Şimdi Ara

1 kişi bir dosya indirirken,diğer kullanıclar internetten bloke resmen bloke oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,bir kullanıcı bir soya,oyun,pdf vb. indirirken diğer kullanıcı 1 kişi bile olsa o kiş interneti kullanamıyor kullanılamayacak kadar yavaşlıyor,bloke oluyor bunun sebebi nedir internetimiz VodofoneNet sözde 16mbit işleyişde 8 mbit olan.

• Hızın düşük olmasından dolayı.
  • internetin hızı yetmiyor 16 olsada yetmez bi 24-35-50-100 megabit olması gerekli benimde 16 var türk telekom kullanıyorum 12-13 alıyorum en fazla evinizin santrale uzaktır eski bakır kablolarla hizmet verildiği için hız mesafe uzadikça düşer benim 400 metre mesafem var 12-13 alıyorum 400 metrede bile 3 megabit hız kaybı mevcut arkadaşımın 1000-1200 metre uzakliği var 5-6 megabit hız alıyor eski evimde bende o kadar hız alıyordum yeni taşindiğim ev santrale yakın artık hız yüksek santral ne kadar yakınınızda olursa hız o kadar yükseliyor bakır kabloda
  • Bazı indirme programları tum bağlantıyı sömürüyor

Hızin 100 mbps de olsa o bağlanan kişi 100 mbps hızin tamamıni kullanarak bir veri indirdiğinde İnternete giremiyosun.

İndirme işlerini tek cihaz bağlıyken yapmak ya da internet download manager gibi programlar ile indirme yapıyorsa hız sınırı koyarak sorunu çözebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem-routerda QoS priority, profesyonel sistemlerde load balancer.
  • Adsl olmasından kaynaklı birazda down kullanıyorken internet kitleniyor vdslde bu biraz daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma e-mule geldi açtığın zaman eşşeği Google bile açılmazdı PC de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem kötü, ASUS'un 400-500 lira civarındaki modemlerinden al. 5GHZ olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.