Şimdi Ara

1 Kilo Antep Fıstığı 52 TL Kargo Bedava Yaniiyürr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
16.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 3 sene once nizip carsidaki fistik pazarindan aldigim anacitlak fistiklari unutamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 27 Aralık 2020; 12:0:11 >
  • nizippazarını görünce hemen uzaklaştım. 2 3 yıl önce bayağı bir problem yaşamıştık. 1 kilo fıstığın 100 gramı kutuydu

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Ayni saticiydi evet. Nizippazari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane alamadım neden olmuyor

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    cips de kırmızı çizgimizdir , unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

nizippazarını görünce hemen uzaklaştım. 2 3 yıl önce bayağı bir problem yaşamıştık. 1 kilo fıstığın 100 gramı kutuydu

aynen aynen

Bende nerden hatırlıyorum dedim. Almıştık zamanında . 10 gün kargo bekledim.  

• Alagözler gibiyse alınabilir ama tereddütte kaldım.

• Maşallah Türkiye'deki Antep fıstığının yüzde 25'i donanım haber tarafından tüketiliyor.
  • Gecen gün çarşıda kilosunu 40TL ye aldım . Tadı mükemmel ve tazeydi. Zaten şuan Antep Urfa'da kilosunu 35'e bile en tazesini alabilirsiniz . 50 Lira çok pahalı

• hangi çarşı hocam neresi konum at yiyelim bitirelim dibini sıyıralım sömürelim orayı  

• quote:

Orijinalden alıntı: DavlumBazlama

Gecen gün çarşıda kilosunu 40TL ye aldım . Tadı mükemmel ve tazeydi. Zaten şuan Antep Urfa'da kilosunu 35'e bile en tazesini alabilirsiniz . 50 Lira çok pahalı

Doğrudur, yerinden gidip almak uygundur.meshur Antep baklavacıları hariç. Site komisyonuydu, kargosuydu vergisiydi 50-60 liraları bulacak tabi. Kuruyemişçiler hepten acımasız ya, 100 den aşağı zor bulursun yenecek fıstığı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 27 Aralık 2020; 12:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

Daha önceden vukuatlı firma, belli olmuyor sağı solu. 2017 yada 2018 yılbaşı kampanyasında gönderdiği lux karışık 29.90 ve efsaneydi ama bir daha o kaliteyi göremedik

O zaman bnde aldydm hayatımda yediğim en iyi kuruyemişti sonradan mahvetti milleti

• quote:

Orijinalden alıntı: DavlumBazlama

Gecen gün çarşıda kilosunu 40TL ye aldım . Tadı mükemmel ve tazeydi. Zaten şuan Antep Urfa'da kilosunu 35'e bile en tazesini alabilirsiniz . 50 Lira çok pahalı

Hocam Antepten bahsediyoruz değil mi, adres alabilirsek gidip deneyelim?

• Hocam Şanlıurfa'da Hasimiye meydanında 40 Liraya Rahat bulursun. Hatta pazarlık etsen 3 Kilosunu 100 Liraya bile alırsın .

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    İki ürün de zenginlik, refahlık göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 27 Aralık 2020; 18:43:21 >
  • Alagozler 120 liraydi 2 kilosu kuponla acaktik fakat fiyat arttirmis. suan icin 100/40 kuponlarin yanmamasi icin tavsiye edebileceginiz bir urun varmidir trendyoldan

•   biraz terste kalıyor hocam eyw  

• nizip mi kalsın :D

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Sucukçular lobisini nasıl unutursun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.