Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • portakalları sanalpazar sitesinden alamıyormuyuz ilan yokta çeklerimiz var değerlendirelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

portakalları sanalpazar sitesinden alamıyormuyuz ilan yokta çeklerimiz var değerlendirelim..

Hocam,

Kusura bakmayın ilan süresi bittiğinden kapanmış. Şuan 5 adet ürünümüz sanalpazar mağazamızda aktif durumdadır.
    İyi alışverişler.

Sanalpazar Mağaza Linki
  • lutfen n11 den satis yapiniz..
  • portakala zam mı geldi 28.50 görünüyor sanalpazar
  • N11 de satışlarınız olsa sıkmalık 20 kg alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanalpazar komisyon oranları nedeniyle 28.5 TL bilgilerinize.

• takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevren

Finike portakalı meşurdur dedim denemek amaçlı bi 9 kilo aldım.
    Almaz olaydım. arkadaşım bukadar lezzetli portakalı nasıl yetiştirdiniz siz yahu. mandalin çok iyidi ama bu bi başka kardeşim. ayıptır. günahtır. insanları bağımlı yapacaksınız. ya siteniz kapanırsa ben nerden alacam bu portakalı.
    velhasıl. elinize emeğinize sağlık. ben ömrümde sizinki kadar lezzetli portakal yemedim.

Sayın müşterimiz portakallarımız her eve lazım herkes tatlı bol sulu portakal yemenin ayrıcılığına varsın.

• N11 satışlarımız olacak ama nedense n11 firması hala bize dönüş yapmadı.En kısa zamanda başlarız.

• Tatlı limon varmı acaba,sizde varsa kaç lira ?

• Daha önce de minik narenciye paketi almış ve ailece çok beğenmiştik. Şimdi E367385 numara ile sipariş geçtim. Sanırım devamı da gelecek.

@finsera
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Daha önce de minik narenciye paketi almış ve ailece çok beğenmiştik. Şimdi E367385 numara ile sipariş geçtim. Sanırım devamı da gelecek.

@finsera

Sayın müşterimiz siparişiniz için teşekkür ederiz.Portakal yediğinize değecek.
    Saygılarımla iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finsera -- 22 Aralık 2013; 22:17:10 >
  • Şu n11 olayını bir halletseniz daha da yüklü siparişler gelecek ama neyse beklemedeyiz

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 bizde bekliyoruz sizin gibi en kısa zamanda sanırım açılır.
  • Marketlerde satılan Meysan marka 5 kg.lık ambalajdaki Finike Portakalı ile sizinki arasında ne fark var acaba?
  • Sanalpazar üzerinden mini naranciye paketini almıştım paketleme çok güzel kargo hızlı yorum için 1 haftadır ürünleri tüketiyorum.
    Daha 1 tane tadlı mandalina veya portakal rast gelmedi bana bunların hepsidemi mayhoş olur bu tadı hiçde sevmem sırf çöpe atılmasın diye leblebi ve fındık ile tüketiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Marketlerde satılan Meysan marka 5 kg.lık ambalajdaki Finike Portakalı ile sizinki arasında ne fark var acaba?

Hocam,

Söylemiş olduğunuz markaya adını veren Meysan, Finike'de bulunan bir portakal işleme ve paketleme fabrikasının adıdır.
    Fark olarak sorduğunuz eğer tat ise Meysan'ın satmış olduğu ürünler için etik olarak iyi veya kötü diyebilmem mümkün değildir.
    Ayrıca Meysan Finike'nin birçok farklı bölgesinden portakal alımı yapmaktadır.
    Eğer sorduğunuz işlem görüp görmemesi ise Meysan tarafından portakallarının bir çoğuna sarartma ve mumlama işlemi yapılmaktadır.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    İyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

Sanalpazar üzerinden mini naranciye paketini almıştım paketleme çok güzel kargo hızlı yorum için 1 haftadır ürünleri tüketiyorum.
    Daha 1 tane tadlı mandalina veya portakal rast gelmedi bana bunların hepsidemi mayhoş olur bu tadı hiçde sevmem sırf çöpe atılmasın diye leblebi ve fındık ile tüketiyorum.

Sayın müşterimiz,

Öncelikle sizi memnun edemediğimiz için açıkcası üzgünüz.
    Açıkcası ürünlerin tadı konusunda yapılan farklı yorumlar bizi de şaşırttı.
    Bugüne kadar göndermiş olduğumuz tüm portakal ve mandalinalar aynı bahçenin ürünleri ve içlerinden en kaliteli ve olgun olanlarını seçerek gönderim yapıyoruz.
    Sağlıcakla kalın.
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

Sanalpazar üzerinden mini naranciye paketini almıştım paketleme çok güzel kargo hızlı yorum için 1 haftadır ürünleri tüketiyorum.

Hocam portakal zaten şeker kıvamında olmaz.
    En tatlı olan bahçeden topluyoruz. Ama herkesin damak tadı farklıdır. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.