|
1 Kilo Antep Fıstığı 52 TL Kargo Bedava Yaniiyürr (3. sayfa)
-
-
Nedense 2 kilo aldırmadı. 1 kg aldım. Güzel olsunda geç gelsin. 2 sene önceki karışıklarının hastası olmuştuk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldik bakalım 1 kg.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar satın alamıyorum. Ödeme ekranında sayfa yenilenip kart bilgileri siliniyor. N'apmalı?
-
Evet aynısı bana da oluyor. -
aldık bugun kargolanmısta
Alagözlerden kuponla 80'e iki kilo almıştım. Bugün geldi gayet iyi duruyor. Aman amantaze değil ama büyüklük ve ağzı açıklık konusunda iyi.
Bu firmanın n11 pazarına baktım orada 62tl fiyatı. 100/50 3 çek var değerlendirirdim.
Aynısı Trendyol çekleri için de geçerli, değerlendirecek yemiş fırsatı bakıyorum :)
-
Adana'ya gönderirsen alayım:)quote:
Orijinalden alıntı: DavlumBazlamaHocam Şanlıurfa'da Hasimiye meydanında 40 Liraya Rahat bulursun. Hatta pazarlık etsen 3 Kilosunu 100 Liraya bile alırsın .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yücel fıstıkçılık, kanneci, Karlıoğlu üçünden de memnun kaldım
Yaw pazarda çarşıda zaten 50 TL bu fıstık lar neden internetten ne geleceğini bilmediğiniz şeye saldırıyorsunuz bedava diyip anlamak zor
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Yaw pazarda çarşıda zaten 50 TL bu fıstık lar neden internetten ne geleceğini bilmediğiniz şeye saldırıyorsunuz bedava diyip anlamak zorNerde 50 tl ya göster bakam dün kıruyemişçide 125 tl diyodu koşarak uzaklaştm
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Yaw pazarda çarşıda zaten 50 TL bu fıstık lar neden internetten ne geleceğini bilmediğiniz şeye saldırıyorsunuz bedava diyip anlamak zorMarkette 60TL burada. 52TL güzel fiyat ama risk mi derseniz evet. Yıllar önce aldığımızda bizimkiler baya iyi kaliteydi diye aklımda kalmış, yanlış hatırlamıyorsam. Ama gramaj konusunda firmayı haklı bulanlar çıkmıştı buna çok şaşırmıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: calculus07Nerde 50 tl ya göster bakam dün kıruyemişçide 125 tl diyodu koşarak uzaklaştm
Alıntıları GösterYaw kuruyemişciden çekirdek bile alınmaz :) İstanbul için bahsediyorum dün eminönüde her yerde 50 TL ydi fatihe gittim orda da öyle. Farklı şehir için muhakkak vardır dürüst esnafta ama çakallık yapıp hala eski fiyattan satıyorlar. Bu sene çok fazla mahsul alındı fıstıktan elde kaldı çoğuda. Ama baklavacılar hala 150 tl den satıyor fıstıklı baklavayı sırf çakallık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 28 Aralık 2020; 23:42:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTìYaw kuruyemişciden çekirdek bile alınmaz :) İstanbul için bahsediyorum dün eminönüde her yerde 50 TL ydi fatihe gittim orda da öyle. Farklı şehir için muhakkak vardır dürüst esnafta ama çakallık yapıp hala eski fiyattan satıyorlar. Bu sene çok fazla mahsul alındı fıstıktan elde kaldı çoğuda. Ama baklavacılar hala 150 tl den satıyor fıstıklı baklavayı sırf çakallık..
Alıntıları GösterValla hocam istanbulu bilmemde bulunduğum il çok küçük biyer kurıyemişçi bile yok doğru dürüst basen komşu illere falan gitiğimde halktana falan bakıyorum orda bile 100 tl civarı bu fiyatlara bedava geliyor bize
-
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTìYaw kuruyemişciden çekirdek bile alınmaz :) İstanbul için bahsediyorum dün eminönüde her yerde 50 TL ydi fatihe gittim orda da öyle. Farklı şehir için muhakkak vardır dürüst esnafta ama çakallık yapıp hala eski fiyattan satıyorlar. Bu sene çok fazla mahsul alındı fıstıktan elde kaldı çoğuda. Ama baklavacılar hala 150 tl den satıyor fıstıklı baklavayı sırf çakallık..
Alıntıları Gösterİstanbul pahalı diyorlar bir de, gelişmiş yerde rekabet de çok oluyor, her fiyattan ürün bulabiliyorsun. Doğuda çalıştım da, orda hayat İstanbul dan pahalı, ısınma, meyve sebze vs. Anca tandır ekmeği, çökelek, lahana dolması yersen krizi ucuza atlatırsın.
-
3 sayfada en az 10 kişi almayın mağdur olduk demiş , hala ısrarla almaya çalışan var , boş mezar bulsalar girecekler bu ölücüler artık level atlamış.
-
Kapıda ödeme aldırmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Jumaruuİstanbul pahalı diyorlar bir de, gelişmiş yerde rekabet de çok oluyor, her fiyattan ürün bulabiliyorsun. Doğuda çalıştım da, orda hayat İstanbul dan pahalı, ısınma, meyve sebze vs. Anca tandır ekmeği, çökelek, lahana dolması yersen krizi ucuza atlatırsın.
Alıntıları GösterDoğma büyüme gerçek istanbullu biri olarak İstanbul yaşamasını bilene bi yere kadar ucuz bilmeyene çok pahalı bir yer. Sokağın başındaki markette domates 9.95 iken sonundaki yerde 3.45 en basit örnek.
Eskiden Anadolu çok daha ucuzdu şimdi o fark git gide kapanıyor ekonomik buhran yaşandığı için ülkede, özellikle esnaf kısmında. Büyük şehirde rekabet var evet sürümden kazanabiliyorlar ve ayakta kalıyor ufak şehirde bu pek yok herkes iflas etmeme peşinde Gene de istanbulda kesinlikle yaşanmaz çok iyi bir gelirin yoksa cehennemi yaşarsın daha doğrusu. Tekstil, gıda bi yere kadar uygun bulursun belki ama Kira, ulaşım, ek giderler tüm artıları götürür..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 29 Aralık 2020; 0:29:22 >
-
N11 de son yorumlar iyi adamlarin her tarafta satisi var + kendine ait siteleri de var zaten 50 lira,en kotu ne olabilir ki olsun olsun 100 gram eksik olsun veya ici kapali olsun donanimhaber olucusu ici kapali olanları mengeneyle acar merak etmeyin
Ben de şansımı deneyeyim dedim ama ödeme olmuyor hiç bir şekil de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X