Şimdi Ara

1.KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI KAYSERİ/PİYADE ER KISA DÖNEM ÇIKANLAR VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI KAYSERİ PİYADE ER KISA DÖNEM OLARAK BURAYA ÇIKANLAR VARMI ARKADAŞLAR? TOPLANALIM VE TANIŞALIM...BURASI HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA YAPILAN EĞİTİMLER VS NASILDIR?ZORMUDUR?

• powerturk bana da aynı yer çıktı.. hakkımızda hayırlısı olsun.. nerden geleceksin sen?? ben adana' dan geliyorum.. forumda kolay olacak yazıyor ama bilgileri güncelleyebilirsek güzel olur arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerz

powerturk bana da aynı yer çıktı.. hakkımızda hayırlısı olsun.. nerden geleceksin sen?? ben adana' dan geliyorum.. forumda kolay olacak yazıyor ama bilgileri güncelleyebilirsek güzel olur arkadaşlar..
    hangi bankanın ATM si var oda önemli bir bilgi, orda askerliğini yapmış yok mu arkadaşlar??
  • quote:

hangi bankanın ATM si var oda önemli bir bilgi, orda askerliğini yapmış yok mu arkadaşlar??

Alıntıları Göster
    ee kimse yok mu bizden başka??
  • quote:

ee kimse yok mu bizden başka??

Alıntıları Göster
    kardeş özeline pm attım , msn im gokhann83@hotmail.com ekle konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerturk_carsi

kardeş özeline pm attım , msn im gokhann83@hotmail.com ekle konuşalım

Alıntıları Göster
    yokmudur başka kayseri 1.komando tugayına gidecek???
  • quote:

yokmudur başka kayseri 1.komando tugayına gidecek???

Alıntıları Göster
    bende gidiyorum..
    kisa donem
    1'inci komd. tug. k.liği Kayseri
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalptekin

bende gidiyorum..
    kisa donem
    1'inci komd. tug. k.liği Kayseri

Alıntıları Göster
    sen benim torunumsun heralde.ben 329 kd idim :) rahat edebileceğin bir yer komando tugayı kayseride.mesleğini söylersen dağıtımın nereye olur söyleyebilirim.

şimdiden hayırlı tezkereler torunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerturk_carsi -- 10 Nisan 2010; 2:31:27 >

• quote:

sen benim torunumsun heralde.ben 329 kd idim :) rahat edebileceğin bir yer komando tugayı kayseride.mesleğini söylersen dağıtımın nereye olur söyleyebilirim.

şimdiden hayırlı tezkereler torunum :)

Alıntıları Göster
    endüstri mühendisiyim
    rahat mıdır? birde acemlik ne kadar sürer ve sonrasında kaç gün izin olur? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalptekin

endüstri mühendisiyim
    rahat mıdır? birde acemlik ne kadar sürer ve sonrasında kaç gün izin olur? :)

Alıntıları Göster
    Sen muhtemelen askerlik şubelerine dağıtımın olur kayseri ve çevre ilçelerine . yada tugayda kalırsın.Acemiliğin 1 ay dır.yemin törenine ailen gelirse 2 gün evci çıkma hakkın bulunmakta.Askerlik süresi boyunca 12 gün +3 gün mazeret izni kullanabilirsin.Ama çok acil bir durumun yoksa kullanmamanı tavsiye ederim..
  • quote:

Sen muhtemelen askerlik şubelerine dağıtımın olur kayseri ve çevre ilçelerine . yada tugayda kalırsın.Acemiliğin 1 ay dır.yemin törenine ailen gelirse 2 gün evci çıkma hakkın bulunmakta.Askerlik süresi boyunca 12 gün +3 gün mazeret izni kullanabilirsin.Ama çok acil bir durumun yoksa kullanmamanı tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    burası hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanteee

burası hakkında bilgisi olan var mıdır?

Alıntıları Göster
    Tertipler bende kayseri 1 inci Komd. Tug. K.lığı kısa dönem hepimize hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twister194

Tertipler bende kayseri 1 inci Komd. Tug. K.lığı kısa dönem hepimize hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    perşembe 12.00 uçağıyla istanbuldan yola çıkıyorum bende Allahın izniyle 13.00 sularında Kayseri'de olacağım.Erbaa arkadaşımla tanıştık telefonlarımızı aldık perşembe günü saat 2 gibi Hilton'un ordaki alışveriş merkezinde buluşucaz gelmek isteyen olursa diğer arkadaşlarımızıda bekleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho86

perşembe 12.00 uçağıyla istanbuldan yola çıkıyorum bende Allahın izniyle 13.00 sularında Kayseri'de olacağım.Erbaa arkadaşımla tanıştık telefonlarımızı aldık perşembe günü saat 2 gibi Hilton'un ordaki alışveriş merkezinde buluşucaz gelmek isteyen olursa diğer arkadaşlarımızıda bekleriz :)

Alıntıları Göster
    341. dönem Kayseri 1'inci Komd. Tug. K.lığı benden başka varmı bakalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkayg

341. dönem Kayseri 1'inci Komd. Tug. K.lığı benden başka varmı bakalım ?

Alıntıları Göster
    chico9 benım 341.donem kayseri 1.ord.kom.tug.kom..bartından gelıcem..onderkara74@hotmail.com....buraya msj at..sımdıden hayırlı teskereler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddiablo74

chico9 benım 341.donem kayseri 1.ord.kom.tug.kom..bartından gelıcem..onderkara74@hotmail.com....buraya msj at..sımdıden hayırlı teskereler...

Alıntıları Göster
    buraya çıkanlar dağıtım yerlerinizde belli değil mi, benim bi arkadaşımın dağıtım yeride belliymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altefdort

buraya çıkanlar dağıtım yerlerinizde belli değil mi, benim bi arkadaşımın dağıtım yeride belliymiş..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben gaziantepden cuma yola çıkacağım . antepden gidecek arkadaşlar varsa görüşelim. 536 399 80 85. hakkımıza hayırlı olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsiztosba

belli tabi hakkari dağ ve komando tugayı benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkayg

quote:

belli tabi hakkari dağ ve komando tugayı benim

Alıntıları Göster
    hem komando tg. k.lığı diyor hem piyade er diyor, piyade mi komando mu eğitimi verecekler.?

• quote:

hem komando tg. k.lığı diyor hem piyade er diyor, piyade mi komando mu eğitimi verecekler.?

komando diye bir sınıf yoktur zaten. komandolar piyade veya jandarmadan olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.