Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k35

quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

iyi ama markette satılan nar ekşisi de zaten 6 lira.. üstelik son derece lezzetli. fethiye de mendos gıda da 6 liraya alabilirsiniz.(Üstelik faturalı )... Akdeniz bölgesinde diğer illerde de pek farklı değildir..

Bu 25 lira çok fazla iken, birde fiyat ucuzmuş gibi yazılar ilginç olmuş.

Narın maliyeti nedir ? bileniniz var mı ? ihracatlık nar bile üreticide 40 kuruş .. nar ekşisini zaten çatlak narları kullanarak yaparlar genelde.. dolayısı ile kg fiyatı 10 kuruş gibi bir rakamdır.. Amacımız kimsenin ticaretini baltalamak değil ama 1 litre nar ekşisine 25 lira demek de biraz fazla.. üstelik birde 25 liraya ucuz denilince..........

Forumların amacı doğruyu iyiyi bulmak. Bende bu düşünce ışığında kendi doğrularımı yazdım. Yoksa bu işin ne ticaretini yapıyorum ne satıcıyı tanıyorum .. Hiç ilgim alakam yok. Ama yaşadığım bölge de yer gök her yer nar ağacı dolu. üreticilerle sürekli bir aradayım. fiyatları son hali ile yakından bildiğim gibi nar ekşisinin tüm yapım aşamalarına vakıfım.

hocam bu işi yapan tanıdıklarım 1 kasa küçük nardan 1,5 litre çıktığını söylüyor yani maliyeti bile geçiyor 25 lirayı. Biz bedava yiyoruz o ayrı

Hocam yanlışa anlamayın ama bilir kişi olarak bilgi vermişsniz artık bilerek yada bilmeyerek söylediğinizden şu çıkıyor 25 tl ye nar ekşisi olmaz bu satılan bile katkılı,haksızmıyım ?

Alıntıladığınız arkadaş küçük narlardan bahsediyor, başlık sahibi ise daha büyük olan Hicaz narlarından. Dolayısıyla küçük olanların maliyeti daha pahalı oluyor, yani buradan satılan nar ekşisinin katkılı olduğu anlamı çıkmıyor...

• Nar ekşisi fena değil hilesi hurdası yok ama tatlı nardan yapmışlar.
    O değilde okitsu mandalina çok lezzetli çıktı. 2 yaşındaki kızıma bile yedirebildim...
  • evde olmasaydı çoktan siparişi geçmiştim. adamın malları parasını hak eden kalitede.tebrikler..
  • ben bu işin içindeyim. evimde nar ekşisi eksik olmaz. dünyanın hiçbir yerinde 6tlye nar ekşisi alınmaz. hayırlı satışlar. fiyat çok uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevren

Nar ekşisi fena değil hilesi hurdası yok ama tatlı nardan yapmışlar.
    O değilde okitsu mandalina çok lezzetli çıktı. 2 yaşındaki kızıma bile yedirebildim...

Hocam,

Sizlerin yorumları ile hizmet kalitemizi ve müşterilerimizin memnuniyetini daha da artırmaya çalışıyoruz.
    İyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.
  • piyasadaki nar ekşileri=glikoz+limon tuzudur.kendinizde yapabilirsiniz yani.

nerdenmi biliyorum üretimde çalışan arkadaşım var (hepsinde varmı derseniz onu bilemem ama 20 ve altında satılan ürünlerde azda olsa vardır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Hatayda hakiki nar ekşisi kilosu 20 liradan satılıyor. Daha geçen gün aldım. Sos başka şey karıştırmayalım. Kaynaya kaynaya ancak çıkıyor.

Geçen hafta İskenderun'da köylülerden 22 TL'ye aldık kilosunu.

Eğer gerçek nar ekşisi ise Kargo dahil 25 TL'ye bedava !

Sadece denemek amacıyla 1 kg alıp köylülerden aldığımızla karşılaştırıp görüşümü yazacağım.

6 TL'ye satılanlar ne nar ekşisi, ne sosu olabilir, olsa olsa kanserojen maddelerle dolu uydurma şeylerdir.
  • 25 TL Fiyatı normal fiyatı.

Her sene Antakya da (Arsuz) köyden alırım. %100 katıksız ve doğal. Bizzat gidip yapılışını bile göre bilirsiniz. Zaten bu aralar sezon açıldı. Heryerde 25 TL ye gerçek nar ekşisi bulabilirsiniz. Ptt ile gönderiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 28 Ekim 2013; 10:45:37 >
  • Hocam,

Nar ekşilerinde şu konuya dikkatinizi çekmek isterim.
    Göndermiş olduğumuz nar ekşilerimiz tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır.
    Küçük ve ekşi narlardan yapılan nar ekşilerinin fiyatı, tadı ve kıvamı bizimkilerden farklıdır.
    Sattığımız ürünlerin fiyatının uygun olmasının bir başka nedeni de marka olmaması, ve sunulan şisenin cam ve hediyelik özel şişelerden olmamasındandır.

Bunları çok ekşi bir tat beklemeyin diye söylüyorum.
    Mesela ben küçük ekşi narlardan yapılanları sevmiyorum.
    Bana çok ekşi geliyor tadı. Ancak damak tadı kişiden kişiye göre de değişmektedir.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Ben de almayi düşünüyorum,tatli nar oldugu icin tadi tamamen tatli mi yoksa az da eksiligi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Hocam,

Nar ekşilerinde şu konuya dikkatinizi çekmek isterim.
    Göndermiş olduğumuz nar ekşilerimiz tatlı hicaz narlardan yapılmaktadır.
    Küçük ve ekşi narlardan yapılan nar ekşilerinin fiyatı, tadı ve kıvamı bizimkilerden farklıdır.
    Sattığımız ürünlerin fiyatının uygun olmasının bir başka nedeni de marka olmaması, ve sunulan şisenin cam ve hediyelik özel şişelerden olmamasındandır.

Bunları çok ekşi bir tat beklemeyin diye söylüyorum.
    Mesela ben küçük ekşi narlardan yapılanları sevmiyorum.
    Bana çok ekşi geliyor tadı. Ancak damak tadı kişiden kişiye göre de değişmektedir.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

hocam küçük ve ekşi olan türden yapılmışı varsa fiyat farkı olsa dahi alalım, onu neden satışa sunmuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Ben de almayi düşünüyorum,tatli nar oldugu icin tadi tamamen tatli mi yoksa az da eksiligi var mi

Hocam,

Tamamen tatlı değil hafif bir ekşiliği vardır.
    Küçük ekşi narlar kadar ekşi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

hocam küçük ve ekşi olan türden yapılmışı varsa fiyat farkı olsa dahi alalım, onu neden satışa sunmuyorsunuz?

Hocam,

Küçük ve ekşi narlar çok fazla bulunan bir tür değildir. Fiyatları da bu yüzden pahalıdır.
    Bizim bulunduğumuz çevrede de bildiğim kadarıyla çok fazla bu tür nardan yetişmemektedir.
    Eğer çevremizde kaliteli ve güvenilir bir şekilde yapan birilerini bulabilirsek onu da satışa sunmayı düşünüyoruz.
    İyi alışverişler.
  • En güzeli ekşi ve tatlı olanı bir arada olanıdır. Tamamen ekşi olanı limon tuzu gibi olur. Yediklerinizin tadını kaçırır. Tamamen tatlı olması da hoş olmaz. Şekerli bir tat gelir ağzınıza. Ama az ekşi az tatlı karışım olursa on numara olur. Çok küçük değilde orta boy narlar vardır. Onlar ekşi tatlı karışık olur. En güzel nar ekşisi ondan yapılır.
  • Biz, Kemal Kükrer'in Nar Ekşisi(sos olmayan) var, onu kullanıyoruz ve tadından da gayet memnununuz. Ikili fiyatı (2X250ml) 11,45 TL

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/9384890-30341-kemal-kukrer-nar-eksisi-250-ml-2-li

Bunun sizin sattığınızdan ne farkı var?

• Benim aradığım tam böyle bir şey.Tabiki doğal bir şekilde üretilmiş.Bu konuyla ilgili bilginiz varsa PM alabilirim.
    Yoksa kendim bu işe girişecem:)
  • Çeşit çeşit nar ekşisi için şu sayfaya bakın. Bütçenize göre size yakın olan ile göre değerlendirin. http://www.gidaambari.com/arama.php?KID=22
  • sebze meyve takviminizde ekim ayında starking elma da gözüküyor.onu neden satmıyorsunuz?

@flycat2002
  • Tamda nar ekşisi arıyordum. Bu malum marketlerde olan nar ekşisi değil karamel ve glikoz şurubu ...yani zehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

sebze meyve takviminizde ekim ayında starking elma da gözüküyor.onu neden satmıyorsunuz?

@flycat2002

Hocam

Elma şuanda dalında olmadığı için ayrıca elma bahçeleri ile aramızdaki mesafe 90 km olduğu için tedarik edemiyoruz.Ama önümüzdeki yılda bu sıkıntı ları gidermek için gerekli çalışmaları yapıcaz. Anlayışınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.