Şimdi Ara

1 liralık dandik mısır cipslerinden arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden "Pamko" vardı hani, bildiniz mi?

Hani olur ya; normal bildiğiniz ciplerden daha az yağlı ve fırınlanmış, mısır patlağından hallice, kurtçuk veya halka şekillerinde, tuzlu, hafiften baharatlı, rengi sarıya yakın, elinizde sıktınız mı toz gibi dağılan, ağzınızda da hamura dönüşüp eriyen, çok dandik torbalar içinde satılan, 5 para etmeyen mısır çerezlerinden bahsediyorum, evet... Aşağıda daha iyi hatırlamanız için internette bulduğum benzer ürünlerin resimlerini ekledim.

İşte ben bu tarz çerezlerin bağımlısıyım.. Ama maalesef aradığımı bulamıyorum.. Şu anda İzmir'deyim. Arada bir mahalle bakkalına "Startos" diye bir marka geliyor. Eski adı "Şakatos" idi hatta bu markanın.. Ancak içinden sürekli ufak ufak taşlar çıkıyor. Taş değil, fare moku da olabilir elbette, emin değilim.

Bu başlığı açmaktaki amacım, bu tarz 1 liralık mısır çerezlerinden, içinde taş veya fare moku olmayan, temiz bir marka biliyorsanız benimle paylaşmanız dileğimdir. Hatta bulunduğunuz yerde varsa, ufak bir ücret karşılığında aracılık yaparak koli koli gönderebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noldor -- 11 Haziran 2017; 3:54:43 >

• bahsettiğin türün hünkarı cheetos ÇITIRCIK'tır.
  • Bunlar 10 kuruş değil miydi ya küçükken
  • Evın yakınında bı seyyar satıcı su tontondan satıyodu heralde yanlıs gormedıysem.
  • Bu çeşite tombi deriz biz ve tombiyi bilmeyen bizden değildir
  • Bimde var sade star krak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltalayıcı

bahsettiğin türün hünkarı cheetos ÇITIRCIK'tır.

Cheetos Çıtırcık da güzel, bazen o da geliyor bakkala. Ama tam aradığım dandiklite değil maalesef =)
    Formülü biraz daha değişik sanki.. Çok fazla karabiber koymuşlar. Dandik çerez ile cips arasında bir şey olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Evın yakınında bı seyyar satıcı su tontondan satıyodu heralde yanlıs gormedıysem.

Hangi il? Hangi mahalle? Tonton olduğundan emin olup bana tekrar haber verebilir misin rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Bu çeşite tombi deriz biz ve tombiyi bilmeyen bizden değildir

Tombi fıstıklı cips değil miydi yahu??
  • Sehır gazıantep,denk gelırsem haber ederım,kırmızı pakettı ve ustunde aynı onun gıbı mısır fotosu vardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Bimde var sade star krak

Türkiye'de yaşayıp, şimdiye kadar hiç BİM'den alış veriş yapmadığım için büyük utanç duyuyordum. Eğer aradığımı BİM'de bulabilirsem bu kötü laneti sonunda bozmuş olacağım demektir =) Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Sehır gazıantep,denk gelırsem haber ederım,kırmızı pakettı ve ustunde aynı onun gıbı mısır fotosu vardı .

Çok uzakmışsın.. Antep neree İzmir nere...
    Ama toprağın sayılırım bak, Antep doğumluyum ben :D
    Eğer tekrar denk gelirsen, bir tane alabilir misin test için.. bir de fotoğraf için..
    Özelden yazabilirsin.
  • Hocam doğru diyorsun şerefsizler cipslerin içini boşalttı 3 liralık cipste 90 gram cips var resmen suyu çıktı ya bunlardan almak lazım ya da pringles tarzı
  • o değilde şok un kendi yaptığı bi cips vardı pringles şeklinde kalın ancak köpük gibi ? mısırlı biftekli vs vardı aromaları
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Kalkmış o
  • Bimde vardı bunlardan ama hala varmı bilmiyom
  • Kokusu burnumda tüttü pazarda kuruyemişçi amacaların tezgahlarında olurdu
  • bizim burda var 1 tl mi neydi 3 yaşındaki çocuk boyud a:DSA.dsa
  • 10 kurustu onlar her gün 10 paket alır yerdim
  • Bimde de vardı eskiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.