Şimdi Ara

1 kg Turunç Reçeli 25 TL - Tanıtım Süresince Ücretsiz Kargo (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
13
Favori
33.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

sizin kendi siteniz de bir sıkıntı var sanırım,

Hocam,

Şuanda bir sıkıntı görünmüyor. Loglarımızı kontrol edeceğim.
    Haber verdiğiniz için teşekkürler.
    İyi günler.

sorun halledildi erişilebiliyor , hayırlı işler..
  • Vermiş olduğum siparişteki portakal ve mandalinalar bugün elime ulaştı ve gercekten mükemmel ,özellikle portakallar çok sulu ve tatlı,satan arkadaşta çok ilgili,aras kargo konusunda bulunduğum yer itibarıyla biraz problem yaşadım ama hallettim bir şekilde,yurrtiçi kargoyla anlaşma yapsanız harika olur,ilginiz için teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan4226

Vermiş olduğum siparişteki portakal ve mandalinalar bugün elime ulaştı ve gercekten mükemmel ,özellikle portakallar çok sulu ve tatlı,satan arkadaşta çok ilgili,aras kargo konusunda bulunduğum yer itibarıyla biraz problem yaşadım ama hallettim bir şekilde,yurrtiçi kargoyla anlaşma yapsanız harika olur,ilginiz için teşekkürler ...

Sayın müşterimiz kargo ile ilgili problemler olabiliyor.
    Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    İyi düşünceleriniz için teşekkürler.
    Sağlıklı günlerde tüm sevdiklerinizle tüketmeniz dileklerimizle,
    Afiyet olsun.
  • Hocam aynı nick ile sanalpazardan sipariş geçtim. Umarım yılbaşına kadar yetişir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordsnk

Hocam aynı nick ile sanalpazardan sipariş geçtim. Umarım yılbaşına kadar yetişir. Teşekkürler.

Sayın müşterimiz,

Yılbaşı öncesi kargo gönderimlerinde yoğunluk olacağından dolayı Pazartesi günü yapacağımız gönderimlerimizi Salı gününe kaydırma kararı aldık.
    Salı günü göndermiş olduğumuz siparişler çarşamba günü kargo firmaları çalışmadığından Perşembe günü elinizde olacaktır.
    Ankara merkez ilçelerine genellikle bir gün içerisinde teslimat yapılmaktadır. Eğer ben takip ederim diyorsanız siparişinizi pazartesi günü de kargoya verebiliriz.
    Kargo firmamızla yaptığımız görüşme neticesinde yılbaşı öncesi yoğunluk nedeniyle kesin teslim edilir diyemiyorlar.
    Anlayışınız için teşekkür eder,
    İyi alışverişler dileriz.

• Biz de bu ayın başlarında portakal almıştık. Çok sulu ve lezizdi, çok beğendik. Teşekkür ederiz..
  • hocam n11 ile ilgili gelişme yokmu daha?? ne zaman açılacak n11 mağazanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

hocam n11 ile ilgili gelişme yokmu daha?? ne zaman açılacak n11 mağazanız?

Hocam n11 başvurumuzu yaptık ama nedense bize dönüş yapılmadı hala umarım en kısa sürede sonuç çıkar.
  • finsera kullanıcısına yanıt
    başvurunuzu tekrar yapsanız aslında, belki arada kaynamıştır :D n11 bu ne yapacağı belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

başvurunuzu tekrar yapsanız aslında, belki arada kaynamıştır :D n11 bu ne yapacağı belli olmaz

Hocam gereken bilgileri verdik zaten bakalım sorunu halledeceklermi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 kilo portakal 27tl. çok sıcakmış.

• Gecen hafta 5kg alıp memnun kaldığımı ifade etmiştim.Şimdi 14kgnin dayanıp dayanamayacağından emin olamadığımdan dolayı bu sefer 9kg sipariş verdim.

• Değerli Müşterilerimiz,

2014 yılının size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.
    Yeni yılda ülkemizin yıllardır aradığı refah, huzur ve sağ duyulu ortama kavuşması ümidiyle,
    Esenlikler dileriz.

Finsera Ailesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Gecen hafta 5kg alıp memnun kaldığımı ifade etmiştim.Şimdi 14kgnin dayanıp dayanamayacağından emin olamadığımdan dolayı bu sefer 9kg sipariş verdim.

Sayın müşterimiz,

Siparişiniz için teşekkürler.Portakallarımız gerçekten çok lezzetli ve sulu söylediğiniz gibi memnun kalmanız bizide mutlu etti.
    Portakallarımız 2 hafta ve üzeri kesinlikle dayanacağından emin olabilirsiniz.Bilgilerinize saygılarımla.
  • 14 kg'lık paketimiz fiyat avantajıyla satışa açılmıştır.
    İyi alışverişler.

14 kg Finike Portakalı 43,75 TL yerine 38,95 TL ve ücretsiz kargo.
    14 kg Finike Portakalı
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Nar ekşisini sanalpazar'dan alsak kargo ücretsiz, sitenizden alsak kargo ücretli mi?

Kargo Ücretini : Satıcı öder
    30 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Nar ekşisini sanalpazar'dan alsak kargo ücretsiz, sitenizden alsak kargo ücretli mi?

Kargo Ücretini : Satıcı öder
    30 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo

Hocam,

Sitemizde 30 lira altında olup kargo ücretsiz ürünlerimizde mevcuttur.
    Nar ekşisi de bunlardan bir tanesidir.
    Sitemize ücretsiz kargo ibaresi bulunan ürünlerde 30 TL şartı aranmamaktadır.
    Saygılarımızla.
  • Şu n11' de dükkan açsanız yıkacağım orayı 50 TL ' lik çek kullanmak için bekliyorum

100 TL toplamda sipariş geçilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Şu n11' de dükkan açsanız yıkacağım orayı 50 TL ' lik çek kullanmak için bekliyorum

100 TL toplamda sipariş geçilecek

Hocam,

n11'e 4 kere mesaj attım. Her seferinde aynı cevabı döndüler. Merak ediyorum bu kadar zor mu burada dükkan açmak.
    Ayrıca biraz önce de telefon ile görüştüm.
    Başvuru sırasına göre Kategori Yöneticileri arıyormuş.
    Belli bir zaman veya gün veremiyoruz dediler.
    Anlayışınız ve sabrınız teşekkür ederiz.
    İyi günler.
  • 14 kilo sipariş geçtik bakalım, pazartesi yorum yazarız...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.