Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turunç reçelimiz tanıtım süresi boyunca ücretsiz kargo olacak şekilde satışa açılmıştır.
    Stok tutulmamakta gelen siparişe göre haftalık yapılmaktadır.
    Ev yapımıdır. Herhangi bir koruyucu madde içermez.
    1 kg Turunç Reçeli

1 kg Ev yapımı Nar Ekşisi 33 TL yerine 25 TL ve ücretsiz kargo fırsatıyla.

Net: 940 - 950 gr civarındadır.

1 kg Nar Ekşisi

Sanalpazar 1 kg Nar Ekşisi
    n11 Nar Ekşisi

Nar ekşilerimiz;

%100 doğal, katkısız ve ev yapımıdır. Çevre köylerimizde tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır.
    Koyu kahverengi(siyaha yakın) renkte ve tatlı nar ekşisidir.

N11 Mağazamız
    http://www.n11.com/gelismis-magaza/finsera

Sanalpazar Mağazamız
    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Finsera__u931149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flycat2002 -- 17 Mart 2014; 14:59:50 >

• link ?
  • Gerçek nar ekşisi ise fiyat iyi üstelik kargo ücrestsizmiş ama asıl anlamadığım kargo bu ürünü nasıl kabul ediyor.

Bu arada nar ekşisi sosu dedikleri zerzevat gdo'lu mısırlardan üretilen glikoz veya fruktoz şurubu içermektedir. Aslında tehlikeli çünkü şeker olduğunu hissettirmeden insana bol miktarda şeker yediriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

1 kg Ev yapımı Nar Ekşisi 33 TL yerine 25 TL ve ücretsiz kargo fırsatıyla.

Net: 940 - 950 gr civarındadır.

1 kg Nar Ekşisi

Nar ekşilerimiz;

%100 doğal, katkısız ve ev yapımıdır. Çevre köylerimizde tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır.
    Koyu kahverengi(siyaha yakın) renkte ve tatlı nar ekşisidir.

Ayrıca 25 TL ve üzeri ücretsiz kargo fırsatıyla diğer ürünlerimizinde tadına bakabilirsiniz.

tadı marketlerde satılan nar ekşisinden farklımıdır bu ev yapımı nar ekşisinin.nar ekşisi deniliyor hiç ekşi tadı almıyoruz marketlerde satılanların.kemal kükrerin sos olmayan nar ekşisi adı altında satılan ürününü kullanıyorum 1 2 yıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Gerçek nar ekşisi ise fiyat iyi üstelik kargo ücrestsizmiş ama asıl anlamadığım kargo bu ürünü nasıl kabul ediyor.

Bu arada nar ekşisi sosu dedikleri zerzevat gdo'lu mısırlardan üretilen glikoz veya fruktoz şurubu içermektedir. Aslında tehlikeli çünkü şeker olduğunu hissettirmeden insana bol miktarda şeker yediriyor.

kesinlikle haklisiniz. marketlerde satilan butun urunlerde glikoz surubu var. annemlerin kendi yaptiklari nar eksisiyle uzaktan yakindan ilgileri yok ne yazik ki.

parasiyla bile gercegini alamayacagimiz durumlara geldik yazik gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Marketlerde satılan bir çok nar ekşisinde arkadaşların söylediği gibi glikoz şurubu vs. bulunmaktadır.
    Zaten üzerlerinde de nar ekşili sos yazmaktadır.
    Ürünlerimiz tatlı hicaz narlardan yapıldığı için tatlıdır. Çok hafif ekşiliği vardır.
    Rengi ve kıvamı koyudur. Bu koyuluk kaynatma ile alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

Tamamen orjinal nar ekşisiniz bu fiyatlara olması imkansız yapan çevrem var ordan biliyorum maliyeti bile bundan çok fazla

Hocam,

Nar ekşileri birçok nar çeşidinden yapılmaktadır.
    Küçük ve ekşi narlardan yapılan ekşilerin fiyatı biraz daha pahalıdır. Çünkü çok fazla üretimi yapılmamaktadır.
    Tatlı nar ekşileri Hicaz narlardan yapıldığı için fiyat olarak biraz daha uygundur.
    Sonuçta şiseleme ve sunumda fiyatı artıran özelliklerdir.
    Anlayışınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi ama markette satılan nar ekşisi de zaten 6 lira.. üstelik son derece lezzetli. fethiye de mendos gıda da 6 liraya alabilirsiniz.(Üstelik faturalı )... Akdeniz bölgesinde diğer illerde de pek farklı değildir..

Bu 25 lira çok fazla iken, birde fiyat ucuzmuş gibi yazılar ilginç olmuş.

Narın maliyeti nedir ? bileniniz var mı ? ihracatlık nar bile üreticide 40 kuruş .. nar ekşisini zaten çatlak narları kullanarak yaparlar genelde.. dolayısı ile kg fiyatı 10 kuruş gibi bir rakamdır.. Amacımız kimsenin ticaretini baltalamak değil ama 1 litre nar ekşisine 25 lira demek de biraz fazla.. üstelik birde 25 liraya ucuz denilince..........

Forumların amacı doğruyu iyiyi bulmak. Bende bu düşünce ışığında kendi doğrularımı yazdım. Yoksa bu işin ne ticaretini yapıyorum ne satıcıyı tanıyorum .. Hiç ilgim alakam yok. Ama yaşadığım bölge de yer gök her yer nar ağacı dolu. üreticilerle sürekli bir aradayım. fiyatları son hali ile yakından bildiğim gibi nar ekşisinin tüm yapım aşamalarına vakıfım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

iyi ama markette satılan nar ekşisi de zaten 6 lira.. üstelik son derece lezzetli. fethiye de mendos gıda da 6 liraya alabilirsiniz.(Üstelik faturalı )... Akdeniz bölgesinde diğer illerde de pek farklı değildir..

Narın maliyeti nedir ? bileniniz var mı ? ihracatlık nar bile üreticide 40 kuruş .. nar ekşisini zaten çatlak narları kullanarak yaparlar genelde.. dolayısı ile kg fiyatı 10 kuruş gibi bir rakamdır.. Amacımız kimsenin ticaretini baltalamak değil ama 1 litre nar ekşisine 25 lira demek de biraz fazla.. üstelik birde 25 liraya ucuz denilince..........

Forumların amacı doğruyu iyiyi bulmak. Bende bu düşünce ışığında kendi doğrularımı yazdım. Yoksa bu işin ne ticaretini yapıyorum ne satıcıyı tanıyorum .. Hiç ilgim alakam yok. Ama yaşadığım bölge de yer gök her yer nar ağacı dolu. üreticilerle sürekli bir aradayım. fiyatları son hali ile yakından bildiğim gibi nar ekşisinin tüm yapım aşamalarına vakıfım.

hocam hakiki nar ekşisini öyle markette falan bulamazsınız hele 6 tlye imkansız :-) ben hataylıyim bir çok yemek salatada orjinal ev yapımı nar eksisi kullanırız biz ve bunları 30 tl gibi en uygun fiyattan akrabalarımizdan alırız 25 tl uygundur yani ama kalitesini ölçmek gerek bir damla alınca ağzına gözün kapanıp ağzın yüzün buruştuyo eğer en kalitelisi yani küçük ve ekşi narla yapılanidir ha arkadaşın dediği gibi hicaz narla yapılanlari da var onlardan daha çok ürün elde edilir ama çok ekşi olmaz yinede kemal kükrerin 25 tlye satılan nar ekşisinden iyi olur hocam :-)

• eğer tamamen organikse iyi fiyatmış
  • Ben sanalpazar üzerinden 10 TL cüzdana yüklendiğinde bu nar ekşisinden aldım. Evde aynı anda marketten aldığımız bir nar ekşisi ile karşılaştırma imkanım da oldu. İkisinin arasında dağlar kadar fark var gerçekten. Kıvam olarak da tad olarak da arkadaşın sattığı bu ürünün doğal olduğu her halinden belli... Ben tavsiye ederim.
  • quote:

iyi ama markette satılan nar ekşisi de zaten 6 lira.. üstelik son derece lezzetli. fethiye de mendos gıda da 6 liraya alabilirsiniz.(Üstelik faturalı )... Akdeniz bölgesinde diğer illerde de pek farklı değildir..

hocam bu işi yapan tanıdıklarım 1 kasa küçük nardan 1,5 litre çıktığını söylüyor yani maliyeti bile geçiyor 25 lirayı. Biz bedava yiyoruz o ayrı

• Hatayda hakiki nar ekşisi kilosu 20 liradan satılıyor. Daha geçen gün aldım. Sos başka şey karıştırmayalım. Kaynaya kaynaya ancak çıkıyor.

• Bu blogu takip ederim. Okumak isteyenler için ev yapımı nar ekşisi:

http://cafefernando.com/turkce/firinda-nar-eksisi/
  • Ben denemek istiyorum sanalpazar üzerinden satış imkanınız olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Ben denemek istiyorum sanalpazar üzerinden satış imkanınız olursa.

Hocam,

Sanalpazar linkimiz aşağıdadır.
    Afiyet olsun.
    1 kg Nar Ekşisi
  • hocam sanal pazardan satarken fiş kesiyormusunuz bu arada bi ara bende sırf denemek için alabilirim ikimizde gıda ürünü satıyoruz hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stewie G.

hocam sanal pazardan satarken fiş kesiyormusunuz bu arada bi ara bende sırf denemek için alabilirim ikimizde gıda ürünü satıyoruz hayırlı satışlar

Hocam

Tüm ürünlerimizde fatura kesilmektedir.Sanalpazar üzerinden olan satışlarımızda buna dahildir.
    İyi dilekleriniz için teşekkürler.iyi alışverişler.
  • banada fiyat, şimdiye kadar hiç nar ekşisi tatmadığım için fazla gibi geldi, ama 15 kilo nardan 1 kilo ekşi çıkıyorsa normal sayılır.bu sene bayramda köyde 2-3 gün nar topladık çatlak olanları gönderdiler ekşi yapmaya, ayrıca bu sene nar pek para etmedi galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

quote:

hocam bu işi yapan tanıdıklarım 1 kasa küçük nardan 1,5 litre çıktığını söylüyor yani maliyeti bile geçiyor 25 lirayı. Biz bedava yiyoruz o ayrı

Hocam yanlışa anlamayın ama bilir kişi olarak bilgi vermişsniz artık bilerek yada bilmeyerek söylediğinizden şu çıkıyor 25 tl ye nar ekşisi olmaz bu satılan bile katkılı,haksızmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 27 Ekim 2013; 18:24:29 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.