Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clamp

pek bahsetmemişsiniz ama resimden anlaşılan sizin domatesler portakal boyutlarında
    kokteyl domates ceviz büyüklüğünde falan olmazmı

Hocam,

Ilk mesajdaki resme bakarsaniz kokteyl domatesin yaninda 1 adet pinpon topu vardır.
    İyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

hocam merhabalar
    yorumlara dayamadım aldım bir adet bende, çok seviyorum nar ekşisini
    bugün yollarsınız değil mi kargoya verirsiniz?

Hocam,

Siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Siparişiniz bugün kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.

Hocam aras kargo ya rağmen şimdi aldım kargoyu.

Burda buca şubesinde 2 sabit 2 cep no ları var toplam 4 adet tel no ları var. Ya arkadaş birine cevap verin ya! yok böyle birşey.

Neyse birde 19.30 da msj atıyorlar kargonuzu adresten dolayı teslim edemedik diye. Yalana bak yetiştiremedik diyemediklerinden birde suçu bana atıyorlar.

Gittim arabayla 20.00 de kendim aldım.

Kargo özenle hazırlanmış. Çok teşekkürler. kutunun içine akarsa diye koyduğunuz kağıt çok iyi olmuş çünkü her nekadar şişeyi sağlam bir poşetle sarmış bile olsanız yaklaşık 1 çay bardağı kadar kapağından akmış. Olabilir böyle ufak kazalar normal.

İçine koyduğunuz ufak hediyeler beni çok mutlu etti. :) Çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Nar ekşisine pahalı diyenler içinse, bu fiyata (kargo dahil) doğal nar ekşisi bulmak gerçekten çok zor ( tanıdıkları olmayan için)

Tadı ise güzel mayhoş ekşili tatlılı güzel bir lezzet.

Son bir sorum olucaktı, nardan başka hiçbir eklenti madde yok değil mi ? Kıvamı çok yerinde o yüzden aklıma geldi mazur görün :)

Kalite güzel, hizmet güzel teşekkür ederim. Bu forumda bizlere bir şey beğendirmek zordur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

hocam merhabalar
    yorumlara dayamadım aldım bir adet bende, çok seviyorum nar ekşisini
    bugün yollarsınız değil mi kargoya verirsiniz?

Hocam,

Siparişiniz için teşekkür ederiz.
    Siparişiniz bugün kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.

Hocam aras kargo ya rağmen şimdi aldım kargoyu.

Burda buca şubesinde 2 sabit 2 cep no ları var toplam 4 adet tel no ları var. Ya arkadaş birine cevap verin ya! yok böyle birşey.

Neyse birde 19.30 da msj atıyorlar kargonuzu adresten dolayı teslim edemedik diye. Yalana bak yetiştiremedik diyemediklerinden birde suçu bana atıyorlar.

Gittim arabayla 20.00 de kendim aldım.

Kargo özenle hazırlanmış. Çok teşekkürler. kutunun içine akarsa diye koyduğunuz kağıt çok iyi olmuş çünkü her nekadar şişeyi sağlam bir poşetle sarmış bile olsanız yaklaşık 1 çay bardağı kadar kapağından akmış. Olabilir böyle ufak kazalar normal.

İçine koyduğunuz ufak hediyeler beni çok mutlu etti. :) Çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Nar ekşisine pahalı diyenler içinse, bu fiyata (kargo dahil) doğal nar ekşisi bulmak gerçekten çok zor ( tanıdıkları olmayan için)

Tadı ise güzel mayhoş ekşili tatlılı güzel bir lezzet.

Son bir sorum olucaktı, nardan başka hiçbir eklenti madde yok değil mi ? Kıvamı çok yerinde o yüzden aklıma geldi mazur görün :)

Kalite güzel, hizmet güzel teşekkür ederim. Bu forumda bizlere bir şey beğendirmek zordur.

Hocam,

Kargo kaynaklı sıkıntı için biz özür dileriz. Kıvamı konusundaki sorunuzu şöyle cevaplayayim. Nar eksisindeki kivam kaynatmayla alakalıdır. Ne kadar kaynatirsaniz o kadar koyu ve kıvamlı olur. En azından bizim sattiklarimiz bu şekilde üretiliyor. Içiniz rahat bir şekilde tuketebilirsiniz. Forumda gerçekten satış yapmak zor ve bunun farkındayız. Bunun için ürünlerle ilgili yeterince bilgi vermeye ve hiçbir şey saklamadan satış yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşların yorumları ve istekleri de bizlere yol gösteriyor.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abavf

quote:

Orijinalden alıntı: pompacinin-intikami

quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

iyi ama markette satılan nar ekşisi de zaten 6 lira.. üstelik son derece lezzetli. fethiye de mendos gıda da 6 liraya alabilirsiniz.(Üstelik faturalı )... Akdeniz bölgesinde diğer illerde de pek farklı değildir..

Bu 25 lira çok fazla iken, birde fiyat ucuzmuş gibi yazılar ilginç olmuş.

Narın maliyeti nedir ? bileniniz var mı ? ihracatlık nar bile üreticide 40 kuruş .. nar ekşisini zaten çatlak narları kullanarak yaparlar genelde.. dolayısı ile kg fiyatı 10 kuruş gibi bir rakamdır.. Amacımız kimsenin ticaretini baltalamak değil ama 1 litre nar ekşisine 25 lira demek de biraz fazla.. üstelik birde 25 liraya ucuz denilince..........

Forumların amacı doğruyu iyiyi bulmak. Bende bu düşünce ışığında kendi doğrularımı yazdım. Yoksa bu işin ne ticaretini yapıyorum ne satıcıyı tanıyorum .. Hiç ilgim alakam yok. Ama yaşadığım bölge de yer gök her yer nar ağacı dolu. üreticilerle sürekli bir aradayım. fiyatları son hali ile yakından bildiğim gibi nar ekşisinin tüm yapım aşamalarına vakıfım.

+1453
    olay budur...

Malasef sizin gibi nar ekşisini bilmeyenler yüzünden sahte ekşi satanlar köşe oluyor.

Markette 6 liraymış. Ben size 4 liraya da üretirim, yeter ki bas glikoz şurubunu bas sitrik asiti. Markette 6 liraya satılanın içinde dörtte bir oranında nar ekşisi varsa öpüp başınıza koyun.

Sektörün önde gelen markaların birinin etiketini okumuştum 2 yıl önce sanırım adam hiç olmazsa içindeki nar ekşisi oranını yazmıştı diğerleri onu da yazmıyor. Adam üçte biri nar ekşisi diğer kısmı kimyasal olmak üzere kilosu 28 TL ye satıyordu.

Örnek verilen markette 6 lira olsa markete gelişi 4,5 ve aşağısıdır. 50 kuruş kdv olsa geriye 4 kalır. Bu adam hadi 1 TL kar etsin. Paketleme falan derken 3 TL ve aşağısına mal emek zorunda. 3 TL ye Türkiye de değil 1 kg nar suyunu zor bulursunuz.

Buradan sizin gibi hesap uzmanlarına çağrı yapıyorum, değil 6 lira 10 lira vereceğim bana 1 ton hakiki nar ekşisi bulun. Parasını peşin vereceğim nakliye de bana ait.

Ayrıca nar ekşisi dediğin ekşi olur. tatlı nardan ekşi olmaz olsa olsa pekmez olur. Adı ekşi zaten bunun. Yıllar önce nar ekşisi sattığım kadın sattığım ekşi "ekşi" dedi pek beğenmedi neymiş tatlı olacakmış. Tatlı isteyen adam gider pekmez alır nar ekşisiyle işi olmaz. İşte böyle nar ekşisinden anlamayanlara laf anlatmak zor.

Arkadaş dürüst davranıyor hiç olmazsa açık açık yazmış tatlı nardan üretim diye.

Orjinal nar ekşisi köyünde 20-25 e satılıyor. Bence gayet de ucuz. 2 kg alsan dünyaya yeter. Onun verdiği lezzeti verecek başka bir şey yok çünkü. Dolmasını yiyen hayran kalıyor.Ne kullandın diyor. Ben de sizin gibi ucuz nar ekşisi arayan ve ekşiden anlamayanlara gidin marketten alın diyorum. Ancak meraklısına veriyorum.

Uyanık arkadaşlara bir tavsiye vereyim, sahte malı sorun etmeyenlere de. Alın 3 kg glikoz şurubunu, veya marketten sahte pekmezi, içine 1 kaşık limon tuzunu eritip atın/kaynatın alın size ucuz nar ekşisi.

Siz sahte şey yemeyi göze aldıktan sonra ucuzlukta sınır yok.

kardeş ben bu işin membaındayım memleketim nar cenneti ,
    senin gibi organik adı altında 5 liralık nar ekşisine 25 lira verenler olduğu sürece bu satıcılar köşe oluyor
    tereciye tere satmaya kalkma sana 10 liradan tonlarca nar ekşisi bulurum bilmiş bilmiş konuşma.

• Nar ekşisi kalmadı mı? Sanalpazar ilanınızdan alım yapılamıyor?
  • 11,5 yerine 6 tl. vay be domatese bak be. yıllar önce traktörlerde yol kenarlarına dökülürdü. ağustos oldu mu 25 30 kuruş a giderdi kilosu. şaka gibi ya. dün çikita muz aldım bim den 2,8 tl kilosu. bu ta ekvadordan domiikten gremilerle geliyor gemi parasıydı gümrüktü şuydu buydu derken adamlar 2,8 tl ye satabiliyorlar. demek ki bu 6 liralık domatesin artık nasıl masarafı varsa yada artık nasıl fahiş bi kar elde ediliyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

Nar ekşisi kalmadı mı? Sanalpazar ilanınızdan alım yapılamıyor?

Hocam,

İlan süresi dolmuş. Şimdi düzelttim tekrar deneyebilirsiniz.
    İyi alışverişler.

• nar ekşisi geldi, gelir gelmez tadına baktım, ayak üstü tattım ama sanki markettekilerle aynı gibi geldi tadı, tam olarak deneyelim hele öyle kesin yorum yaparız bu şekilde dediğim gibi net bir ifade kullanmak çok zor.., bir de ablamlara birisi getirmiş köyden onunla kıyaslıyacam... teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

11,5 yerine 6 tl. vay be domatese bak be. yıllar önce traktörlerde yol kenarlarına dökülürdü. ağustos oldu mu 25 30 kuruş a giderdi kilosu. şaka gibi ya. dün çikita muz aldım bim den 2,8 tl kilosu. bu ta ekvadordan domiikten gremilerle geliyor gemi parasıydı gümrüktü şuydu buydu derken adamlar 2,8 tl ye satabiliyorlar. demek ki bu 6 liralık domatesin artık nasıl masarafı varsa yada artık nasıl fahiş bi kar elde ediliyorsa

Hocam bir üretici olarak bir kaç bilgi verme gereği duydum.ürünlerin nasıl yetiştiği ile ilgili bir bilginiz yok sanırım. Kısaca gübre fiyatları akaryakıt fiyatlarının ne durumda olduğu bir gerçek.Ayrıca kokteyl domates ile normal domates farklı fiyatlarda çiftcinin halini bilen bilir.iyi günler.

• Her yerde 5-6 liradan satılan kokteyl domatesi burada sıcak diye sunmak bence doğru değil.
  • istanbulsporlu kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Ben sanalpazar üzerinden 10 TL cüzdana yüklendiğinde bu nar ekşisinden aldım. Evde aynı anda marketten aldığımız bir nar ekşisi ile karşılaştırma imkanım da oldu. İkisinin arasında dağlar kadar fark var gerçekten. Kıvam olarak da tad olarak da arkadaşın sattığı bu ürünün doğal olduğu her halinden belli... Ben tavsiye ederim.

ilk mesaj 27 ekim 12:53 te sizin cevabınız 27 ekim 14:11 de. Yani 1 saat 18 dakika içerisinde siparişi verdiniz, ürün kargolandı, kargo geldi, ürünü ürünü kullandınız, evdeki ile kıyasladınız ve bilgisayarı açarak cevap yazdınız.
    ikinci bir ihtimal var ki bu size biraz daha uymakta. siz bu ürünü daha önceden aldınız, kullandınız ve evdeki ile karşılaştırdınız. daha sonra konunun açılmasını beklediniz. konu açılınca zaten beklemekte olduğunuzdan kısa süre içerisinde ürün ile ilgili yorumunuzu yazarak bizleri aydınlattınız.
    bizi aydınlattığınızdan ötürü minnet duyuyor ve teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimusta -- 2 Kasım 2013; 14:17:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimusta

quote:

Ben sanalpazar üzerinden 10 TL cüzdana yüklendiğinde bu nar ekşisinden aldım. Evde aynı anda marketten aldığımız bir nar ekşisi ile karşılaştırma imkanım da oldu. İkisinin arasında dağlar kadar fark var gerçekten. Kıvam olarak da tad olarak da arkadaşın sattığı bu ürünün doğal olduğu her halinden belli... Ben tavsiye ederim.

ilk mesaj 27 ekim 12:53 te sizin cevabınız 27 ekim 14:11 de. Yani 1 saat 18 dakika içerisinde siparişi verdiniz, ürün kargolandı, kargo geldi, ürünü ürünü kullandınız, evdeki ile kıyasladınız ve bilgisayarı açarak cevap yazdınız.
    ikinci bir ihtimal var ki bu size biraz daha uymakta. siz bu ürünü daha önceden aldınız, kullandınız ve evdeki ile karşılaştırdınız. daha sonra konunun açılmasını beklediniz. konu açılınca zaten beklemekte olduğunuzdan kısa süre içerisinde ürün ile ilgili yorumunuzu yazarak bizleri aydınlattınız.

ilginç bir ayrıntı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thook

Her yerde 5-6 liradan satılan kokteyl domatesi burada sıcak diye sunmak bence doğru değil.

Hocam yukardaki yorumlara bakarsanız hal çıkış fiyatları ve link verdik sanırım yorumları okumadınız.

• Nedense bu arkadasi basindan beri samimi bulmadim, elma konusunda baya bi tartismamiz olmustu, hicbir actigi konuda ve hicbir urunde sicak firsatlik bisey goremedim, tabiki tercih meselesi, sadece nar eksisi icin niyetlenmistim,ama yukarda bi arkadasin yazdigi ile bugune kadarki dusuncelerimde yanilmadim..

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Nedense bu arkadasi basindan beri samimi bulmadim, elma konusunda baya bi tartismamiz olmustu, hicbir actigi konuda ve hicbir urunde sicak firsatlik bisey goremedim, tabiki tercih meselesi, sadece nar eksisi icin niyetlenmistim,ama yukarda bi arkadasin yazdigi ile bugune kadarki dusuncelerimde yanilmadim..

Hocam,

@antireis
    Keşke bu yorumu yazarken önceki yorumları okumuş olsaydınız.
    Merak etmeyiniz gerekli cevabı arkadaş foruma uğrayınca verecektir. Ayrıca biz Nar ekşisini sitemize koyalı yaklaşık 1 ayı geçti.
    Buraya Nar ekşisi konusunu yeni açtık. Hiç bu ihtimali düşünmeden müşterimizin yaptığı yorumunu şaibeli buluyorsunuz.

Ayrıca size bu konu sıcak fırsat gelmeyebilir. Unutmayın Türkiye sizin yaşadığınız yerden ibaret değildir. Ancak yukarıda satış yapılan firmaların linklerini vermemize rağmen hala sıcak fırsat değil diyorsunuz.
    Ayrıca 1 tane sipariş vermeden ürünü görmeden ne şekilde ve hangi kalite olduğunu bilmeden sadece fiyata endeksi yorum yapmanızdan açıkçası bizde hoşnut değiliz.

Aşağıdaki linki kontrol ettikten sonra lütfen bir daha düşünün.
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1555614-30021-domates-kokteyl-kg

Ek Bilgi:
    Şimdi üşenmedim gittim müşterimizin sipariş tarihine baktım. 17.10.2013'te sipariş vermiş. 2 günde elinde olsa 19 ekim yapar.
    Onun yorumu sizi tatmin etmediyse aşağıdaki linkten diğer yorumlara bakabilirsiniz.
    Aşağıdaki yorumlar bu forumdaki kullanıcılar tarafından yapılmıştır.

http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=931149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flycat2002 -- 2 Kasım 2013; 15:48:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimusta

quote:

17 Ekim'de sipariş verdiğim ürün hakkında burada konusunun açıldığını görünce 27 Ekim'de yorum yapmışım.

Bu da konunun kapak fotoğrafı olsun.

@hekimusta

• Sercan Hocam , bana 1 tane de tatlı Nar ekşisi ayarlayabilir misiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdin34

Sercan Hocam , bana 1 tane de tatlı Nar ekşisi ayarlayabilir misiniz ???

Hocam nar ekşisi olarak size göndermiş olduğumuz gibi var daha tatlısı ancak marketlerdeki soslardan ibarettir.Daha tatlısı yok ama daha ekşisi elimizde mevcut şuanda diğer arkadaşlar tamamen ekşisini istemişlerdi o yüzden onuda isteyen arkadaşlara gönderebiliriz. @ferdin34

• Kendince bisey izah etmeye calismissin, elma konusundaki celiskili ifadelerini cok iyi hatirliyorum, ve israrla soyluyorum kardesim durust ve samimi bir insan degilsiniz, selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Kendince bisey izah etmeye calismissin, elma konusundaki celiskili ifadelerini cok iyi hatirliyorum, ve israrla soyluyorum kardesim durust ve samimi bir insan degilsiniz, selametle...

Hocam buna tek başınıza sizmi karar veriyorsunuz.Amacınız belli insanların dürüst olup olmadıklarına siz nelere dayanarak karar verirsiniz.
    Size sıcak fırsat değildiye böyle düşündüğünüz belli biz hiç bir zaman çelişki içinde olmadık elimizde geldiğince herkese gayet yardımcı oluyoruz.Tabi alışveriş yapmayan birisi olarak
    gayet normal yargılamanız bizi Kişiye özel dalından ürün gönderiyoruz. Daha ne söyleyebiliriz ki neyse iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finsera -- 2 Kasım 2013; 19:37:34 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.