Şimdi Ara

1.KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI KAYSERİ/PİYADE ER KISA DÖNEM ÇIKANLAR VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI KAYSERİ PİYADE ER KISA DÖNEM OLARAK BURAYA ÇIKANLAR VARMI ARKADAŞLAR? TOPLANALIM VE TANIŞALIM...BURASI HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA YAPILAN EĞİTİMLER VS NASILDIR?ZORMUDUR?

• powerturk bana da aynı yer çıktı.. hakkımızda hayırlısı olsun.. nerden geleceksin sen?? ben adana' dan geliyorum.. forumda kolay olacak yazıyor ama bilgileri güncelleyebilirsek güzel olur arkadaşlar..
  • hangi bankanın ATM si var oda önemli bir bilgi, orda askerliğini yapmış yok mu arkadaşlar??
  • ee kimse yok mu bizden başka??
  • kardeş özeline pm attım , msn im gokhann83@hotmail.com ekle konuşalım
  • yokmudur başka kayseri 1.komando tugayına gidecek???
  • bende gidiyorum..
    kisa donem
    1'inci komd. tug. k.liği Kayseri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen benim torunumsun heralde.ben 329 kd idim :) rahat edebileceğin bir yer komando tugayı kayseride.mesleğini söylersen dağıtımın nereye olur söyleyebilirim.

şimdiden hayırlı tezkereler torunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerturk_carsi -- 10 Nisan 2010; 2:31:27 >
  • endüstri mühendisiyim
    rahat mıdır? birde acemlik ne kadar sürer ve sonrasında kaç gün izin olur? :)
  • Sen muhtemelen askerlik şubelerine dağıtımın olur kayseri ve çevre ilçelerine . yada tugayda kalırsın.Acemiliğin 1 ay dır.yemin törenine ailen gelirse 2 gün evci çıkma hakkın bulunmakta.Askerlik süresi boyunca 12 gün +3 gün mazeret izni kullanabilirsin.Ama çok acil bir durumun yoksa kullanmamanı tavsiye ederim..
  • burası hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • Tertipler bende kayseri 1 inci Komd. Tug. K.lığı kısa dönem hepimize hayırlı olsun.
  • perşembe 12.00 uçağıyla istanbuldan yola çıkıyorum bende Allahın izniyle 13.00 sularında Kayseri'de olacağım.Erbaa arkadaşımla tanıştık telefonlarımızı aldık perşembe günü saat 2 gibi Hilton'un ordaki alışveriş merkezinde buluşucaz gelmek isteyen olursa diğer arkadaşlarımızıda bekleriz :)
  • 341. dönem Kayseri 1'inci Komd. Tug. K.lığı benden başka varmı bakalım ?
  • chico9 benım 341.donem kayseri 1.ord.kom.tug.kom..bartından gelıcem..onderkara74@hotmail.com....buraya msj at..sımdıden hayırlı teskereler...
  • buraya çıkanlar dağıtım yerlerinizde belli değil mi, benim bi arkadaşımın dağıtım yeride belliymiş..
  • arkadaşlar ben gaziantepden cuma yola çıkacağım . antepden gidecek arkadaşlar varsa görüşelim. 536 399 80 85. hakkımıza hayırlı olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsiztosba

buraya çıkanlar dağıtım yerlerinizde belli değil mi, benim bi arkadaşımın dağıtım yeride belliymiş..

belli tabi hakkari dağ ve komando tugayı benim
  • hem komando tg. k.lığı diyor hem piyade er diyor, piyade mi komando mu eğitimi verecekler.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsiztosba

hem komando tg. k.lığı diyor hem piyade er diyor, piyade mi komando mu eğitimi verecekler.?

komando diye bir sınıf yoktur zaten. komandolar piyade veya jandarmadan olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.