kulakiçi olan mı iyi yoksa yeni model olan mı

pek fark yok yeni olan daha temiz ses veriyor
  • Güçlü bass olan hangisi benim için bass önemli

• Beats hastasiyim size iyilik icin urun getiriyom ayaklari falan da pek guzelmis satici kardez

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

Beats hastasiyim size iyilik icin urun getiriyom ayaklari falan da pek guzelmis satici kardez

Madem ayak yapiyoruz 2yil once dolar 1.8di simdi 2.50 bir kurus zam yaptik mi yok ? Eskiden her hafta elimde kulaklik oluyordu studio mxr pro simdi niye yok ? Basarim zammi getirtir satarim madem kari iyi 100den fazla kulaklik sattim madem talep var niye devam etmiyorum niye kari katlamiyorum? Beni bilen biliyorda iste 3 5 tane mesaji olan uyelere inandirici gelmiyorsa takmiyoruz zaten

• PM atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: citra

Beats hastasiyim size iyilik icin urun getiriyom ayaklari falan da pek guzelmis satici kardez

tabıkı urun getırıp zahmetıne katlanan adamın ılla bır menfaatı olacak bu dogal, adamın dedıgı merakım ve ılgım olan urunu getırıyorum ve ne getırıp sattıgımın bılıncındeyım demek ıstemıs.

Bence dırek yargılamadan once ılanın ılk baslama zamanına bır bakın sayfalar olmus. bırde adamın referanslarına bakın. kulaklıkla alakalı bırsuru olumlu referans mevcut.

adamın ılıgılı ve alakalı olması da cabası, ben demıyorum referanslar dıyor.

benımde hıc hazetmedıgım durum budur, adam kalkar 2. el bolumune yada foruma yıllarını verır, o referansları alana kadar canı cıkar ama kalkar herseyden anlayan bırı ne uyelık yılına nede referans sayısına bakmadan atıp tutar.

• shineon25 kullanıcısına yanıt
    hocam, şu 250 liralık pro için bana son fıyat/urun hk. kısa bılgı/ödeme seklı hakkında bır pm atarsan almak ıstıyorum.
  • Kardesim senden daha oncede beyaz tour almistim simdi de bir baska alisverisim daha olacak insAllah.

Acaba elinde urbeats denilen model var mi yoksa getirebilirmisin birde fiyat ne olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Kardesim senden daha oncede beyaz tour almistim simdi de bir baska alisverisim daha olacak insAllah.

Acaba elinde urbeats denilen model var mi yoksa getirebilirmisin birde fiyat ne olur

Selamlar artik kulaklik satisi yapmıyorum dolar yuzunden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Kardesim senden daha oncede beyaz tour almistim simdi de bir baska alisverisim daha olacak insAllah.

Selamlar artik kulaklik satisi yapmıyorum dolar yuzunden hocam

Saglik olsun hocam sagol

• evet arkadaşlar uzun süredir sizlere hizmet veremedim. Bunun sebebi ise ülkemizin mali durumu bu işe başladığımda dolar 1.8tl idi ve geldiğimiz en son nokta 2,90 3.00 bandı. Bu süre içinde hep kardan kıstım ve hiç bir şekilde zam yapmadım ama doların son zıplaması artık verdiğim emeğe değmemeye başladı. Şuan hiç bir şekilde studio temin edemiyorum bana maliyeti 110$ iken size ne kadara satabilirim hiç bir fikrim yok. Mixr pro detox ve tour modelleri uzun süre alalıklarla gelecek fiyatlarda sadece 5 10 tl lik bir artış söz konusu olabilir. Herkese iyi forumlar
  • shineon25 kullanıcısına yanıt
    Hosgeldiniz hocam iyi satislar

• quote:

evet arkadaşlar uzun süredir sizlere hizmet veremedim. Bunun sebebi ise ülkemizin mali durumu bu işe başladığımda dolar 1.8tl idi ve geldiğimiz en son nokta 2,90 3.00 bandı. Bu süre içinde hep kardan kıstım ve hiç bir şekilde zam yapmadım ama doların son zıplaması artık verdiğim emeğe değmemeye başladı. Şuan hiç bir şekilde studio temin edemiyorum bana maliyeti 110$ iken size ne kadara satabilirim hiç bir fikrim yok. Mixr pro detox ve tour modelleri uzun süre alalıklarla gelecek fiyatlarda sadece 5 10 tl lik bir artış söz konusu olabilir. Herkese iyi forumlar

Hocam ürünler gelince konu görsellerini de yenilerseniz süper olur.

Epeydir favorimdesiniz, alışverişim de oldu.
    Konu daha temiz gözükmeli:)

Hoş geldiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

evet arkadaşlar uzun süredir sizlere hizmet veremedim. Bunun sebebi ise ülkemizin mali durumu bu işe başladığımda dolar 1.8tl idi ve geldiğimiz en son nokta 2,90 3.00 bandı. Bu süre içinde hep kardan kıstım ve hiç bir şekilde zam yapmadım ama doların son zıplaması artık verdiğim emeğe değmemeye başladı. Şuan hiç bir şekilde studio temin edemiyorum bana maliyeti 110$ iken size ne kadara satabilirim hiç bir fikrim yok. Mixr pro detox ve tour modelleri uzun süre alalıklarla gelecek fiyatlarda sadece 5 10 tl lik bir artış söz konusu olabilir. Herkese iyi forumlar

Hocam ürünler gelince konu görsellerini de yenilerseniz süper olur.

Epeydir favorimdesiniz, alışverişim de oldu.
    Konu daha temiz gözükmeli:)

Hoş geldiniz.

Selamlar hocam :) pek anlayamadım dediğinizi gelen ürünler aynı değişmedi görselleri de kendilerine ait.. Elimde mevcut olmayan ürünleri de konuda duruyor çünkü bazı arkadaşlarımız özel sipariş olarak istiyor.. Bira daha açıklarsanız dediğinizi yapayım hocam. Görüşmek üzere

• beats pro modeli mevcutmu elinizde uzun zamandır arıyorum.
  • Bu arkadaş ile iphone 6 alışverişimiz oldu.. Arkadaşa referanslarına güvenip parayı yolladım o da söz verdiği gibi kargoyu yolladı buraya kadar bir sıkıntı yok ama sonrasında kargo geldi içini açtım

Şarj aleti ve usb si orjinal değil kulaklığı bilmiyorum ama sanırım o da değildir ama neyseki telefon orjinal ama bu numralardan sonra korkuyorum telefona hattımı takmaya..

Arkadaşı 4-5 gündür arıyorum mesaj atıyorum pm atıyorum ama cevap yok.. buradan cevap vermesini bekliyorum.. umarım verir..

Olurda cevap vermemeye devam ederse hakkımı helal etmiyorum..

Kesinlikle referanslarına güvenip alışveriş yapmayın.. elden kontrol ederek alışveriş yapın..
  • Beats tour var mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.