Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nar ekşisi siparişi vermeye karar vermişken domatesin 11.5 yerine 6 TL olduğunu görünce vazgeçtim. Ankara'da bütün pazarlarda kokteyl domatesi 4.5-6 TL arasında alabiliyoruz zaten. Bu indirim mağazaların müşteri düdükleme indiirmlerine benzemiş. Önce bindirim sonra %45 indirim yaptık gibi birşey olmuş. Bu fiyata internetten domates siparişi verecek olan varsa sadece afiyet olsun derim.
  • Bu arada siz en pahalısını bulup link koymuşsunuz ya buyrun size link:
    http://www.herkesemeyvesebze.com/?Uid=130
  • quote:

Orijinalden alıntı: müsaitbiyerde

Bu arada siz en pahalısını bulup link koymuşsunuz ya buyrun size link:

Hocam öncelikle biz pazarcı marketci değiliz.Dalından ürün gönderiyoruz kişiye özel hizmet ayrıca sadece fiyat olarak değerlendirmenize bişey diyemiyorum.Hal çıkış fiyatı belli ürünün o verdiğiniz linkten sipariş verirseniz umarım verirsiniz.Ürün elinize ulaşınca tekrardan buraya yazarsanız.Biz ne kadarda söylesek siz fiyata takmış bulunmaktasınız.
    Ayrıca verdiğiniz link istanbuldaki bir manava aittir.Ürünler sizce ne kadar taze olabilir.Dalından toplandığı gün kargoya veriyoruz hocam.Amaç taze ve kaliteli 1 inci sınıf ürün burda tabi karar size ait ama şu verdiğim linke girerseniz ne demek istediğimi anlarsınız umarım.Hal çıkışı istanbuldaki fiyat sizin verdiğiniz linkteki bizim ki ile alakası bile yok.Anlayışınız için tşkler.

Ayrıca İstanbul hal çıkış fiyatı 5-6 lira olan bir üründür.http://www.ibb.gov.tr/s...ages/Hal_Fiyatlari.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: finsera

quote:

Orijinalden alıntı: müsaitbiyerde

Bu arada siz en pahalısını bulup link koymuşsunuz ya buyrun size link:

Hocam öncelikle biz pazarcı marketci değiliz.Dalından ürün gönderiyoruz kişiye özel hizmet ayrıca sadece fiyat olarak değerlendirmenize bişey diyemiyorum.Hal çıkış fiyatı belli ürünün o verdiğiniz linkten sipariş verirseniz umarım verirsiniz.Ürün elinize ulaşınca tekrardan buraya yazarsanız.Biz ne kadarda söylesek siz fiyata takmış bulunmaktasınız.
    Ayrıca verdiğiniz link istanbuldaki bir manava aittir.Ürünler sizce ne kadar taze olabilir.Dalından toplandığı gün kargoya veriyoruz hocam.Amaç taze ve kaliteli 1 inci sınıf ürün burda tabi karar size ait ama şu verdiğim linke girerseniz ne demek istediğimi anlarsınız umarım.Hal çıkışı istanbuldaki fiyat sizin verdiğiniz linkteki bizim ki ile alakası bile yok.Anlayışınız için tşkler.

Ayrıca İstanbul hal çıkış fiyatı 5-6 lira olan bir üründür.http://www.ibb.gov.tr/s...ages/Hal_Fiyatlari.aspx

Ben internetten domates almam zaten. Bu tür ürünleri pazardan görerek almayı tercih ederim. Ben sadece verdiğiniz linke karşı onu koymuştum. Nerede olduğuna bile bakmadım inanın. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi en pahalı 6 TL ye Ankara'da çok güzel kokteyl domates bulabiliyorum. Amacım satış yapmanızı engellemek değil. Hayırlı işler dilerim.

• Yaptığınız işe saygı duyuyorum ancak sizin yeriniz sıcak fırsatlar bölümü değil.

http://www.antalya.bel.tr/UploadedDocuments/02.11.2013.toptancihal.pdf
  • organik sertifikası olsa anlarım ama bu fiyatlar nedir ağa.. Organik bitti dalından mı başladı şimdi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 2 Kasım 2013; 22:10:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

Yaptığınız işe saygı duyuyorum ancak sizin yeriniz sıcak fırsatlar bölümü değil.

http://www.antalya.bel.tr/UploadedDocuments/02.11.2013.toptancihal.pdf

Hocam

Hal çıkış fiyatı gayet doğru dilerseniz antalya haline gelip ordan ürün alabilirsiniz bunda bir sakınca yok bence.
    Ama diğer giderler olaya koymuyosunuz değilmi fatura kdv İstanbul haline neyle gidiyo sizce bu ürünler kamyon ile değilmi.
    Peki bunun yakıtını nasıl karşılıcak haldeki satıcılar.Önce antalyadaki halciler istanbuldaki halcilere ürünü satarlar yani onlarda bi nebze ekmek yerler.
    İkinci bir hususta ise istanbul halindeki komisyoncular bedavaya geliş fiyatına ürün verecek değiller değilmi?
    Onlarda pazarcıya marketciye karlarını koyup satışını yaparlar.Yani genel olarak antalyadaki fiyat haldeki 4.00 4.50 TL ise
    İstanbul hal çıkışı 5 6 TL olması doğal değilmi saygılarımla umarım detaylı bir bilgi vermişimdir sizlere.

Not:Hocam sıcak fırsat değil demişsiniz ama bence yanılıyorsunuz.Yukardaki açıklamarımdan sonra hala böyle diyebilirmisiniz bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

Yaptığımız işi daha iyi anlatabilmek adına aşağıdaki görseli hazırladık.
    Umarım yapmaya çalıştığımız işi daha iyi anlatabiliriz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo

Bu yaptiginiz haksiz rekabettir kanuna gore. Ozellikle tuketici kanunu yasalasirken ya bir avukata danisip tekrar duzenleyin ya da sadece sizin oldugunuz taraftaki resimleri koyun.

Bunun disinda sizi elestiren ya da iftira atan kullanicilara yaklasiminiz hic hos degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Üreticiye yardım etmek iyi bir şey. Ancak bu iş sanal pazara uygun değil. Kargo bedeli ürünün bedelini katlıyor. Dilerim başarılı olursunuz. Burada sizi eleştirenlerin anlatmak istediği şey ürünlerinizin bölümün konseptine uygun olmadığıdır.
  • Salata pazarda 1 tl cengelkoy super hemde.
    Nar ise tum marketlerde 1tl tadi da mukemmel.
    Buranin bir cazibesini ben anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar saçma bir başlık görmedim sıcak fırsatlarda 2.75 tl'ye salatalık sıcak fırsatmış üstüne bir de kargo parası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 3 Kasım 2013; 12:23:54 >
  • Hocam hal cıkış fiyatları ortada badem salatanın.

• ulan bu konu sıcak fırsatlarda nasıl yer alıyor anlamak güç,fiyatların sıcak fırsatla alakası yok

hadi semt pazarına çıkmıyorsunuz,hiçmi çevrenizde manav reyonu olan bir market yok,bir fiyatlara bakın yahu
  • Adminlerden ricam artık su sıcak fırsatlara ceki duzen verin ya salatalıgın sıcak fırsatlarda isi nedir ?? kargosu var + fiyatı zaten pahalı 1 yıl once sıcak fırsatlara hergun 50 kere gırerdım artık gunde 1 giriyorum hep konular bırlesmıs ıcınde sohbet muhabbet onerı geciyor ... Yerel satıcıdan gecilmiyor artık oldu olacak komisyonda alsın donanımhaber bari ... Yok parfum satıyorum size indirimli , yok tursu satıyorum size indirimli , yok hıyar domates, yok el havlusu satıyorum size indirimli ... Burası yerel satıcılarla doldu artık yerel satıcılar kendilerine guveniyorlarsa bu kdr acsınlar bir websitesi fatura herseyiyle satsınlar urunlerini normal fiyatdan donanımahber ozel kodu %40 yazsınlar tamamda bu nedir artık ya...
  • quote:

Ilk mesajdaki linklere tıklayınız. Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olursunuz.
    İyi alışverişler.

Dostum bana bu özel mesajı atmışsınız ama ben size konu üzerinden cevap vereyim.İlk mesajdaki linklere gerek yok bizzat dün eşimle beraber semt pazarındaydım,Cumartesi günleri semtimize kurulan pazara her hafta çıkarım aşağı yukarı.Salatalık kilosu 1,5-2 TL civarıyken çengelköy tabir edilen küçük yapılı uçlarında çiçekleri dahi duran salatalıklarda 2,5-3 TL aralığındaydı.Eee ne oldu sizden 2,75 TL den 2 kilo salatalık alıp bide kargp parası verince kaça gelecek bize..

Ayrıca ilk sayfada hal fiyatları linkini örnek gösteriyorsunuz ama onu çok kaale alan olduğunu sanmıyorum,aynı Berberler odasının berberlerde asılı olan fiyat listesi gibi yada Çilingirler odasının çilingirlerde asılı olan fiyat listesi gibi.Bilmem anlatabildimmi...

• Açıkçası benim nar ekşisi konusunda bilgim yok almayı düşünürken iyiki kokteyl domates fiyatını gördüm.İstanbul 4-5 e en pahalısı 6 ya bulduğum domates 11,5 tan 6 ya düşmüş gösterilerek satılması güvenimi sarstı çünkü tüketiciyiz domates fiyatlarını istanbulda da memlekette de 5-6 dan yukarı görmedim dolayısı ile nar ekşiside bu şekildeyse diye şüpheden dolayı vazgeçtim sanırım sıcak fırsat değil..(bu konudan çıkarttığım yorumdur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Ilk mesajdaki linklere tıklayınız. Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olursunuz.
    İyi alışverişler.

Dostum bana bu özel mesajı atmışsınız ama ben size konu üzerinden cevap vereyim.İlk mesajdaki linklere gerek yok bizzat dün eşimle beraber semt pazarındaydım,Cumartesi günleri semtimize kurulan pazara her hafta çıkarım aşağı yukarı.Salatalık kilosu 1,5-2 TL civarıyken çengelköy tabir edilen küçük yapılı uçlarında çiçekleri dahi duran salatalıklarda 2,5-3 TL aralığındaydı.Eee ne oldu sizden 2,75 TL den 2 kilo salatalık alıp bide kargp parası verince kaça gelecek bize..

Ayrıca ilk sayfada hal fiyatları linkini örnek gösteriyorsunuz ama onu çok kaale alan olduğunu sanmıyorum,aynı Berberler odasının berberlerde asılı olan fiyat listesi gibi yada Çilingirler odasının çilingirlerde asılı olan fiyat listesi gibi.Bilmem anlatabildimmi...

Hocam yorumlarınıza saygı duyuyorum.Yanlız hal fiyatlarını kaale almamak gibi bişey söz konusu değil.Örnek vereyim her bölgenin hal çıkış fiyatı farklıdır araştırırsanız ricam beni anlarsınız.İkinci bir hususta 25 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo demişiz bu size sıcak olmaya bilir.Ama sıcak fırsat diyen arkadaşlarda vardır.Türkiye sadece tek bir il semtten ibaret değil hocam herkes o fiyata bulabiliyormu diye bir düşünebiliriz.K.bakmayın ama bunları açıklamam lazımdı diğer arkadaşlara bilgi verme açısından.Yine diyorum 81 İlde bu fiyatlar aynımıdır?Bu yüzden burda konumuz saygılarımla iyi forumlar.

Not:Forumda pazarcıda,manavcıda ve marketcide var.Doğal olarak yorum yazabiliyor.O yüzden bazılarına sıcak olmaması çok doğal yorumu sizlere bırakıyorum.

•  1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo

Bu resim herşeyi açıklıyor zaten.

Sürekli sanalmarkette ki fiyatlarla kıyaslıyorsunuz.

Sanalmarkette sürekli kampanya , puan vs. oluyor.O indirim ve puanlarla , sitesinde ki fiyatın altında bir ücret ile alabiliyoruz.

Madem siz direk üreticiden gönderiyorsunuz , masrafları en aza indiriyorsunuz , fiyatlarınız neden o sol sütunda ki normal satıcılarla aynı ??

Yaptığınız çok güzel bir iş eyvallah, takdir ediyorum ama tok satıcıyı oynuyorsunuz.

Fiyatlar daha makul seviyede olursa siparişleriniz artar.

@flycat2002

• last_uk kullanıcısına yanıt
    Hocam

İlginiz için teşekkürler.Asla tok satıcı gibi bir şey söz konusu değil.
    Tek elden derken bizde haldeki gibi ürünleri paketlemisi kargosu faturası aynıya geliyo.
    Yani bizde aynı emek ve işi gösteriyoruz ki kişiye özel hizmet veriyoruz.Kapınıza kadar geliyo ayrıca ürünleri hepsi aynı kalitede olduğu için seçilmiş iyi ürünler gönderiyoruz.
    Türkiyenin her yerine aynı fiyattan gönderiyoruz.saygılarımla anlayışınız için teşekkürler.
  • Yahu ben sıkıldım artık bu finsera konusunun sıcak fırsat olup olmadığının tartışılmasından. Sıcak fırsat olmadığı genel kanı ise yönetici gelip konuyu kaldırsın sıcak fırsat değilse. Finsera da ya bölüme reklam versin ya konusunu, sıcak fırsat yerine uygun olan bölüme açsın.
    İki aydır biri geliyor markette daha ucuz diyor. Ardından satıcı geliyor bizimki şöyle, na bu kadar, sapsız üzüm. Yetti!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.