Satıcı epttavm'deki ilana zam yapmış. Almak da istiyordum, aynı satıcıdan n11'den 61, 90'a satın aldım. |
1 Kilo Antep Fıstığı 52 TL Kargo Bedava Yaniiyürr (4. sayfa)
-
-
pttavm de sıkıntı vardı galiba
şu anda ödeme oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti pay ile ödeme yaptım şimdi umarım sokağa atamadık parayı. -
Garantide sektör olarak ne geçiyor Eptt?
Ekleme: Elektronik veya giyim değil.(Ev-Dekorasyon, Ankara yazıyor.) İşin ilginci siparişi geçtik siparişi iptal et butonu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 29 Aralık 2020; 21:35:13 > -
Elektronik diye geçer herhalde e-ticaret diye. -
Tatbak da Siirt fıstığı 56 tl ye aldım 2 gün önce
-
Bana daha gelmedi beyler size geldimi 6 gun oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Termoslarin da yüzde doksanı DH kullanıcıları tarafından satın alınıyorquote:
Orijinalden alıntı: tm7119
Maşallah Türkiye'deki Antep fıstığının yüzde 25'i donanım haber tarafından tüketiliyor. -
Termos ve Fıstık, DH için zenginlik ve refah göstergesidir. -
Ne fıstık aşkıymış yaa yıldık ya -
Ben biraz iyimser tahmin yaptım galibaquote:
Orijinalden alıntı: CGUzmani
Termoslarin da yüzde doksanı DH kullanıcıları tarafından satın alınıyor
Alıntıları Göster -
Alanlar!
Paket ağırlığı da dahil mi acaba? -
trendyoldan online çiftçi satıcısından ana çıtlak alın macera aramaya gerek yok. 65-70 civarına düşüyor arada. Bir de kupon denk gelince 50 liraya ana çıtlak taze ve lezzetli. 7 kg aldım şimdiye kadar hepsi de çok iyiydi denk gelirse yine alırım.
-
Bu satıcıdan bir kere alışveriş yaptım. Gelen ürün hem küçüktü hem de kapalılar vardı. Bunların yanı sıra kutusu vs beraber tartmama rağmen 80 gr civarı eksikti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fıstık bugün geldi 25.12.2020 üretimdi ve tazeydi. Tavsiye ederim almak isteyen arkadaslara. Tadıda harikaydı. Kapalı yoktu -
quote:
Orijinalden alıntı: hyhelvaci
Fıstık bugün geldi 25.12.2020 üretimdi ve tazeydi. Tavsiye ederim almak isteyen arkadaslara. Tadıda harikaydı. Kapalı yoktuAynen benimde bugun geldi, hepsi açık, fıstıklar küçük değil, özelliklede tazeydi, iyiki almışım aynı fiyata düşerse 2 kilo daha alırım.
-
Arkadaşlar bu hafta Antepten kuruyemişçiler sitesinde Zeki Kuruyemişten aldım toptan fiyatına Antep fıstığı 70 tl idare eder birinci kalite değil 1.kalite yi 100 tl den aşağı bulamazsınız zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parafesör -- 3 Ocak 2021; 1:32:21 > -
Ürünü teslim aldım.
Net 1 kg geldi, ayrıca uygun fiyatına rağmen taze ve yeterli büyüklükte.
Satıcıya burdan tşk.
Sezarın hakkı Sezara.
-
benim kargo hala gelmedi , aynı durunmda olan var mı
-
bizimkiler almışlar. gayet güzel dediler. f/p olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X